Přejít na výpis diskuzí
Analýza ukazuje míru kradení her torrenty v jednotlivých amerických státech
15.8.2014 | Adam Homola
191 příspěvků
-
Proč proboha bys lezl přes plot do letního kina, když můžeš v klidu sedět za plotem. *1*
-
Vydavatele nelituji ,jako celé usa která potápí ekonomiky států jako sme my a další a pak se diví že jim nekupujeme hry,filmy,hudbu za cenu kde má třeba 5 členná rodina jídlo na celý víkend ,někdo žije třeba s 1000 kč celý týden ,ale je zábavný číst jak nějaký lemry s měst v čr které pomalu ani nejsou na mapě si myslí že když si koupí hru v akci jednou za 2 měsíce tak jak zachranuje svět a hned nadává na warez a torrenty, a to se řadím k lidem co si hry kupují, ale abych se smál a provokoval lidi co na to nemají jenom proto že mám par korun navíc nechápu, ale co čekat od průměrného občana naší republiky
-
ano, pokud chceš být přesný, tak kopírování není krádež (jenže tady se mluví o pirátství). svým argumentem se snažíš tvrdit, že na kopírování není naprosto nic špatného a je to zcela v pořádku, protože nikdo o nic nepřišel. tedy snažíš se zveličovat, že někdo něco získává, aniž by za to zaplatil. v podstatě tím chceš říct, že se nic nestalo. jenže stalo. no a místo toho, aby se o tom psalo jako o porušení autorských práv a podobně, druhá strana to nálepkuje srozumitelnějším slovem krádež, což má hlavně ten důraz na to, že se stalo něco špatného. a ono to víceméně k té krádeži přirovnat jde, pokud to vezmeš v tom směru, že někdo něco získal bez placení. jo, názvosloví není přesné, ale myšlenka je poměrně jasná.
osobně proti stahování a šíření věcí na internetu nic nemám. každý ať si stahuje, co chce. vadí mi ale přístup, který předvádíš ty, když tento problém zveličuješ. lidé by se totiž neměli učit, že takové chování je zcela v pořádku, měli by alespoň částečně tušit, že dělají něco, co úplně v pořádku není a nemělo by se to považovat za něco normálního. -
Si tak moc špatný že trollové jsou vedle tebe machři - ps - skonči to dokud je čas. *3*
-
Je to jako bys přelezl do letního kina přes plot nebo si někomu vlezl do baráku sednul si do jeho křesla a pročítal jeho knížky a pak si šel zaplavat do jeho bazénu. Ten někdo něco vytvořil, je to jeho majetek, do kterýho investoval a stanovil jasný podmínky, za jakých ho mohou ostatní využívat (v tomto případě zakoupení produktu). Stáhnutím ty podmínky porušuješ, sice mu žádný data nezmizí, ale využíváš něco, co patří jemu a ty na to nemáš nejmenší právo.
-
Ta mezera se tam opravdu pise, to neni nic co bych si myslel nebo vymyslel, to je fakt.
-
Jen si to mysli.Velice mne potěšíš. *1*
-
Warez kradez neni.
PS: Pises jako idiot, za teckou se dela mezera. Navic to jsou sileny zvasty. -
Jen varování.
-
Vy jste nic konstruktivního nepředvedli.Ani ty ani tvůj určitě velice přítulnej kámoššššš.Pak se nediv,že chybí motivace kontrolovat pravopis.Je dobře že jste napsali tolik hovadin,aspon snadno zjistí co jste za debili.pardon registrovaný debili*1*.říkáš to je tvůj názor.Ne názor,přístup.mužete se oba tlemit jako trollové,jenže vám uniká to podstatné.Já mám pravdu a vy s tím nemůžete nic dělat.Styxxi ty si nic inteligentního nevymyslel.Stahnu si co budu chtít a basta.Vy co si myslíte něco jiného jděte do p?dele.
Tohle je tvé sdělení.Kámo s tímhle přístupem moc kámošů nenajdeš.Podívej se na tuhle diskuzi.No podívej.No vidíš že to jde.hodnej kluk.Vidíš,kromě mne a tady SouSeda na tvůj příspěvek nikdo nereagoval.Nedivím se jim.reaguješ arogatně a pokrytecky.Něco jsem napsal co se ti nelíbilo a nechal ses snadno vyprovokovat.S takovými lidmi nikdo mluvit nechce.Jako styxx a asdqwertz jsi obhajoval to samé téma.Stejná větná vazba.psals to ty tečka.Takže děti to by bylo pro dnešek všechno.než půjdete domů,nezapomentě svačiny abyste neměli hlad a nějaké ty pastelky na hraní.Joůůů to víte že poletíte,vždyt jsem vám to slíbila.Hned zítra tam zavolám aby vás vzali dřív.Pozor matooo,pojd jsem,musíš na nočník.ták.V tom lunaparku se vám bude moc líbit.
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
/Chápu tvoji nedůvěru v marketing a byznys jako takový.podívej se na to z jiného ůhlu pohledu.
Být vývojář je podobně nevděčná práce jako ty ostatní.S marketingem je to stějně jako s ohněm:Dobrý sluha-Zlý pán.Není třeba být paranoidní.Lidé nejsou hloupí a ve spásu marketingu nevěří.Media ti zprostředkují dostatek materialu(Tv-videorecenze,weby,youtube bloggery)aby získal jasnou představu o tom co kupuješ.Samozřejmě časopisy weby a hlavně eshopy sponzorované blogger-recenze budou vždycky nadhodnocenné.-Nikdo nebude hryzat svého živitele.-.jako zdroj postačující.Jiný příklad watch dogs.Uživatelské recenze na metacritic naznačovali,že s WD není něco v pořádku.Recenze v levelu potvrdila "kvality" týhle "hry".Je mi jedno jestli stahuješ jak blesk.Už jen stahovat je projev neůcty k vývojářům,k jejich profesi.
P.s.Warez je krádež. -
jsou tu jiste skupiny, co by chteli, aby to tak chapano bylo, ale kopirovani NENI KRADEZ! pro blby je tady obrazek: http://www.gameproducer.net/images/piracyisnottheft.jpg
-
Vypada to ze nikoho nezajimas
-
ten houboslav píše naprostý p?čoviny.
-
Styxxx: My sme tí Pa a Pi z bláznivej rakety, my sme tá posádka, čo príde sem, my sme tá výprava z mačacej planéty :D
-
Sbohem trolle.
-
Mato1987: radši mu nepiš, nebo se ještě provalí, že ty jsi já a já jsem ty.
-
Aanoo, teď jsi mě odhalil. Mám to fakt zapotřebí ty teen-age výjeve. Proto jsem se registroval, abych předešel podobným "ynteligentňejším uživatelům" jako jsi ty. Bohužel jsem se mýlil. Chyba. Stejně jako je chyba, že tady ztrácím čas s takovým potratem Německého ovčáka a ovce. Běž si radši pustit nějaký lets plej.
-
z meho textu nevyplyva, jestli hry kupuju nebo piratim. tzn., ze tve dedukcni schopnosti jsou na nule. gratuluji.
-
"Doporučná lečba.držet hubu a poslouchat.(inteligentnějěí uživatele) "
".tvoje reakce sjou teen-age výlevy stupidity a demence"
Potrebuje niekto viacej dôkazov, že diskusiu jednoducho nezvládaš. Daj si diazepam a voľne dýchaj. -
Trochu se zamysli pane logiko.asdqwertz nick ti nic neříka?styl psání jasně souhlásí,napsals to ty.nějak se k tomu nehlásíš?.tvoje reakce sjou teen-age výlevy stupidity a demence.Je mi tě vážně líto.Přeji ti proto všechno dobré a doufám že tě z psychiatrické lečebny brzo propustí.držím palce
diagnoza:Drzej vzeklej troll co držkuje.mnočetná porucha osobnosti.rozdvojení.arogance.lhář.demence.
Doporučná lečba.držet hubu a poslouchat.(inteligentnějěí uživatele)