-
Asi to vizera na dobru kupu. Keby nebola spackana: alien colonial marine...ach
-
Nemohu si pomoct, ale grafika je opet o neco horsi, nez bylo prezentovano pred vydanim. AA uplne v pr*eli. Je jedno jestli T1x, nebo T2x. Hrany jsou stale kostrbate. V nekterych mistech neprirozene vybledle barvy. Zda se, ze toto uz bude standartem kazde nove "AAA" hry. Hral jsem si s tim asi 2h, nez jsem to dostal do grafiky, jak nam byla prezentovana. Jak na to.
Po instalaci hry iplementujte do hry SweetFx a pouzijte nastaveni Holy Alien.. http://sfx.thelazy.net/games/game/691/
Pote hra vypada opravdu paradne. Rozdil si tam muzete overit pres screeny. Jinak herni mechaniky atd. vcelku fajn, hra je to pekna. -
-
Proč mám jen pocit, že jsi jí upirátil.
-
Já ti nevím, ale SweetFX většinou znamenaj přepálenej kontrast a podle screenu u toho Holy Alien presetu tomu tak je. Všechno je to tak nějak víc barevný a bílá tam září. Navíc v šachtě, kde já mám totální tmu a fakt jí jen slabě osvětluje světlo u větráku, tak tady celá ta ventilačka je krásně vidět. To pak ztrácí to kouzlo podle mě.
-
-
SweetFx je len nástroj, že to ľudia obvykle prepália a hre tým skôr uškodia je už chyba tvorcov presetov, ktorý obvykle nemajú žiaden estetický cit, preto si SweetFx vždy nastavujem sám.
-
-
-
Jsem docela prekvapeny vysokym hodnocenim, vzhledem k tomu, ze prakticky vsechny zahranicni recenze se shoduji na prvcich, ktere se s temer dokonalou hrou vylucuji - nekonecne opakovani, neustale vraceni se stejnymi misty, linearita, naskriptovany vetrelec, slaba nevetrelecka druha tretina hry.
-
-
Nevím, kde se vzal popletený názor, že vracení se stejnými místy je chyba hry. Já naopak inteligentně udělaný "backtracking" považuji za velkou přednost, pokud jsou autoři schopni naplnit staré lokace novým obsahem - viz Deus Ex, System Shock atd. Hře to dodává hloubku a umožňuje sžití s prostředím, zvlášť pokud jde na starých místech objevovat nové věci (Dark Souls). Chytře znovu herně využité staré lokace považuji za znak inteligence tvůrců, na rozdíl od dnešních AAA+ koridorů, které jsou často jen chodby plné kulis bez jakékoliv hloubky nebo obsahu.
-
-
Kolik je tam ve výsledku animací toho vašeho zabití vetřelcem? Vážně jen jedna jako v trailerech?
-
-
Chtelo by to animaci, ktera by pokarcovala tim, co bude alien provadet s telem po tom co te sunda, jak si te natahne do ventilace a tam v klidu pozvyka. Pro nezajemce by se dala skipnout treba mezernikem.
-
Zatím jsem měl tři tuším. Z ventilačky na mě hupsnul, zezadu a zepředu, když se na mě vrhnul.
-
-
Dík. Já to totiž hrát nebudu (jsem sráč), takže bych to nezjistil.
-
-
To mas dobry az se poseres z toho jak na tebe vyskoci duch v Sims 3 tak to pak jo.
-
To buď v pohodě, já se málem "pokakal", měl jsem rozehráno atmosféra luxusní, když ke mě přišla přítelkyně a zezadu se přitulila, že má tulivou :D :D. Takhle jsem se dlouho "nevopotil" na zádeli :D :D :D. Nechápavě na mě koukala, proč jsem jí málem vyrazil zuby a proč strhávám sluchátka s takovou razancí :D :D . Musel jsem jí vysvětlovat, že takhle zezadu se nesmí přibližovat, když pobíhám po Sevastopolu :D :D.
-
-
Dobrý *1*
-
-
-
-
-
Bojím se později toho opakování jak se píše v dalších recenzích. Sice je pěkné vidět příchod vetřelce jednou ale asi ne 10x. Jinak, tam jde hlavně o ten pocit, který zatím u mě funguje. Čekám stále co bude... Stejně ten vetřelec je blbej jak tágo. Ale aspoň se pohybuje sem tam.
-
-
Hraješ na střední obtížnost? Tam mi přijde tak akorát chytrý.
-
-
U takových her bych očekával dokonalou "filmovou" grafiku. Nejen proto, že jsem rozmazlený, ale hlavně proto, aby mě to prostředí co nejvíc vtáhlo do děje. Sakra už je rok 2014 a i modovaný dědeček Crysis 1 vypadá o několik tříd lépe.....
-
-
Můžete mě mínuskovat jak chcete, ale to, že hra vypadá jak malinko upravený Doom 3 se popřít nedá.
-
-
DOOM 3 vypa porad dobre, ale tohle samozrejme mnohem lip, je to naprosto verny filmovy zazitek ala Alien 1, tak konec trolovani a spinkat.
-
-
-
Hraje to někdo na ps3? Není ta verze odfláklá resp není tam nic, co by vyloženě kazilo zážitek? Díky. Reakce typu "ps3 je stará sra.ka a kdo nemá kompa za třicet táců, neví, co je dobrý" prosim vynechat, znova dík
-
-
http://m.youtube.com/watch?v=4Hm3i7u4_vU tady je videt gameplay, koukal jsem jen par minut abych si to nespoiloval, ale vypada to dobre, mozna do toho pujdu
-
Na X360 to má HD texture pack, nevypadá to špatně jasně textury můžou působit mírně rozpitte ale ve výsledku nic co by tam kazilo zážitek snad jen moc tmavé *15* ale to se dá zesvětlit a taky to že bez světlic to nejde. Grafika je ale i tak parádní sakra dit tyhle želízka zmákli GTA V. a to je kurna jedna z nejhezčích her voubec. *5*
-
já to hraju na ps1 a žádnej zázrak to neni
-
-
Strašně mi u téhle hry zrní obraz. Nevite čím to může být?
-
-
Je to filmovy efekt, aby to evokovalo puvodni film z roku 1979. Vypnout, nebo zmirnit, lze tento efekt v nastaveni.
-
-
Děkuju. Divné, že jsem si toho nevšiml
-
-
-
Jak je tedy řešená AI vetřelce, jsou to skripty a spawnuje se nebo ho ovládá AI, v tom prípade jak kvalitní ta AI je?
vesmirni lod je linearni koridor nebo ma vicemene oterveny dizajn? -
-
Je řešená nascriptovanou AI. *7*
-
-
boha jeho -je to hra!
-
-
Aha?
-
-
-
neptej se na voloviny
-
-
podle těch gameplay videí to vypadá dost o ničem, tak o čem je ten hype? Grafika na dnešní dobu podprůměrná (pořád ty samé úzké koridory, na kterých asi moc práce graficky nebylo), celé je to moc světlé, pořád čumění na nějaký blikající zelený senzor a bloudění lodí bez cíle. Má to alespoň nějaký příběh nebo je to jen hra na kočku a myš proti vetřelci s AI tykve? Giger se dle videí taky moc neuplatnil. Staré zlaté AvP2
-
-
"Grafika na dnešní dobu podprůměrná (pořád ty samé úzké koridory, na kterých asi moc práce graficky nebylo)"
tejto hre môžeš vyčítať veľa vecí ale, "slabú grafiku s ktorou nemali grafici prácu" ani omylom. -
-
Atmosfera a ztvarneni lodi je proste super, fakt ma clovek pocit ze chodi po vesmirne lodi. Z me je Alien hra roku, ano sem fanboy *1*
-
-
Nehrals to tak mlc prosimte! Dlouho sem nevidel tak povedenou AI jak vetrelce, tak i androidi na tom nejsou vubec spatne. Vetrelec te kolikrat odhali i ve skrini pod stolem, staci udelat pohyb, pouzit detektor pohybu a ses jasne, takze nevim o jake AI tykve to mluvis. Grafika neni spicka, ale je uplne v pohode, hraju na high s vyplim AA.
-
-
Pokud jste viděl film Vetřelec, myslím ten úplně první, je to věrně zpracované. Vetřelec nešel zabít, loď vypadá vizuálně stejně.
-