Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines – čekejte realismus, ne arkádu
3.2.2012 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
třeba z derelictu, výbuch přece nespálil celou planetu a nikde ve filmu nebylo jak je derelict od komplexu daleko. Vetřelci s radiaci asi nebudou mít problem když dokažou žít i bez atmosféry. Mě tyhle věci ve hře nevadí, občas si musej vývojáři ten příběh ohnout tak, aby se to přizpůsobilo hře. Hadley's Hope je skvělý místo a byla by škoda ho nevyužít jen kvůli jeho zničení ve filmu.
-
no zrovna AVP2 měl ze všech AVP nejmíň "krájitelnou"
-
".... Tohle je prostě práce, kterou děláte s láskou. A naší vizi hry jsme plně oddáni“ ... mno například tahle věta sama o sobě nezní realisticky....
-
Realne neni to nahodou sci-fi zanr ? To radsi dalsi AvP.Kde jsou ty casy s AvP 2 tam se atmosfera dala krajet.No doufam ze to neposerou. *7*
-
Neni nic tvrdsiho, nez dat vetrelcovi pres hubu :D. Nemyslim, ze tahle hra ve me vyvola stejny pocity, jako kdyz me v prvnim AvP honil facehugger.
-
Tupý, předscriptovaný, na efekt dělaný. Další klon CoD.
Nejtrapnější je asi Quick-time event, kdy na hráče skočí vetřelec a místo toho aby ho v sekundě zabil, tak ho drží za pušku, přetahuje se s ním a nakonec dostane od mariňáka přes tlamu.
Díky, nechci -
no, ona to bude hlavně blbost příběhem... Celej komplex byl zničenej výbuchem ( né jenom část ) ve zbytkové radiaci by stejně nikdo nemohl žít... kde se vzali další vetřelci ???
-
Vim, že je starý, ale podle příspěvků co tu čtu mám pocit, že to nikdo neviděl.
-
diky za odkaz (mysleno uprimne), ted uz vim ze ta hra nestoji za moji pozornost.
-
zase tak by som to nehrotil :) AvP3 mohla byť výborná hra v štýle dvojky nebyť mnohých "maličkostí" ktoré ale dosť ničili gameplay ... nechcem byť patetický ale zdeformovalo ju práve zameranie na konzole (a o tom nemienim diskutovať). Ale áno, keby CM sadol medzi AvP2 a trojku tak by to bolo fajn a predčilo by to moje očakávania :)
-
tak to už je asi osud celýho fora games.tiscali :-)
-
Já to chápu. Chápu výtky PCčkařů (sám jeden jsem), chápu i argumenty těch druhých. Jen poukazuju na to, jak se z každý diskuze nakonec stane tohle (PC vs. konzole), co s tématem nemá nic společnýho. A mě pak nebaví prodírat se tunou takových věcí, když si chci přečíst jen pár názorů k článku.
-
vypada to jako arkadova strilecka pro male deti bez napeti.
-
kazdopadne nechapu co se ti na tom nelibi vypada to pekne :)
-
tak otevři oči a podívej se, co se kolem děje. Stejně tak bych si mohl stěžovat, že už se nedělají pořádný auta, jako před dvaceti rokama, protože je to prostě pravda a mrzí mě to, tak se to snažim dát najevo. A doufám ve změnu. To samé i s hrama. Myslíž, že by konzolisti zkously tak těžkou a originální hru, jako byl AvP?
-
dik za odkaz na rok stary video ktery tady uz davno kazdej zna *7* *7* *7*
-
no i ve stylu AVP2 by to nemuselo bejt zlý. Grafika z dostupnejch videí atmosféru má.
-
Zbožňuju, jak se u snad jakýhokoli článku v diskusi objeví téma "PC vs. konzole"... Už je to docela únavný. Pište lidi sakra něco věcnýho.
-
http://www.gametrailers.com/video/e3-demo-aliens-colonial/721651
Pro ty, co pořád žijou v naději, že půjde o hru ve stylu AvP *13* -
tak do te pomerne siroke skaly mezi AVP1 a AVP3 by se to trefit mohlo ..