Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkus se nad tim zamylset, jakej je rozdil mezi tim, ze ti neco ukradnu, nebo ze si udelam kopii. *5*
  • kennyB
    Tak to zase trochu přeháníš, když píšeš o manipulativním nadpisu. Mimoto, jakej je rozdíl mezi pirátstvím a kradením??? Podle mě jen ten, že se nikdo za zloděje nepovažuje, jen za internetového piráta *7*
  • to víš od koho hry dostáváš, toho píseň pěješ... *10*
  • dodnes jsem mel v podstate dilema - tento server nebo bonusweb? nebo neco jineho? recenze mi tady prisly objektivnejsi, clanky ctive. ale po tomhle trapnem a manipulativnim nadpisu, ktery jakoby vypadl z analniho vence demagoga a lhare uz tady nemam co delat :) analyza totiz neukazuje miru kradeni. analyza ukazuje miru piratstvi. timto bych vam chtel moc podekovat za to, ze jste mi usnadnili vyber oblibeneho herniho serveru :)
    sbohem.
  • Aby som zistil jaká je
  • Presne, HBO z toho vytezilo maximum kdyz se GoT stalo nejstahovanejsim torrentem. Nebo kdyz pred rokem winamp vydal statistiku, kde zjistil, ze lide, kteri upirati nejvice muziky, zaroven nejvice muziky koupi! Neco na tom bude..
  • Jack1947
    "ale chápu já taky nejsem bohatý"

Nějakou tu pařbu si ale někdy koupíš ne abys podpořil tvé milované vývojáře. *3* *7*
  • Trapných slováků není nikdy dost.Lepší než čučet na telku.
  • Mato1987
    someone has a sand in their vaďžajna *5*
  • Co demoverzí vyřešíte?Nic.Vezmou tu část co je podle nich nejzábavnější a vydaj to jako demoverzi.demoverze nemaj žádnou výpovídací hodnotu.to situaci neřeší.u lets plajů se musí přemýšlet,abyste zjistili jestli to bude zábavné.pro vás asi problém.protože ste debilové.andělíčkové vy nechceš utrácet svoje penízky.?NO TAK TO NEKUPUJTE.Panebože.ceny rychle klesaj,stačí počkat.vy všichni tady melete uplný nesmysly.Tomb raider u mě není žádná modla trolle,mluvi jsem o qte.a v tom je ten problem.TY.vůl co netoleruje drobnosti.styxxi seš vážně hustej hustej styxxi,podepisuj se laskavě pod svým nickem.si vážně trapný trollking.fascinuje mě jak tady svým chováním glorifykuješ pirátění jako něco normálního.že nevím co od toho čekat?nemáte něco s mozkem?.uvažoval jsem o koupi darksiders 2,mrknul gameplay a měl jasno,narozdíl od někoho.že nechceš hrát sračku až do konce?takže stáhneš 10gb abys to hrál pár minut?hodinu?2 hodiny?.Proto vznikly hodinový gameplay kde si daj záležet a hrajou v pomalém tempu k abys vstřebal informace,které potřebuješ.Digitální krádež je taky krádež při které vzniká škoda.stáhnu třeba dead space,dejme tomu novinka takže 999kč.v obecné terminologii užíváš software za který vývojáři NEDOSTALI ZAPLACENO v momentě co tvuj download ukazuje 100 procent.to je krádež že nedostali peníze ,nikoliv krádež peněz jak napsal nějakej nýmand.Ne všichni totiž mažou.pirátsví je problém nebo spíš neochota platit,ale chápu já taky nejsem bohatý.(trolling s cenou časopisu co stojí 100kč nebudu radši komentovat)panebože mega troll mess man a ještě registrovanej. A ty adolfe ještě cekni a čeká tě výmaz.Na podruhé bys to nemusel přežít.
  • Mato1987
    nie je ten shareplay tak troška quest pass záležitosť, ktorá na pc už nejaký ten piatok je?
    Ja by som na PC uvítal celkom rád návrat ku pôvodnému a teda návrat demoverzií hier, to by mi stačilo.
  • Wildstonecz
    Pořád tu budou teenageri kterym rodice odmitnou kupovat dalsi a dalsi hry a kteri budou stahovat.
  • A komupak tímto "ukradením" vzinkla konkrétní škoda? Někomu zmizely data z disku? Penízky z účtu? Nebo měl zas nějaký osel vlhký sen, že každý pirát kdyby nepirátil, tak by na 100% tu hru koupil?
  • Za mafiu palec hore, ta atmosféra byla peckovní už v demu = koupě. Jako krok vpřed vidím ten shareplay co bude na PS4. Něco na ten způsob by to chtělo i na PC.
  • Mato1987
    Súhlasím, z dotyčných novodobých "gameplay" videí zistíš tak maximálne koľko pixelov pribudlo a aké nové efekty boli pridané, no skutočný pocit o reálnej hrateľnosti danej hry je nijaký.
    Ináč mne najviac v pamäti utkvelo demo half life uplink, neuveriteľne veľa krát som to demo prešiel, alebo trebárs demo na prvú mafiu, či far cry 1...staré dobré časy.
  • Ale však to je v pořádku, že se ti ty hry líbí, nenapadám tě za to a respektuji tvůj názor, ne jak debílek výše, kterému jsem šáhl na modlu, tak se z toho může pos*at. Mě bohužel nechytla ani jedna, tak pro mě prostě ty hry nejsou. A právě proto jsem rád, že jsem si je napřed stáhl, vyzkoušel, smazal, jdeme dál, no problemo.
  • no u watch dogs souhlasim hra je blba jak trotl a apsolutne nezajimava ale u assasins creed a tomb rider s tebou nesouhlasim zaprve assasin creed je nejlepe prodavanou hrou ubisoftu a jrdnak je o pribehu a grafice to same tomb rider engine nemusi sednout kazdemu -treba tobe apod..a jak rikas stahnou -opatrne at ti policajti nezazvoni udveri vsechny linky u torrentu sou policejnima hackerama sledovane!! vyskouset a pote koupit nebo smazat a napsat bud pozitivni ci negativni recenzy...a pirati co hru stahnou ale pokud je hra dobra a vyvojare nepodpori at dou do p....e a zustanou tam lvuli nim se zavadeji ruzne ochrany.priklad diablo..apod.a vetsina her vlastne cim dal vic her se dela na xboxy a konzole..a pc to pomalu ale jiste vytlacuje ze sceny pokud bude tento trend a to hlavne u amiku pokracovat budu muset kupit xbox abych mel co hrat.cez.
  • Jack1947
    Pak že se v USA nepirátí, tahle analýza jest toho důkazem! *3*
  • Přesně o to jde. Pár let zpět, když se ti líbila hra, šup, stáhl sis demo a podle toho koupil, nebo ne. Občas i u povedeného dema se dala strávit hromada času - dema na Serious Sam: SE, nebo L4D 1,2. Ty dema jsem projel tisíckrát, což mě jen utvrdilo, že ty hry chci. Našetřil jsem, koupil jsem. Co chceš dnes poznat z gameplay videí? Max jak je hra pěkná a to pro mě vážně nehraje pražádnou roli. Nedávno jsem nahodil starý dobrý Soul Reaver. Zmiňovaný Tomb Raider se může jít zahrabat, i když vypadá oproti SR jak z jiné dimenze.
  • No, pro mě osobně i 120 korun za hodinu těžké práce jsou pořád těžce vydělané prachy. A dát 50-60e za hru, která mě po půl hodině přestane bavit, nebo vůbec nezačne, a že jich je poslední dobou více a více, mi stále příjde jako vyhazování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší