-
Včera jsem byl s kámoškou kterou jsem již léta neviděl a ona mi vyprávěla jak dohrála nedávno znova Gothic I a že dvojka s datadiskem je taky dobrá ale že by si dala i trojku ale nemá na to pc. Já jí na to povídal že sem hrál trojku a zkusil i Risen a jestli si ona nechce kazit tu atmosféru a příběh tak at to raději ani nezkouší. Já sám chci hru kde nebudu vědět ani jak zvednout předmět atd
-
Tak super hra to není, ale špatná také ne. Pokud to nebudu považovat za hru ze série Gothic, ale pouze za RPG hru. U mě by původní Arcania dostala 7/10 a tento datadisk 5/10. Hodnocení 3/10 k tomu nesedí...
-
V tomhle případě navíc vylepšený jen graficky, druhý Gothic je hratelnostně skutečně o dost lepší (obzvlášť s datadiskem). V Risen mi celá jeho druhá polovina přišla opravdu špatná.
-
ArcaniA: Fall of Gothic
Inac, davnejsie sa tu v jednom clanku spominali HW poziadavky(a boli skutocne krvave). Mna by teda zaujimalo, na akej zostave ste to recenzovali a ako na nej hra slapala? -
Proč se vy trollové vůbec snažíte. Jindru I. Velikého, hlavu vymazanou, stejně nepřekonáte...
-
Njn. musíme brát to co je. *3*
-
ArcaniA je super hra. Tahle recenze je k hovnu.
-
Špatně - Risen je jen vylepšený Gothic II.
-
ano hral som gothic 1 a 2 na starom notebooku, a trojku na novom pc ale tu som celu nepresiel , urcite 1 a 2 boli klasiky a doteraz si celu mapku pametam tak nehovor ze som to nehral :) nejde o to ci som fanusik gothicu ani rpg proste som skusil arcaniu a sadla mi ja za to nemozem ze tebe sa nieco nepaci to je kazdeho vec ci to bavi alebo ne :)
-
To už se dávno i stalo... Ten mág, co v Risenu "vyhnal bohy" byl Xardas a hádej, kdo mu pomáhal...
-
to mluvíš o enginu teď?
-
Takže nehrál:) Toto by fanoušek původních Gothiců nenapsal.
-
Co pořád velebíte ten Risen, vždyť to byl jen vylepšený Gothic III se všemi jeho klady i zápory.
-
viete tak vam poviem, neriadim sa podla recenzii ale podla toho ci mi hra dobre sadla, a mna arcania docela bavila, bolo to obdobie ked som nic ine nehral, a docela sa mi ta hra zapacila , vy ju hrate 5 minut nieco sa vam nezapaci a uz na to kaslete, ale ja vidim v kazdej jednej hre nieco pozitivne a nejaku tu malu snahu aj ked je to treťotriedna hra , a nicim neprekvapí ,zabavila ma preto 7 kapiš
-
Prince of Persia jako RPG? Ja jich teda moc nehral, krome tech starych a Sands of Time, ale vzdycky jsem si mysles, ze to byly hopsacky nebo akcni adventury ...
-
v tom případě sem zvědavý jak to pojmenují. možná Risen of Gothic :)
-
V kuloárech se proslýchá že by mohli Phirana bites značku risen i gothic spojit,resp že by příběh risenu odehrával v temtýž světě jako gothic...
-
Ono je problem v tom, ze kym sa mi do ruk dostal Gothic III, tak som o Gothicu dovtedy ani raz nepocul. Moje najoblubenejsie a z RPGciek v tej dobe co som hraval boli Rune, Prince of Persia a nejake dalsie na ktorych nazov si uz nespominam. Inak som hraval Half-Life stale dokola a nejake dalsie FPS, popripade zavody. Teraz je to uz vsak naopak. FPS ma prestali bavit, pretoze su vacsinou o tom istom (na par vynimiek) no a zacalo ma viac bavit RPG, no uz aj tie zacinaju byt dokola o tom istom. Bojim sa co bude tak o 2 roky.
-
tak to jsi udelal nejvetsi chybu protoze jsi vynechal prave ty nejlepsi dily :)
-
myslím si že další gohic už nikdy nebude... křísit takhle zprzněnou značku když mají Risen by byl nesmysl