Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim, ale mam takovy pocit ze se nam z AC stalo neco jako CoD, coz je opravdu skoda.
  • bobsh
    pokud ti nevadí angličtina, zkus Polygon. Do určitý míry je ta recenze natáhlá grafickou stylizací a obrázkama, ale i tak to píšou slušně obsáhlý *4*
  • Ale stejne si myslim, ze je to zamerny, ze tady ze se dela ... no vsak vis ... pokud ne, tak pak uz se neni cemu divit :)
  • Ono tohle je v prvni rade zakazany delat tak nevim co dal... Podle temat na forech bys tam mel zavolat...
  • walltar
    Asi už to tak bude ... prý byl na vojně superarbitrován pro blbost.
  • Cosi
    Díky za tak rozsáhlou recenzi. Zrovna jsem si dneska říkal, že mi schází podrobné recenze na hry.
  • to: waltar pises jinej - nemas nahodou namysl - uredni dekter za vrozeny kretenismus :-)))
  • walltar
    Náhodou ona je to celkem sranda sledovat jak ze sebe dělá GGG vola.
  • Revelations se v Itálii přece neodehrávalo.
  • Jsem ho dostal od ubisoftu za odchyt indiánů vrezervaci *8* *7*
  • NumberFiveAlive
    Podzimni smrst nizkych hodnoceni :D
  • chudák Masaryk, ono s blázny na této diskuzi se hovoří těžko. Všichni zaujatí vůčí USA
  • Robotron3
    Psal jsi: Hra na pc už vyšla akorát se o tom vám obyčejným lidem neřeklo
    Prvně hraje elita (např. GGG) a špatní recenzentí a pak až zbytek, tedy vy jelita.

Assassins Creed 3 u nás vychází na PC až za měsíc.
  • typuji tě na voliče levice
  • walltar
    Asi to bude tím, že on je takovej ... nevim jak to říct ... "jinej"
  • Ale prosímtě ty vidíš Trolly všude. *6*
  • Robotron3
    Nebyl jsem prodavač, ale měl jsem na starosti i marketing, takže píšu z vlastních zkušeností.
  • prosim vsechny prispivatele nekrmte trola GGG dekuji :-))))
  • oprava kupuji
  • to: walter - nevim proc ale jeho odpovedi mi pripominaji scenky ze Svejka ... lidicky vzdyt je to tajnej ... :-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit