Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám že to není přízpěvek na mě. Protože já hry zásadně kupji
  • Masaryk se musí v hrobě otáčet, když ho má takovej zatr patr blázen na profilovce
  • Robotron3
    GGG: Ty ses tu v předešlém příspěvku sám přiznal, že kradeš hry na PC, a pak někoho nazýváš zlodějem?
  • Meleš kraviny a evidentně vůbec nevíš, co píšeš za polopravdy. Pokud si byl prodavač "bližtících kotoučků" tak dobře víš, že sebelepší marketing je ve finale rozporuplnej - pokud se v globálnnim měřítku sejdou recenze se špatnym hodnocenim. Podivej se jak dopadla třeba v poměrně nedávné historii Daikatana od Johna Romera(pravda, je to už pěknejch pár let zpátky) Duke Forever atd. atd. prodejnost mizivá a marketing jako prase- dost velkej význam na tom měli PRÁVĚ NEGATIVNÍ RECENZE. To mě vždycky pobaví, když si pustí hubu na špacír poslední kolečko v řetězci-prodavač, kterej ví houbelec. Jinak AC III je pakárna na entou, parazitování na jménu prodejně úspěšného titulu
  • patří to sem, sakra
  • tenhle názor je téměř stejně tak kvalitní, jako ten můj
  • walltar
    Už je to tady GGG se oficiálně zbláznil! .... Už není chopný napsat ani koherentní odpověď.
  • jestli myslíš zloděje z ČSSD a KSČM tak na ty brzy dojde. Stačí jen aby ještě jednou vyhrál Pan Kalousek a náš stát bude na úrovni Německa nebo VB
  • dobre ty , vyhrals a ja koncim debatu :-)))))))))))))))
  • z tvého příszpevku se to sice pochopit nedalo, aleano máš problémy s manželkou. Jak to souvisí s tím že autor nemá rád USA to nevím.
  • Nezavrou u nas v bananistanu se zlodeji tunelari a politici v jedny osobe nezaviraji :)
  • Pochopil jsi vubec co jsem se ti snazil napsat ?
  • Takže chiméra jakési objektivní recenze stále žije?
  • Robotron3
    Až vyrosteš, tak s timhle přístupem to dotáhneš možná až do politiky a ještě dál na tuneláře a pak tě zavřou. Gratuluju :)
  • ty asi myslíž že to tam napíše na plnou hubu? vy jste tak naivní, ale pan recenzent mě zklamal.
  • walltar
    Jak sem říkal ... blbej až to bolí *7*
  • Precti si tu recenzi jeste jednou a pomalu, autor naopak pise, ze americky patritismus je to posledni co by kazilo hru, narozdil od megatutorialu, linearnosti a brutalni arkadovosti cele hry.
  • Hra na pc už vyšla akorát se o tom vám obyčejným lidem neřeklo *5*
    Prvně hraje elita (např. GGG) a špatní recenzentí a pak až zbytek, tedy vy jelita
  • Shaker
    dyt je jako jezek, co se kolem nej sustne, to vopicha :)
  • smejki
    Díky, Aleši. Už dvojka by ode mě dostala 7, a trojka je v mnoha pro mě klíčových věcech ještě níž, takže do ní půjdu až na starý kolena za dva eurocenty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit