-
Mě to spíše naopak štve. Štve mě to a štve mě ještě to, že úžasné středověké či renesanční kulisy se vyměnily za "město" a les.
-
Ježiš to je zas trollfest.
OT: Trochu mě mrzí že z Assassin's creedu mizí ten Assassin.Ale počkám si na PC verzi i když se říkalo že port bude odfláklej nebo tak něco. -
Ale jedno velké pozitivum AC3 má. Že jsme se konečně zbavili Desmonda. *1*
EDIT: To tady má ten "sci-fi" otrapa tolik příznivců? *5* -
Takové dlouhé a nakonec celé o ničem a přitom jsem si myslel, že to bude zajímavé počtení, když je to tak dlouho, protože ty většinou jsou.
-
Pane Smutný, mockrát vám děkuji za tuto recenzi. Moc.
Nehrál jsem, ale "Youtube pirátil" jsem. Po shlédnutí (a po přečtení této recenze) jsou dojmy podobné jako recenzentovy a s hodnocením 7 naprosto souhlasím. Skvěle vypadající hra s obrovským potenciálem, naprosto zmařená snahou Ubisoftu zatlačit na pilu příběhového sevření na úkor hratelnosti, která proložena neustálými rádoby drsnými okamžiky.
Přitom například pro mne (v roli diváka) měl začátek hry neuvěřitelné kouzlo, až jsem si opravdu říkal, že jsem se v Ubisoftu zmýlil a tentokrát jim svým postojem křivdím. Naneštěstí mne další události rychle vyvedly z omylu, a to je obrovská škoda. -
ten A. Smutny este furt pise recenzie?? mali by ste ho vyhodit...toto bola jedna z najhorsich a naneobjektivnejsich recenzii, ake som za posledny rok cital....nasilu vytahovane drobnosti a zbytocne zvelicovane......
ano, strazi je tam viac ako v predchadzajucich hrach, ale tu to tak ma byt...pan recenzent by si mal precitat cosi viac o tomto obdobi...
ze je hra linearna?? a ktore AC nebolo linearne?? vzdy to bolo o tom, ze vypocuj si misiu...hocjak sa dostan na miesto.....vypocuj niekoho....zapni si eagle vision a najdi ciel....nasleduj ciel....zlikviduj ciel....vzdy to tak bolo a pochybujem, ze to zmenia...
ze ciel stoji ustavicne pri strazach? bohuzial, tak to je...tak to byvalo aj v dvojke...hra sa nedala prejst bez toho, aby si nevyvolal rozruch....hra sa na nic nehra a ani ju oproti predchadzajucim dielom nezhorsili....nikdy to nemalo mat styl ako dishonored alebo hitman, ze prejdes hru s tym, ze zabijes len hlavne ciele....
rad by som videl smutneho predstavu o tom, ze by utocili vsetci protivnici naraz + z dialky by strielali strelci....ako bolo spominane, v hre je strazi az az, takze by si clovek hru velmi neuzil......
ze sa zmenil system elixirov na autohealovanie?? ufff, neskutocna katastrofa....v jednotke som mozno mal problem so zivotmi, ale v dvojke vacsinou zbytocny batoh plny elixirov, ktore som nepotreboval....
a ze protivnikov viem odstavit dvoma gombikmi (block, counter attack)...a co? tak to bolo aj v dvojke....a aj jednotka mala podobny styl...to neznamena, ze ich budem zabijat len takto...alebo ze ich je mozne zabit len takto....stale mozes klasicky sekat, popripate sa vyhnut a podobne....ak to A. Smutny hral iba tymi dvoma gombikmi a za celu hru nepouzil ani ine kombo....tak ho lutujem...je somar...a je jasne, preco si hru neuzil...
tak, ako prisiel hlucny suknickar Ezio po tichom assassinovi Altairovi, rovnako prisiel aj Connor....ani Ezio sa mi spociatku nepozdaval, ale zvykol som si...na Connora si budem zvykat asi dlhsie, ale nemyslim si, ze ubisoft stupili kdesi mimo....
PS: ciselne hodnotenie mi nevadi, so 7 som spokojny....ale nasilne vyzdvihovanie drobnych chybiciek?? tak to si dovoli len ch*j -
Jj, taky bych radši nespravedlivý devítky.
No nic, naštěstí mám tuny zahraničních stránek, kde je najdu. -
Pěkná recenze. Děkuji. Včera mi spolužák překládal nadšenou recenzi v jednom nejmenovaném italském "deníku" o hrách a málo jsme se smáli tomu, co dokázali vyzdvihnout za blbosti, jenom aby na konci tomu mohli prásknout 10/10.
Chěl bych se jenom zeptat hráčů. Je pravda, že kdy napadnete skupinu rudokabátníků (britů), že při zabíjení jednoho se ten zbytek "usmívá"? Navíc mi přijde, že oblek Ezia Auditore da Firenze byl mnohem nenápadnější v dobách středověku a renesance, protože se to tak +- nosilo podobně. Ale teď mi to přijde jako silná káva, protože on je tak nenápadný jako vlkodlak mezi sádrovými trpaslíky. -
Jo a jinak jsem Ti dal plus, je to fakt úsměvný, ale kdyby tohle byl jedinej problém tý hry, tak to beru *4*
-
Ten stejnokroj je jeden z hlavních trademarků Assassins Creed.
Přeci nemůžeš mít jako poster boye Ezia v uniformě stráže Florencie.
To, že si stráže nejsou schopný všimnout chlápka s kapucí mezi čtyřma kurtizánama je sice na pováženou, ale rozhodně to rušilo muj zážitek z hraní o dost míň, než ten čim dál tim větší odklon od toho stealthu. -
hlavní je, že se prodává.... To mně hlava nebere...
-
Sedmicka v dobe premiery se za par mesicu pri koupi v akci promeni na devitku. Pak prijde moje chvile.
-
trochu mě zarazilo, že dostal jen 7/10 ale co, aspoň že recenze je kvalitní a hodnotí spravedlivě, hru si stejně koupím *3*
-
ziram, ze MOH dostal za 4 dokonce i na IGN...EA zapomneli rozeslat kapriky *4*
-
Assasin Creed . hra v ktere je tajna a drsna guilda vrahu kteri se plizi ulicemi a zabijeji . Az na to ze maji stejnokroje , to aby je nikdo nepoznal:D
PS: troling jak blbec , ale nedalo mi to:) -
Po tak masivní masáži sem čekal minimálně desítku....
-
Zní to hůř, než 7 :( Jsem zvědavá...
-
podle me mmo maji tak obrovsky obsah ze by bylo fajn se k tomu čas od času vratit nejakym článkem (treba venovanym dungum, world bossum, pvp atd). Treba by to mohl napsat nekdo ze spratelene fanstranky.
-
Jsem s recenzí spokojen *4* přesně jsem tohle tušil že conor bude nic moc výrazná postava a Ezia nenahradí *7*. Upřímná recenze stejně jako u nového MOH i když MoH mněl podle měn dostat 4/10. *2*
-
Nechci ani vědět co dostane cod BO 2.