Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, takže mám hrát všechny sra*ky až do konce, abych pak řekl, že je to sra*ka? Pecka, to má fakt logiku, hnulo se ve mě svědomí. A soudit hru podle lets playe? Ne díky, nehraju hry kvůli tomu, jestli se mi na ně fajně kouká. Uvažuj. Na Ryse se taky fajně kouká... A ano, Tomb Raider jsem zatratil po prvním vyjeb*ném QTE, protože to je rakovina her dnešní doby, mačkat tlačítka podle toho, jak se ti ukazují, no zábava nehorázná. A neříkej mi, že jich je v té hře málo. Cutscény, když jsou o něčem, mám rád, QTE přímo nesnáším. A k tomu tvému konci? No jsi machr až na půdu, každopádně i kdyby ses rozkrájel, tak je to můj názor a nikomu ho necpu.
  • A mimo to - pokud neco ukradnes, zpusobis snizeni uzitku jineho cloveka, nebot mu zcizena vec bude chybet. Krasa dat v pocitaci je v tom, ze zcizeni dat jineho cloveka mu nezpusobi snizeni uzitku, nebot data stale ma. Take kdyz jdes do obchodu koupit si novou vonavku, muzes si ji zkusit. Takhle je to u vetsiny veci, v dobrem reznictvi vam daji ochutnat maso / salam, v bazaru se autem projedete, karate byva prvni hodina zdarma... U PC typicky nemate tuto moznost u blockbuster titulu poslednich let, a posledni dobou ani u mensich her. Mej me za skarohlida, ale ja si proste Assassin's Creed stahnu, zjistim, ze je to sracka, ktera me nebavi, a odinstaluju to. Hru jsem si vyzkousel, nebavila me, zahodil jsem si. Stahl jsem Europu Universalis, chytlo me to a po par dnech si ji koupil na Steamu, nebot chci podporit tvurce hry. Nevidim v tomhle pristupu problem, podle meho hodnoceni dobra studia svoje penize dostanou, spatna studia nikoliv, a ja se nenecham oblbovat PR kecama o tom, ze je to the most amazing experience of your life.
  • objektivne... pro tebe zabavna. Prestal jsem cist tady. Mlady pane, objektivni data se daji zmerit objektivnim zpusobem - stopkami, pravitkem,... Subjektivni zalezitosti se zmerit nedaji. Takze abych mohl subjektivne rict, ze je konkretni hra pro me zabavna, staci mi prvnich par minut. Pak uz dokazu vyvodit subjektivni zaver, tedy ze to znudene vypinam, ci naopak nadsene pokracuji dale.
  • že "míru kradení" *6*
  • Mato1987
    ver mi, tú hru sa neoplatí ani sťahovať.
  • Nechapu, jak se v roce 2014 jeste muze resit piratstvi a stahovani. Nikoho to nezajima, stahujou stejne vsichni a internet se zakazovat nebude. Davno uz se vi, kde je zakopanej pes, ale par blbecku to ma holt jako obzivu a asi se citi hrozne dulezite, kdyz se to propira a vysetruje.
  • No dobre no, tak ja si du ty Watch Dogs taky stahnout..
  • Mato1987
    Je škoda, že demoverzie hier za posledných 10 rokov takmer kompletne vymizli, kedysi každá jedna hra sa dala pred kúpou legálne vyskúšať cez niekedy krátku a niekedy zase obsahovo celkom bohatú demoverziu, kde si daný potencionálny kupca/hráč mohol hru odskúšať a zhodnotiť či sa za to oplatí minúť peniaze.
    Dnes je zase úplnou samozrejmosťou, že hry sa väčšinou prezentujú formou "gameplay" videí, ktoré majú častokrát s reálnou hrateľnosťou naozaj spoločného pramálo, často sa jedná o predom nacvičené sekvencie z hry, ktoré nemajú skoro žiadnu výpovednú hodnotu.
  • Abys mohl objektivně říct,že je kokrétní hra je pro tebe zábavná,musel bys to dohrát až do konce.V tom momentě se z tebe stává zloděj.užíval si dílo v celého jeho rozsahu a nezaplatil ani korunu.Nač stahovat?koukni na full lets playe(tam ti QTE momenty neublíží).Zatracuješ tomb raider kvůli QTE co trvá pár vteřin?Jsi blázen a blbej provokáter.

PS: Stahovači - go f*ck yourself.
  • ringmancz
    titulek jak podle učebnice "Jak získat co nejvíce kliknutí"
  • Pozor, pan red asi kupuje hry po tuctech a je mu jedno, ze to jsou sracky, kterych mimochodem bude kvuli tomu dostavat porad vic.
  • no pokud se ti prachy vydelavaji tezko (50 korun za hodinu, chapu), tak se nedivim a mam pro tebe porozumeni :)
  • Pilgrim66
    Tak slovo rapidně byla asi opravdu hyperbola (bohužel lidi, kteří se piratstvím dokonce chlubí a nadávají těm "pitomcům", co si hry kupují, je i tady spousta).

Ale jak psal Chim. Je to demo jak zábavnosti, tak třeba i výkonu atd. Watch Dogs bych si nekoupil už jen z důvodu, jak špatně mi běželo na PC, a to nemám žádnýho dinosaura (mid až nižší high sestava).
  • Stahuju a stahovat budu i nadále. Pokud mě hra chytne - koupím - podpořím vývojáře (série L4D, Borderlands, Stalker, CoH, DoW 40k, Darksiders, Serious Sam, Payday, Batman a hroomada dalších). Pokud mě hra nechytne - smažu - nekoupím - za všechny příklad Assassins Creed série, nebo Watch Dogs - trailery i zpracování krásné, přehnaná reklamní kampaň, ale hratelností je to pro mě totální nuda. Stejně tak nový Tomb Raider. Krásná hra, ale když přišel na řadu první retardovaný QTE, tak byl pro mě konec, spálit a zahrabat. Takže? Přemýšlejte, než za něco vysolíte svoje těžce zarobené prachy, nebo prachy svých rodičů.
    PS: Moralisti - go f*ck yourself.
  • ..."Bezpochyby ale jakýkoliv "úspěch" na tomto poli tvůrce ani vydavatele nepotěší".... - tak chytreho vydavatele potesi jakykoliv zajem o jeho produkty a vhodnou podporou svoji komunity vydela balik, at uz tim, ze da nizsi cenu, nebo lepsi sluzby pro platici klienty, to jen hlupak pri velkem zajmu bude brecet ,ze je chudak
  • predstav si ze ohromujici zisky maji jen nekteri vyrobci telefonu/zidli/aut/rohliku tisice firem denne po celem svete klidne i krachuji to jsou veci vid? Nevim proc by to u digitalnich vyrobku melo byt jinak!!!
  • to ze si to X lidi stahne neznamena ze to pak X lidi hraje.
  • tak jiste NUTNO dodat ze ti co si to chteji koupit, tak by si to za dolar 100% koupili
  • Chim
    Nevím jestli rapidně, ale dolů by šli určitě. Takhle přesně to totiž praktikuji já a myslím že nebudu jediný. Buď hru během 1-2 hodin po stažení z torrentu odinstaluji, protože je to blbost která mě nebaví... a nebo ji koupím. Bohužel poslední dobou se produkují víceméně jen blbosti.
  • tak jo, beru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší