-
Taky tak :D Mám na sérii AC vlastní názor a jiný nikomu neberu. Předobjednáno a čekám :D
-
A ty si čekal 11/10 a hra roku co? *1*
-
sedmička je furt pěkný nadprůměr.. a jak bylo milionkrát řečeno, hodnotí jedna osoba z jeho pocitů a zážitků, jiní to můžou vidět jinak.. mně osobně třeba vůbec nechytl a ani se mi nějám moc nelíbil Borderlands 2 a vim jaká je to populární hra a nikomu to neberu a hodnotil bych ho (teď jen tak plácnu) třeba tou sedmičkou..
-
R1storo, snad konecne nekdo, kdo utne tuhle stupidni diskuzi. Pokud to recenzentovi nesedlo, co ma byt, recenze je to dobra. Vubec to neovlivni muj nazor na ACIII, mam predobjednano a nemuzu se dockat. *3*
-
Ano já mám Desmonda rád a naopak všude psali, že se za něj bude hrát úplně nejvíc ze všech dílů...
Jinak, to že tady Evropanům Amerika smrdí neznamená, že se budou v Ubisoftu podřizovat a opět omývat evropské dějiny. Amerika je bezva volba a vaše pitomé mínusky mi názor nezmění. -
Až uvidim u Elder Scrools a podobnejch píčovin méně než 10 pak se nebudu vztekat. Teď mě pěkně sere, že hra dostala sedmičku. Když už vás, Ulrichu, (pravděpodobně po dvojce) série nezajímá, proč novej díl nedali někomu jinýmu?
-
No, ja nevim, chlapek v kapi, naky to brneni, obsypanej zbranema, schovavajici se mezi cikanskejma kurtizanama, se nedivim ze Ezia nikdy nevideli :D. Samozdrejme nechci hru pomlouvat, sem hodne velkej fanda AC, mam IIIku predobjednanou a moc se na to tesim a myslim ze premyslet o hadrech neni zrovna dobrej napad, recenze me trosku zaskocila, ale to u vice her.
-
Anonymě si otevírat hubu na autora by ti šlo. Možná ti ještě nikdo neosvětlil záhadné mystérium recenze, ale faktem je, že ta je a bude vždy subjektivní útvar, ať chceš nebo ne. Jestli máš pocit, že dokážeš popsat hru "správně", čtenářské recenze jsou ti zde myslím k dispozici.
-
Ještě jsem nehrál, čekám na PC verzi, ale recenzant ví co píše a jeho názor mu neberu. Recenze je taky přece jen subjektivní hodnocení tak tady hned někteří nebrečte. Každopádně skvěle napsáno.
-
všichni co na to pindáte asi vám to konzole neutáhnou, musíte koupit silnejší xbox a hrát na 60 fps, to je teprve pecka 10/10.
jinak nejzajimavejsi na tehle hre je samozrejme multiplayer -
tak sem s ňou, už sa neviem dočkať ... not!
-
Jak napsal pár postů dole walltar, na hodnocení moc nezáleží. *4*
-
od prechodu z miest do lesa to tak aj vyzerá... dalo sa to čakať už z toho videa kde vyklepal celý šík vojakov a d3menti si ho ešte predchádzali bez nejakého výstrelu... s príchodom strelných zbraní táto hra stratila svoje čaro pôvodný koncept v Masyafe bol pre mňa osobne asi najlepší
-
Já teda nevim, jak to máte na slovensku, ale pro mě je subjektivní názor na hru stejně důležitý, jako objektivní fakta. Ty objektivní fakta jsou jen informace, popis příběhu, co ve hře je a není, nehovoří nic o tom, jak se hraje, jak působí atd. To jsou až ty subjektivní dojmy a ty nemůžeš z recenze vyhodit, to je zrovna tak důležitá, ne-li důležitější část textu. To ale neznamená, že s autorem souhlasím, nebo musím souhlasit. Právě zdůvodnění argumenty je důležité, i když se jedná o subjektivní kritiku, protože pak mohu z textu poznat, že co se nelíbí autorovi, mě by třeba nevadilo, atd... Což je přesně tento případ. Recenze je kritická, přesto si hru časem určitě zahraju, protože vím, že některé věci, co Alešovi vadily, mě tolik nebudou. Recenze ti nemá podávat nějaký ultimátní názor na hru, ale měla by ti pomoci vytvořit si vlastní...
-
nepřekáží tu nikdy nic, čtenářské recenze jsou otevřeny čemukoliv. jen aby se zabránilo trollení, musí projít schvalovacím procesem, kterého se ty, pokud umíš normálně psát, nemusíš bát.
-
pisem recenzie, ale iba vo volnom case, ktory bohuzial momentalne velmi nemam....ale ak tu neprekaza recenzia na 3 mesiace staru hru, tak budiz....s radostou sa podelim o svoje diela :)
-
nie, do kazdej vety isto nie...tam, kde pise objektivne, tak to moze kludne nechat....pri faktoch, ktore sa vedia uz davno...napr. to s tymi strazami...uz pred polrokom hlasali, ze tam ostava ten hlupy styl boja 1vs1 a ostatni sa len prizeraju....
nie, vazne...taketo dristy nech si pise na vlastny blog, tam by nikomu neublizili....ale na serioznu stranku o hrach hodit takuto subjektivnu recenziu?? to vazne??
pan smutny by si mohol prejst este raz zakladku, nech sa nauci, co je recenzia, co je v nej povolene, a co nie.....zrejme si uz mysli, ze si moze robit, co chce.... -
Souhlasim s Veskoslavem asi poprvé...mě by se taky líbil takový Londýn v době temného středověku
-
"viem to aj objektivne podat"
tak jakto, že ještě nerecenzuješ? hybaj alespoň na čtenářskou, když už neposíláš svá díla redakcím herních periodik. -
tvoje máma