Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    To má u každé věty psát, že je to jeho názor? Vždyť by byla ta recenze dvakrát tak dlouhá *1* To snad každý aspoň trochu chápavý čtenář ví, že čte recenzi, která je založená na "názoru" recenzenta. Netřeba to psát do každé věty :)
  • Cypri
    Skvělá recenze. Děkuji. I číselné hodnocení tak nějak sedí k tomu co autor píše.
    Fakt super.
  • a preco ma problem to tak napisat do recenzie??
    nieco na sposob:
    "zda sa mi, ze to s tymi minihrami prehnali a snazia sa zakryt nudny a kratky pribeh...ale berte to len ako moj nazor"....a nie podstrkavat somariny ostatnym....
    "pribeh je oproti ostatnym dielom velmi nezaujimavy a zakryvaju nudny a kratky pribeh"....
    ano, tie dve vety sa lisia...a lisia sa sakramentsky vela....pretoze ta prva sa hodi do recenzie, ta druha skor do kosa
  • Robotron3
    Pokud se nejedná o chyby technického rázu, tak neexistuje objektivní kritika. Vždycky vycházíš z toho, co tobě příde dobré a co ne, co se ti líbí. Což přesně je vidět z alešovi recenze, že si cení více propracovaných herních prvků, které by se neměly podřizovat na úkor příběhu a linearity. Pokud to má ale někdo jinak, tohle jako zápor vidět nebude atd. Ale to lze lehce vyčíst z textu recenze...
  • Wyder
    V jednom máš pravdu. Hry nekradu, ani nikam nepíšu, takže jsem hru zatím nehrál, natož dohrál. Co jsem z toho textu osobně cítil nicméně platí, mohl jsem ho ale pochopit špatně.

A tím mazáním jsem nemyslel texty na Games.cz.

Snad mu po dohrání nebudu muset dát za pravdu, protože by mě ta hra pak asi zklamala. :)

P.S. Despekt tu byl, a já si myslím, že je to pro ostatní celkem hodnotná informace. Konečně i nějací vaši kolegové s tímhle textem, řekněme, "polemizují"...
  • ano, kritika nevadi nikomu...ale objektivna kritika, ktora vycita chyby, ktore v hre aj REALNE najdes....a nie nejake bludy, ktore recenzent videl, pretoze pred hranim veceral nejake hubicky....
  • nie...nielenze nesuhlasim s touto recenziou...to, ze to je recenzia na AC3, s tym absolutne nesuvisi....hockto, kto si precita Smutneho posledne recenzie, tak zisti, ze v podstate Smutny hlada chyby aj tam, kde niesu....a to mi vadi...mne by bolo ukradnute, ak da niekto assassinovi 4 body...kludne aj pan Smutny, ale musel by mat na to OBJEKTIVNE ARGUMENTY, a nie toto tu, co si cmulal z palca...."ejha, tu je pes, mozem ho pohladkat.....ooo, to tu urcite dali, aby mohli vyhodit zbytocne misie z hry"...
  • ZvacA
    Kdo jsi už víme. Odkuď jsi - to taky už víme. A co hraješ? To je celkem jedno.
  • casual gamer? vtipalek :) milovnik assassina, codu a im podobnych? triafas vedla....to zrejme ine hry v pocitaci uz nemas, vsak?? zahram si vsetko, a viem to aj objektivne podat dalej, nie ako tento pan Smutko....
    ale mozes mi tu plakat dalej o tom, ako si hral vcera COD :) je to zabavne pocuvat ta....
    PS: som velmi rad, ze tak dokonale vies, kto som, odkial pochadzam, a ake hry rad hram...
  • Robotron3
    Kdo se chce o hře opravdu něco dozvědět, protože zvažuje koupi a jestli mu za to hra stojí, tak ten jistě mnohem víc ocení kritičtější přístup a opravdovou "kritiku" hry, což přesně dělá Aleš Smutný a pro mě je taková recenze mnohem cenější a vůbec to neznamená, že by hru nějak subjektivně pomlouval, ale kritizuje ji argumenty. Takhle by to měl dělat každý, protože, že se dá něčemu 9/10 a je recenzent nadšený z každé ptákoviny, to je sice hezké, ale k ničemu dalšímu to neni.
  • Magister_Peditum
    Jenom proto, že nesouhlasíš s recenzí je její autor kkt? Vážně bys měl nabídku Kostěje na odchod na jiný web ještě jednou zvážit.
  • dufam, ze ju nedate Smutnemu do ruk....dufam, ze uz nikdy nic nedate Smutnemu do ruk na zrecenzovanie....
  • DangerousDave
    a prišiel k nám casual gamer, milovník assasina, codu a im podobných šmakulád... to, že ti recenzia nesadla je iba znak toho, som tu na správnej adrese.
  • dík rafinovaný už my neřekli dlouho. Většinou slyším nejkrásnější, nejchytřejší, nejmilosrdnější, nejzáludnější, ale todle zahřálo u srdíčka.
    Ve skutečnosti jsem znuděný podnikatel Ing. Ignác Otokar Vrabec jr. který si krátí čas na kaimanských ostrovech trollováním. *5*
    A možná taky ne
  • prosim ta, nauc sa citat....Smutny je skratka kkt, a touto recenziou to ukazal celemu svetu (tak nie, len CR a SR)...je tu plno inych a skvelych recenzentov....prave pre to navstevujem tuto stranku a nie nejaky shitctor.sk, ktory tu reklamujes.....

nemozem za to, ze ste slepi, alebo co....ale Smutny kyda na vsetko podobnym stylom uz par mesiacov....nechapem, preco je tak subjektivny...zbytocne ovplyvnuje hracov....taky problem napisat objektivnu recenziu a nech si hraci vytvoria obrazok?? takto hru vykreslil ako totalne nehratelnu, pricom tie jeho chyby tam skoro ani niesu, resp. boli aj v predchadzajucich dieloch...
  • Pekná recenzia.
  • Robotron3
    Podle mě by Assassinovi slušelo mnohem víc se ponořovat do hlubší historie, než se naopak blížit víc k současnosti. Starověk, dál, dál, dál, až by to skončilo někde v době ledový :)
  • kostejnesmrtelny
    Nelíbí se ti tu? Táhni si na sector.SK, nikdo tě sem nezval.
  • Ronox
    Nevím co děláte. Podle mě se konečně někdo snaží navrátit hodnocení do správné podoby! To, že jste si zvykli, že každá hra má 9 neznamená, že autor nemá pravdu. Souhlasím s ním a doufám, že hodnocení už konečně půjde podle takové škály jak má správně jít. Dlouho jsem neviděl u AAA her nižší hodnocení jak 8 a najednou někdo dá o jeden boď méně a vy se můžete po*rat. Jak kdyby se vaši rodičové řídili číselným hodnocením jestli vám tu hru koupí nebo ne ...
  • Magister_Peditum
    S tím posledním souhlasím. Měli to nechat odehrávat v Evropě, třeba za Sedmileté války, kdy se odehrává i úvod AC3. Tvůrci by se mohli vytasit s barokním Londýnem, Paříží či Vídní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit