Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak pokud by nízké hodnocení zpravedlivě dostávali i hry od bližžárdu pak by si možná nestěžovali. Inteligentní lidé na této diskuzi se však nenechají zmást podobnými recenzemi, které mají akorát nasměrovat hráčskou obec do smrdutých vod casual her... *5*
  • walltar
    Jeho počítač určitě hru nezvládal, když na PC ještě nevyšla a recenzovala se X360 verze ... ty si blbej až to bolí.
  • Každou chvilku čekám na balík od pošty, to čekání i těch pár hodin je silnej vorpuz :D Recenze nehrajou roli
  • za mě 9/10. Počítač pana recenzenta zřejmě hru nezvládal, nebo sám pan autor nepochopil herní principy. Každopádně když se podívám na hry kterým jste dali 10 nebo 9 bodu a porovnám je z novým asasinem chce se mi nad tou zaujatostí brečet. Předpokládám že pan autor má něco proti američanům a proto hru tak zkritizoval.
  • " těžko kdy potkám někoho s kvalitnějším názorem, než je ten můj." *1* *1* *1*
  • prý, prý. komentáře ani recenze mě nezajímají, těžko kdy potkám někoho s kvalitnějším názorem, než je ten můj. proč byla jednička nejlepší? protože je to jednička přeci, vše je nové, neokoukané. v dalších dílech se už jen mění textury a modelují nové lokace, ale v podstatě je to to samý.. no a teď trojka. což je über-mega-super arkádo nářez. nic pro mě..
  • bobsh
    Děkuju za radu, ale ve chvíli, kdy jejich text čtu v kontextu ostatních "nezávislých" zdrojů, nevidim důvod, proč si tu recenzi nepřečíst. Samozřejmě že jenom na jejich názor bych se nespoléhal, ale jako jedna recenze z mnoha, nevidim v tom problém.
  • Robotron3
    Pracoval jsem v herním obchodu a můžu říct, že se tam vůbec nikdo nestaral o to, jaké má web hodnocení her, když se na něj dává inzerce. Ono je to uplně jedno. Podle mě nižší hodnocení je stejně dobré, jako kdyby bylo vysoké, důležitý je marketing okolo té hry samotné, jak je vidět a tak.
  • Magister_Peditum
    Asi to byl chudák, co kvůli nepochopení své doby musel svoji sexuální orientaci skrývat tím, že sahal pod každou sukni ve Florencii. *4*
  • p.s. je to jako udelat capa zahradnikem
  • 7 je takove alibisticke hodnocení, nemuzou dat nizsi protože by tady herni obchody prestali inzerovat. podivej na ty reklamy vsude kolem
  • akoze s uncharted alebo ja neviem aka je podobna akcna adventura
  • Magister_Peditum
    rhaegar: Heh, prej fakta! Heh, prej pravda! *1*
  • Abys nebyl překvapen, až v AC3 nebude jen jeden.

Radši počky na PC verzi.
  • Robotron3
    Asi to byl děvkař homosexuál. Soudě podle jiné reakce zde v diskusi :)
  • ja ale pamatuju nejednoznačne pocity z jedničky v recenzich i v komentarich, pry to bylo repetitivni a docela brzo se dostavil stereotyp, pry nefungovala ai a pod. a ty tvrdis ze to byl nejlepší díl serie?
  • tak jsem to zkusil pres ucet na kterym jsem to kupoval. Hodi me to do storu a tam nic neni, jen si muzu precist co hra obsahuje. Hlavne ani na storu si to uz nemuzu koupit u vsech AC3 mi zmizeli ceny
  • Robotron3
    Ale subjektivně. Kdyby to mělo být objektivní, tak by musel porovnávat i s jinými hrami a brát to ještě z několika úhlů, co nový díl přinesl, a tak. Což ani asi nejde :)
  • celou dobu si tu lidi stěžují na vysoká hodnocení a najednou jim nízká vadí :D
  • No assasin neotrelej brutalni superzabijak, ktery vyda za 1000 hitmenu a je schopny sam porazit celou Britskou armadu. Dale pak plachetni lode, jezdici rychleji nez motorove cluny a jine zverstva ... tohle neni AC, ale tohle je brutalni arkada pro nenarocneho americkeho hrace, ktery dychti zabijet u ktereho nemusi vlastne vubec premyslet.

pekna recenze jen hodnoceni spatne 5/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit