-
A co teprve až to lidi dohrajou a shlédnou ten super konec! (bohužel jsem ho už na youtube měl to štěstí vidět). *15*
-
vsak porovnava vyvoj serie
-
Říct o Eziovi můžeš spoustu věcí, ale že byl homosexuál, to snad ještě nikoho nenapadlo. *4*
-
tohle je jako diskuze o mass effect, tam normalniho človeka nenajdeš ani nema cenu na to klikat. akorat nevim jak po tech vytkach v textu mohla hra dostat 7, melo by to byt asi jeste mene tak 5-6.
-
hlavny hrdina by mal byt james bond
-
No...jeden spatne vypadajici vyhled najdu v kazde hre...hnidopichu
-
No hlavně, že ty umíš psát, jak se tak dívám. *7*
-
Jednička fajn. Neotřelé, originální.. Dvojka zklamání, už ten italskej homosexuál mi nebyl sympatickej, jinak herně kopie jedničky s horší atmosférou. No a jak tak koukám na trojku.. nemůžu se než usmívat.. :) Ale je na tom krásně vidět jak komerce semele všechny hrany, hlavně aby to bylo co nejepičtější, nejhezčí na pohled a snadno se to ovládalo.. Se to pomaličku mění v CODko.. *3*
-
Teď jsem tě nepochopil, čeho že jsem fanboy... v současnostii tak jedině Dark Souls,ale o tom nepadla ani zmínka.
-
EG recenzi jsem nečetl, ale Alešova je teda subjektivní až na půdu. Vždyť celá vychází z osobních měřítek fandy série, který si prošel AC od jedničky a porovnává podle toho, co se mu líbilo a nelíbilo dříve a teď. Co může být subjektivnějšího? Jakože ale to je dobře právě :)
-
Proč bychom to mazali, není důvod. Jen si prosím nepleť despekt a nějaké očekávání, které má holt každý. Kdyby ses nicméně textem zabýval, tak zjistíš, že Alešův ( a na to konto můžu říci, že i můj, protože hru už mám rozehranou rovněž a recenzi i hodnocení jsme tedy mohli konzultovat) problém není v settingu ani v době (obojí je v pořádku), ale ve hře.
-
Mel bys zkusit prihlasit se na PS Store account na kterym se to zakoupilo...
-
Ezio nebyl takovej děvkař, moc práce... :)
-
Když nic jiného tak po přečtení recenze tady a na EG musím říct, že soudě dle textu ta na Tiscali rozhodně vypadá jako objetivnější.
-
Ale aspoň že umíš používat cizí slova ... s tím má dost fanboyů problémy.
-
To by ale pořád ty lidi, co koukají jen na hodnocení recenzi nečetli, navíc by pak na web vůbec nechodili ;)
-
Tak ten gif mě rozbrečel ... díky tak sem se dlouho nezasmál.
-
Tvůj příspěvek je naprosto irelevantní.
-
To rozhodně. Pro mě je dobře, že recenze je velice kritická a to hlavně v závislosti, co AC přinášel dříve a jak se prezentuje nyní. Nemůže se pak dostavit zklamání, když to vím. Dozvěděl jsem se vše potřebné a nakonec stejně Aleš napíše: "Assassin’s Creed III je bez diskusí velmi dobrá hra." Takže pro mě nepřichází v úvahu za plnou, ale až po slevách :)
-
Nema nekdo zkusenost s predobjednanou PS3 verzi ze PS Storu? Vubec se mi to nechce spustit. kdyz chci hru spustit tak vyskoci okno a tam je: This content can be used if you renew the licence in PS Store, dam ok a nic se nestane. Nevi nekdo co s tim?