Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    samozřejmě to není přesné označení, ale ve své podstatě to lze zjednodušeně za krádež označit. ono se s tím slovem i lépe pracuje a každý tak nějak chápe, o co jde.
  • Jediný trapák jsi tady ty. Narážky na národnost. Jako by tvoje ho*no smrdělo míň. Děláš tady ze sebe jen debílka. Moment, ty už ho ze sebe dělat nemusíš.
    PS: To dnes dávají mentálům do klecových lůžek PC s internetem? Pojď, utři si sliny a zatleskáme ti spolu.
  • Tyhle blitky se mi ani nechtějí číst. Nevím, co to tu meleš za ho*na o nicku, či co, psal jsem jako styx, nebo po včerejší registraci jako Styxxx. Vztekáš se tu jak harant a nikoho to nezajímá. Vzpamatuj se. Za svojím názorem si stojím a ty si klidně lešti páku u gameplay videí.
  • Joo, nic moc o tom nevím, jen jsem článek o shareplay narychlo prosvištěl, ale celkem se mi to líbilo. Každopádně demo je demo, že.
  • Socka je ten, kdo hraje na konzoli kterou mu koupili rodiče. A honí nad tím pérko. *12*
  • TheGGG
    si za*ebaná zlodějská s0cka pirátská, tak si to neber osobně.
  • Ano, a s clovekem co sam sobe nalhava ze nekdo, koho vubec nezna je pirat nebo zlodej, aniz by to mohl jakkoliv dokazat se da mluvit skvele. Ti je 12 let? Nebo ti nekdo plati za moralfagovani?
  • kennyB
    Free download jsi nikdy neviděl??? Ale dobře, koukám, že s tebou se nedá rozumně mluvit. Dobře, jsi tedy pirát, ne zloděj *7*
  • Copyright je neco uplne ale uplne jinyho a free dovnload jsem v zivote nikde nevidel. Zkus to znovu a lepe.
    Navic pokud nekdo neco dela pro penize, neni absolutne zadna povinnost mu za to platit. Pokud by povinnost byla, mohla by me pekarna zazalovat za to, ze si pecu doma chleba a tim pekarnu okradam.
    Takze stale nevidim nic co by dokazovalo, ze warez je kradez.
  • kennyB
    Dělat si kopii klíče, který jsi neměl je nesmysl, pokuď tedy nechceš něco vykrást. Jinak je řeč o hrách a filmech, pokuď se nepletu. Pokuď někdo vytvoří něco s tím, že z toho bude mít nějaké peníze, pak se jedná o krádež. Proto máš taky značky copyright. Druhá forma se nazývá free dovnload, kde si beztrestně stáhneš něco, co je vytvořeno s tím, že z toho nikdo žádné procenta mít nebude a ani stím nepočítá *3*
  • Chim
    Samozřejmě po tom co sis o té stavební firmy celý byt i s klíčem koupil a řádně zaplatil, tak není problém si vytvořit pro své vlastní účely kopii.
  • Tak to abys honem bezel nahlasit, ze ve vsech domech kde bydli vic lidi byla okradena nejaka stavebni firma. Uz na tebe urcite cekaji, pane moralfagu. *5* A ted se budes muset smirit s tim, ze warez neni kradez, ty korporatni ovce.
  • rozdiel je v tom ze plateny software tvoria ludia iba z jedneho dovodu a to je predaj kopii (licencii). Potom je to uz len o zakonoch
  • Clovek, ktery mi tvrdi, ze mezi tim ze mu neco ukradnu a tim ze mu nic nevemu neni rozdil, musi byt minimalne retardovany. To je fakt. Na to neni potreba argument. Tak totiz znela moje otazka. Muj zivot je ok, diky za optani. Nejspis kvuli tomu, ze nejsem demagogicky debilek. *5*
  • Chim
    Samozřejmě, protože hodnota původního klíče se sníží.
  • Chim
    Zkus místo urážek použít při diskusi nějaké argumenty. V reálném životě ti to hodně pomůže.

Řečnická otázka: Co pak nám asi říká pojem "duševní vlastnictví" ?
  • A jak se te dotyka jestli mam neco co jsem nemel? Tobe vznikne skoda kdyz budu mit neco co jsem nemel? Zajimave. Takze kdyz si udelam kopii klice, ktery jsem nemel okradu stavebni firmu? *15*
  • kennyB
    Uděláš si kopii z něčeho, co jsi neměl, tudíž má Chim pravdu *5*
  • Rodice byli sourozenci?
  • Chim
    Žádný?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit