-
Videorecenze GW2 nebude, nejsou kapacity. Recenze Pandarie samozrejme bude.
-
Mňo, recenze Pandalandu jsem si teda nevšim. To bych poznal, kdyby tu byl, trollové by totiž strhali diskuzní servery...
Ne že by to něčemu vadilo, hodnotit datadisky MMOček je ošidný. -
Díky za fakt povedenou recenzi! Podle toho co Aleš píše, by se mi mohla hra líbit a bavit mě. Těším se jak malej až to večer zkusím a udělám si vlastní názor.;)
-
Clanku o obojim tu bylo opravdu mnoho (vcetne recenzi). *3*
-
Co může být ještě větší arkáda s plochým, lineráním dějem než Assassin's Creed I a II no přece Assassin's Creed III. Hurááá... ;-)
-
co porad vsichni maj proti singlu MW1,2 a Black Ops? jo, bylo to sileny a megalomansky filmovy pojeti, ale dokazalo me to chytnout... MW3 sem hral jen proto, ze sem chtel videt jako vsechno dopadne a spokojenej sem nebyl, mozna to nekdy zkusim znova
-
LOL, tak tenhle comment se ti poved.
Anyway, doufam že se ten Carmáč fakt předvede, když to maj na starost původní tvůrci.
Co se týče jatek na lidi a zvířátka, tak žádný extra nechutnosti nepotřebuju, ale jsem moc zvědavěj, jak si poraděj s poškozením aut. Žádná jiná hra (jasně, nehrál jsem vše) zatim tak hustý, zábavný a přehnaný poškození ještě nenabídla. Vim, že Burnout: Paradise koketoval s myšlenkou mít šanci rozpůlit auťáky v kolizích, ale nakonec z toho sešlo. Nechci nic hypovat, ale ta představa Carmáče v modernim provedení je hodně lákavá.
A otázka na GAMES - Bude i recenze na AC:L? Jestli už je venku, tak se omlouvam za stupidní dotaz a příště budu líp čumět. -
je to na hovno, ale je to dano soucasnymi trendy. Na postupnejch promenach her ze serii, ktery vychazeji nekolik let je nejlip videt kam to smeruje - bezduche megalomanstvi a orezavani charakteristickejch prvku...herni blockbustery a promyslena hratelnost nejdou dohromady *9*
-
Je tam méně stealthu? Tak to je divné, včera jsem se díval na livestrea od Indiana a Fiola nebo ten druhej řikali, že ve hře je mnohem více stealth akcí než v dílech předchozích. No a nevím, názor si udělám asi až mně zítra hra dojde, ale co jsem viděl ten jejich LS, vypadalo to fakt úžasně. Hlavně se mně líbí možnost prozkoumávat tu přírodu, což zatím v žádném assassinovi nebylo. Sice neočekávám že by to překonal dvojku, to je přeci jen nejlepší díl série, ale podle mě to bude tak na úrovni BH. Ale snad to bude lepší než Revelations. Ano, byla to dobrá hra, ale dohrál jsem ji jednou a konec, nic mě u hry nedrželo tak jako třeba u dvojky, kterou jsem byl prostě nucen dohrát na 100%.
-
Já myslim, že warfighter tu dostal přesně to hodnocení který si zasloužil.... minimálně za singl který je odpad větší než Black Cops, Modern warfare a i Battlefield.
-
Takže on už vyšel?!?!?!
-
Hra mi prisla v pondeli rano a jsem nemocny...dohrano za 24 hodin i presto ze jsem delal prakticky vsechny vedlejsi ukoly...jak rikam oproti AC II tam bylo hodne malo ''wau'' momentu.
-
Skladem byla vsude, ale spravne by ji nemeli vydavat zakaznikum...
-
Doopravdy bych chtěl mít takhle negativistický pohled na hry jako Ty. ;)
-
Miserius: ne tak docela, na Alze už byla včera skladem
-
Tebe ten verdikt WF nějak vzal, příteli. Nový MoH si zasloužil dostat nařezáno a taky se tak stalo. No, tak už vyždímej kapesník a jede se dál.
Jinak, u třetího AC za kladnou zmíňku určitě stojí jeho soundtrack. Lorne Balfe sice není Kyd, ale rozhodně neodvedl špatnou prácičku. -
U nas vysla pred 14 hodinama...
-
OK... Ale stihl jsi to teda rychle, když má hlavní příběh trvat 20 hodin a hra vyšla včera ráno.
-
o assassinu je tu článek každou chvíli ale že vyšel Mist of pandaria to nikoho nezajíma *13* Dokonce ani videorecenze na Guild wars 2 se asi nedočkame.
-
Konečne racionálny pohlad na vec, keby pán smutný recenzoval aj moh warfighter , mohli sme tu mať také číselné hodnotenie ktoré si tá hra zaslúži.