Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gothic 1,2 som nikdy nehral, no 3ka ma nijak neuchvatila, aj ked som ju hral par dni, tak som ju nedohral. Skusal som Arcaniu, no to som po par minutach vypol. A toto uz ani nebudem skusat.

Mimochodom... chysta sa recenzia na Seriousa 3?
  • Morderon
    Achjo *9*
  • Jojo, taky si pamatuju jak sem se musel v Gothicu II ( s datadiskem) poradne ohanet abych vubec prezil (hlavne zacatek a 1.prichod do kolonie) ale stalo to za to a byla to vyzva + propracovany zijici svet se skvelymi questy... ted uz jenom drzite sipku dopredu, co se vam priplete do cesty to rozsekate pomoci par kliknuti a za jedno odpoledne mate hotovo... Je to smutny kam to dospelo...
  • Hmm, tak to me mrzi...kde jsou ty casy co jsem musel expit jako blazen a hodiny shanet vyzbroj abych v Gothicovi I (potazmo 2) sel zabit prvniho vlka, nedejboze skretiho psa...
  • Asharak
    Spíš by je měl koupil EA *1*
  • Kr.Pa
    Joowood sice krachnul (dobre jim tak, parchanti) ale oni jej uživují !!! Koupil je Wingefors !!!
  • Kr.Pa
    Stačí už jen to že EA znásilnuje CaC a Codemasters Operaci Flashpoint
  • Jen vidim to jmeno, ani nectu. Stejne jako id*ot se skyrimem *1* Radsi prectu jinde *2*
    Odplivnout mi samozrejme neda... jak se do lesa vola, tak padaj sisky *2*
  • Fanoušku RPG, hráls původní Gothici? Tohle se s tím přece nedá srovnávat!
  • U mě je zábavnost Gothicu odstupňována přesně pořadím vydání. Jedničku si rád zahraju ještě dnes, dvojka byla také velmi dobrá, trojka po x opravách ušla....no a dál už je to jenom horší a horší...
  • RavenHolm
    Určitě zkus. Krapánek odladěnejší engine (ale úplně zachránit nešel), vylepšená grafika, questy, které zaplňují prázdá místa (většina z nich lepší než v originále), spousty nových armorů, štítu, zbraní, vybalanovaný skilltree, reskinované potvory aby vypadali jako v G1 a 2, drobnosti jako, že když naběhnu v brnění rebelů mezi orky, tak dostanu po tlamě a spousty dalších věcí. Dokonce je tam možnost zapnout "Následky", které se starají o to, že když někomu pomůžu, tak se to někomu jinému nemusí líbit a je naštvaný.

A zde a zde je malý teaser, jak to vypadalo na mém PC:)
  • Jak rikam, taky bych do toho sel, ale moje nejsilnejsi herni sestava je 5 let stary notas s dvoujadrovym turionem 1.9GHZ, nejakymi tusim 2GB ram a 256MB dedikovanou grafickou kartou. A to bohuzel nic nevytrhne, a mam obavu ze ten Gothich 3 uz tuplem ne. Navic to je notas s Vistou, takze nez se stvat s tim, ze budu 2 dny optimalizovat abych to vubec spustil diky OS, to opravdu ne. Hmm ... ze bych zkusil na pracovni MacBook nahrat bootcamp Win7?
  • rodneymckay
    Špatný konec dobré serie, zejmena Gothic a Gothic 2. Toto už s původními díly nemá společného nic.
  • smejki
    ne, jen pracuju z domova, tak sem jednou za pár hodin mrknu. a když mám co říct, řeknu
  • Asharak
    Jo taky teď na ty patche čumím *8* já věděl jen o Community patchi (ale ne že bych si s ním už zahrál ale jak slyším o těch dvou, tak vím že je čas opustit Skyrim a projít Gothic 3, třeba konečně celý! díky :)
  • No nemyslím si že zrovna Risen 2 bude nějak vynikající v období pirátů brrrr.Mohly zůstat ve světě podobnému Gothicum.
  • Jeho kmen být totiž ze země zvaná Arcania.
  • Zvlast kdyz ja na nej pridavam vetsinou hry s herni dobou 40 hodin+ a tech bohuzel ve svych dnech volna moc nedohraju.
  • Ten ale moderni hry nedela, navic ted pracuje na AVGN filmu. To bych to spis dal do rukou Angry Joeovi, i kdyz mi uz i jeho fory posledni dobou pripadaji docela ohrane. Jak je mozne ze lidi jako Doug Walker, Linkara, nebo Spoony dokazi udrzet vysokou kvalitu i po nekolika letech?
  • RavenHolm
    7 pro Fall of Setarrif? Omlouvám se, ale já nemluvit jazyk tvůj kmen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit