-
Nevim, ale mam takovy pocit ze se nam z AC stalo neco jako CoD, coz je opravdu skoda.
-
pokud ti nevadí angličtina, zkus Polygon. Do určitý míry je ta recenze natáhlá grafickou stylizací a obrázkama, ale i tak to píšou slušně obsáhlý *4*
-
Ale stejne si myslim, ze je to zamerny, ze tady ze se dela ... no vsak vis ... pokud ne, tak pak uz se neni cemu divit :)
-
Ono tohle je v prvni rade zakazany delat tak nevim co dal... Podle temat na forech bys tam mel zavolat...
-
Asi už to tak bude ... prý byl na vojně superarbitrován pro blbost.
-
Díky za tak rozsáhlou recenzi. Zrovna jsem si dneska říkal, že mi schází podrobné recenze na hry.
-
to: waltar pises jinej - nemas nahodou namysl - uredni dekter za vrozeny kretenismus :-)))
-
Náhodou ona je to celkem sranda sledovat jak ze sebe dělá GGG vola.
-
Revelations se v Itálii přece neodehrávalo.
-
Jsem ho dostal od ubisoftu za odchyt indiánů vrezervaci *8* *7*
-
Podzimni smrst nizkych hodnoceni :D
-
chudák Masaryk, ono s blázny na této diskuzi se hovoří těžko. Všichni zaujatí vůčí USA
-
Psal jsi: Hra na pc už vyšla akorát se o tom vám obyčejným lidem neřeklo
Prvně hraje elita (např. GGG) a špatní recenzentí a pak až zbytek, tedy vy jelita.
Assassins Creed 3 u nás vychází na PC až za měsíc. -
typuji tě na voliče levice
-
Asi to bude tím, že on je takovej ... nevim jak to říct ... "jinej"
-
Ale prosímtě ty vidíš Trolly všude. *6*
-
Nebyl jsem prodavač, ale měl jsem na starosti i marketing, takže píšu z vlastních zkušeností.
-
prosim vsechny prispivatele nekrmte trola GGG dekuji :-))))
-
oprava kupuji
-
to: walter - nevim proc ale jeho odpovedi mi pripominaji scenky ze Svejka ... lidicky vzdyt je to tajnej ... :-)))