Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vasekveselej
    Angry video game... ?
  • Takový seznam tu má určitě každý...

A ony ty hry pořád jen přibývají.
  • No vidis ... Katusku jsem jeste nevyzkousel. Musim ji pridat na uz ted neuveritelne dlouhy seznam her ktere bych si rad zahral.
  • michaliuz18
    pohode, u mna ma 7 bodov, arcania ma bavila aj ked bola lahka hral som na harde a som milovnik rpg a az tak zla hra to nebola ako si hned kazdy podla recenzie mysli, je to sice slabota a liearita co je u rpg nemozne ale vidite arcania to dokaze ...toto by som si ale nezahral hodnotim len s intuice stacila mi arcania :)
  • RavenHolm
    Jop, to jsem taky někde četl. Steampunk od Piranha Bytes? Mňam.
  • Odulin
    A taková to byla skvělá série....na druhej díl se k nám chodili koukat i kámoši z širokýho okolí...no aspoň že jen ten Risen.
  • I v AAA najdeš kvalitku... ale musíš se pořádně prohrabat.

Letos mě napadá:
    Batman: Akrham City
    Dark Souls
    Infamous 2
    The Legend of Zelda: Skyward Sword
    Catherine

A určitě spousta dalších... ale ani já nemám dokonalou pamět...
  • NO já bych nechal jít Gothic k ledu... Piranha bytes jednou prohlásili že by si rádi střihli jinou hru než fantasy. Snad nějakou Verneovku a já jim to docela přeji :-)
  • DavRed
    smejki ty si tady nějaký admin nebo tak něco? Nic ve zlém, ale já jen tak, že píšeš skoro ke každému příspěvku *4*
  • Vidis ... kvuli vsem tem problemum jsem na Gothic 3 zanevrel. Ty patche ktere vyjmenovavas zni dbre. Docela mne to lakalo hru zkusit, ale bohuzel jsem s hruzou zjistil ze na svem starem PC to asi bez cukani nerozjedu ... Sigh.
  • smejki
    "Rihanna effect"... posluchači Fight clubu mě snad pochopí. Danke, ich will nicht.
  • zipp
    *nezávislé...
  • RavenHolm
    Souhlasím. Stačí se podívat jak vypadá Gothic 3 dnes. Gothic 3 s 1.74 Community patchem, 4.2 Quest packem a 2.3 Content modem je neuvěřitelná hra a nějak takto mohl býval vypadat v den vydání, kdyby Jowood tolik nespěchal.
  • DavRed
    Nevím co to je, ale vypadá to hrozně *1* ještě hůř než Skyrim *1*
  • RavenHolm
    Však ano, zkrachoval a já jim to přeji:) Ale je pravda, že moje formulace té věty je na hraně.
  • Asharak
    a taky za to, jak tlačili na Gothic 3,protože kdyby nechali vývojářům čas, byl by opravdů úspěšný. Na druhou stranu, když by jste dělali v Pirahně game designéra, a všimli jste si jak JooDřevo ***** v hráčema určitě by jste dostali chuť nudělat něco velkolepého. Teď když se JooDřevo pohřbil snad budou mít ještě větší úspěchy *4*
  • zipp
    No kvalitných her je dost, ale hledám je ted spis než mezi AAA tituly na steamu v kategorii nezávyslé.
  • Tohle by se mělo dostat do rukou Nerdovi. Bylo by hezké vidět na jaké místo v žebříčku největších sra.ček by to zřadil...
  • Jowood uz krachl, proto ten Fail of Shitarif trval tak dlouho, alespon tak jsem cetl.
  • To by ma celkom zaujímalo, či si bude teraz Piranha snažiť značky Gothic a Risen prepojiť do jedného sveta alebo ich nechá oddelené, prípadne Risen v prospech Gothicu zareže *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit