-
Angry video game... ?
-
Takový seznam tu má určitě každý...
A ony ty hry pořád jen přibývají. -
No vidis ... Katusku jsem jeste nevyzkousel. Musim ji pridat na uz ted neuveritelne dlouhy seznam her ktere bych si rad zahral.
-
pohode, u mna ma 7 bodov, arcania ma bavila aj ked bola lahka hral som na harde a som milovnik rpg a az tak zla hra to nebola ako si hned kazdy podla recenzie mysli, je to sice slabota a liearita co je u rpg nemozne ale vidite arcania to dokaze ...toto by som si ale nezahral hodnotim len s intuice stacila mi arcania :)
-
Jop, to jsem taky někde četl. Steampunk od Piranha Bytes? Mňam.
-
A taková to byla skvělá série....na druhej díl se k nám chodili koukat i kámoši z širokýho okolí...no aspoň že jen ten Risen.
-
I v AAA najdeš kvalitku... ale musíš se pořádně prohrabat.
Letos mě napadá:
Batman: Akrham City
Dark Souls
Infamous 2
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Catherine
A určitě spousta dalších... ale ani já nemám dokonalou pamět... -
NO já bych nechal jít Gothic k ledu... Piranha bytes jednou prohlásili že by si rádi střihli jinou hru než fantasy. Snad nějakou Verneovku a já jim to docela přeji :-)
-
smejki ty si tady nějaký admin nebo tak něco? Nic ve zlém, ale já jen tak, že píšeš skoro ke každému příspěvku *4*
-
Vidis ... kvuli vsem tem problemum jsem na Gothic 3 zanevrel. Ty patche ktere vyjmenovavas zni dbre. Docela mne to lakalo hru zkusit, ale bohuzel jsem s hruzou zjistil ze na svem starem PC to asi bez cukani nerozjedu ... Sigh.
-
"Rihanna effect"... posluchači Fight clubu mě snad pochopí. Danke, ich will nicht.
-
*nezávislé...
-
Souhlasím. Stačí se podívat jak vypadá Gothic 3 dnes. Gothic 3 s 1.74 Community patchem, 4.2 Quest packem a 2.3 Content modem je neuvěřitelná hra a nějak takto mohl býval vypadat v den vydání, kdyby Jowood tolik nespěchal.
-
Nevím co to je, ale vypadá to hrozně *1* ještě hůř než Skyrim *1*
-
Však ano, zkrachoval a já jim to přeji:) Ale je pravda, že moje formulace té věty je na hraně.
-
a taky za to, jak tlačili na Gothic 3,protože kdyby nechali vývojářům čas, byl by opravdů úspěšný. Na druhou stranu, když by jste dělali v Pirahně game designéra, a všimli jste si jak JooDřevo ***** v hráčema určitě by jste dostali chuť nudělat něco velkolepého. Teď když se JooDřevo pohřbil snad budou mít ještě větší úspěchy *4*
-
No kvalitných her je dost, ale hledám je ted spis než mezi AAA tituly na steamu v kategorii nezávyslé.
-
Tohle by se mělo dostat do rukou Nerdovi. Bylo by hezké vidět na jaké místo v žebříčku největších sra.ček by to zřadil...
-
Jowood uz krachl, proto ten Fail of Shitarif trval tak dlouho, alespon tak jsem cetl.
-
To by ma celkom zaujímalo, či si bude teraz Piranha snažiť značky Gothic a Risen prepojiť do jedného sveta alebo ich nechá oddelené, prípadne Risen v prospech Gothicu zareže *7*