Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na wiki pisu o budgete 50-60 milionov na prvu sezonu.
  • kdyz tu tak šijete do watch dogs...kdyby je nekdo chtel,tam napiste soukromou zpravu,muzu vam je za levno prodat pres aukro,mam nikdy nepouzitej aktivacni klic *3*
  • ucho
    AAA hry jsou poslední dva roky na ústupu. což je nepřímo vidět i na recenzích, kdy si řada lidí stěžuje, že se recenzují více indie tituly. Ano, trh s hrami je přesycený a to je částečně i důvod, proč si na sebe řada her nevydělá dost nebo vydělá celkem málo. Square Enix může vyprávět. A s filmy je to například v Česku takové terno, že se jim nevyplatí ani většinu filmů vydat ve steelbooku, protože tam je potřeba udat alespoň 2 tisíce kusů, což je u řady filmů u nás nereálné. Tak skvěle se u nás ty filmy prodávají :)
  • ucho
    Vzhledem k tomu, kolik peněz stojí natočit jednu epizodu GoT, tak ani ne. Je to celkem dost drahá záležitost...
  • Jo jo jo, a proto je filmu a her tolik ze to clovek nema sanci ani vsecko zkouknout / zahrat. Nemel pls.
  • ucho
    asi ti uniklo, že HBO jde ve skutečnosti proti šířeným videím jako slepice po flusu. u nás si to pěkně hlídají, i v zahraničí. samozřejmě o úspěšnosti lze diskutovat. to prohlášení je tedy pěkné PR a někdo to tak zřejmě vnímá, HBO se podle toho ovšem nechová a nenechává tomu volný průběh. platí si "odstraňovače" materiálů z netu...
  • ucho
    asi jsi dlouho nic nekupoval, ale Bontonfilm už to tam letos nedává. tady část mailu, co mi odepsali:

"Vaše rozhořčení chápu a zároveň se jménem společnosti Bontonfilm omlouvám.
    Vězte, že tato protipirátská aktivita byla vedena dobrým úmyslem, nicméně ve skutečnosti měla opačný účinek.
    Z toho důvodu bylo toto video odstraněno a není již součástí aktuálně vydávaných titulů."

takže jak vidíš, došlo jim to...
  • ucho
    Není pravda. Jak u filmů, tak u her. Ohromující zisky má jen zlomek filmů/her. Zbytek je celkem prodělečný a dotuje se z těch úspěšných věcí. Pokud má pak u her nějaké studio špatný rok nebo dva, může to znamenat konec (což samozřejmě hráče nijak netrápí). A dobrý produkt rozhodně není zárukou komerčního úspěchu. A mimochodem proto je teď všude taková záplava indie her (neříkám, že je to špatně). Málokdo si může dovolit táhnout AAA titul a riskovat ztrátu.
  • tohle mě přesně štve a to i když si koupím film v luxusní krabičce a ne v papírovém obalu, taky mě štvě když jdu jednou za čas do kina, vypláznu 180 za lístek a musím poslouchat reklamy na produkty a filmy, který mě nezajímají
  • Dogkiller
    Tak to máš stejný vkus jako já. Sice je zatím koupené nemám, ale do budoucna to plánuji, mám je na seznamu přání. *5*
  • Tilwaen
    A proč bys takovou hru měl vůbec potřebu hrát?
  • Blbý kto dáva, blbejší kto nebere.... jako fakt prečo by som mal vyhodiť prachy za nejakú hru o ktorej viem že nebudem hrávať MP a SP je fakt na havno?
  • Tak zrovna serial na platenom kanale je v podstate crowdfund. vec s mesacnymi poplatkami co sa zaplatila uz pred startom.
  • Watch Dogs by si stejně nic jiného než obyčejné stáhnutí nezasloužilo.
  • I přestože se tak strašně moc krade, stále se točí nové filmy, nové seriály a vyrábí se nové hry s větším rozpočtem než kdy dříve. Dobré produkty, případně ty se silným marketingem si na sebe vydělají a kupodivu mívají ohromující zisky.
  • Keyz
    Jistě. Sleduji to. Zajímavé informace které jen tak nenajdeš.

Dnes lze lehce vidět co, kdo a kdy cracknul apod. aniž by jsi to to musel stahovat.
    Například zde: http://predb.me/
    Tam máš pouze věci které jsou vydány podle pravidel warez skupin (RELOADED apod.) Ty pravidla lze také dohledat a když to nějak celé pročteš, tak zjistíš, že je vlastně nesmysl psát. Jak ten kdo to crackuje chce uškodit vydavateli. Ten kdo to crackuje to většinou nechce šířit dále než mezi malou skupinu lidí. Navíc v minulosti se vydávalo něco jako "časopis" o dění na warez scéně. Tam byl přehled dění, nějaké žebříček a zajímavé info. Jmenuje se to "Scene Charts"

A zde máš například seznam známých privátních trackerů:
    http://torrentinvites.org/trackerlist.php ( na tom fóru najdeš i ceny za pozvánky!) Neskutečný jak to mají propracované. Lidé si tam platí pronájem serverů aby data které posílají ostatní stahovali velice rychle. Vypadá, že je sále žene soutěživost i když za stažené přes P2P nic krom uznání nemají.
    Zde máš například seznam trackerů podle rychlosti nahození nějakého torrentu (napiš tam například Watch dogs):
    https://trace.corrupt-net.org/ je vidět, jak to soutěživost a snaha být první hraje velkou roli.
  • Mato1987
    To je fakt sranda , zhodou okolností mám zakúpené všetky tri hry :D
  • Lidi co mají na každou hru a komplet dlc + nějakou echt edici tak těch moc není , jako třeba můj šef co jezdí v bentley tak ten asi neřeší nějaký watch dogs nebo nfs a když si chce zastřílet tak klidně muže , třeba real zbraní na střelnici nebo v lese na zvířata atd
  • Phillios191
    ty se v tom nějak vyznáš :)
  • Mato1987
    Tak keď som bol mladší tak som hrával pírátske verzie hier, hlavne z toho dôvodu, že som nemal príjem a žobrať peniaze od rodičov na hry mi prišlo neslušné(výnimka boli samozrejme vianoce :) ), naštastie som mal kamoša čo mal vtedy rýchly net a vedel zohnať hocijakú hru.
    Postupom času, keď som si nejakú almužnu zarobil , tak som si hry začal kupovať, dnes mám zbierku takmer 300 hier a som na ňu pyšný :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit