-
Já nemohu říct,jestli si to AC zaslouží,ale mohu říct,že herní novinařina by si zasloužila pětistupňová hodnocení,která by byla pro čtenáře asi čitelnější.
-
Jenže ty kradou hry na pc, to si ještě počká *9*
-
Moc pěkná recenze. Aleše beru jako fandu série, takže o to víc musí být kritičtější, přičemž kdo recenzi opravdu přečte, zjistí, že hra dopadla celkem dobře, ale samozřejmě s řadou výtek. Což je pochopitelné a ten trend byl vidět už na předešlých dílech. Ať se AC někomu líbí, nebo ne, je zatim spousta práce na mnoha úrovních a ukočírovat tak velký projekt musí být ďábelské, navíc když se série musí vyvíjet a ne jen vylepšovat to stávající. Nakonec pro českého hráče je na tom asi nejpozitivnější, že trojka vychází v češtině i na konzolích.
-
Takže znamená,že se mě hra nelíbí ,že jsem ji nehrál? Kdybych ji nehrál tak ji snad nekritizuji ne?
-
možná to je tim že dishonored je radost hrát. Dishonored příběh má a grafika je dobrá. Assassins creed už žádnej příběh nezachrání
-
Styl meho hraní? skoro ve všech misích všechny Runy a bez zabití? myslim že muj styl hraní je v pořádku
-
ja bych počkal na reakce hráču "GGG" a "osvicený" a rozhodl se podle toho, ja zatim s nimi souhlasim na 100%
-
Jo, myslím svobodu jestli vůbec a případně JAK zabíjet. A ne, fakt to není to jedno; to co zvolíš tvůj gameplay do konce hry ovlivňuje (stav města, konec hry, runa kterou jsem dostal od sestry mýho cíle za to, že jsem ho ušetřil). Hrál jsi to sakra vůbec?
RE: ne, to že jsi to nehrál naznačuje to, že ve svý kritice uvádíš zjevný nepravdy a nesmysly, viz výše. To, že jsi právě v tichosti přešel argumenty a příklady, který jsem tu uvedl to dál jenom potvrzuje. Měj se pěkně, další diskuze s tebou by pro mě byla ztráta času. -
Asi se mu to neustálé omílání toho, že SP dnes už nikoho nezajímá, pomalu začalo zajídat. *15*
-
Některým se zkrátka nezavděčíš. Když dáš hře nízké hodnocení (a někteří zjevně jen koukají na hodnocení a text recenze je absolutně nezajímá), tak hudrují, že to je málo. A když ji dáš víc bodů, tak zase budou brblat, že si tolik bodů nezaslouží. *3*
-
Hehe, že tys Dishonored nehral, nebo jen 1. misi? *15*
Minuska mas protoze lžes, jednoduché jako facka -
Jenom by mě zajímalo,proč mám mínuska *3*,když jen konstatuji fakta! nebo se vám pravda nelíbí?
-
Sakryš... recenze na jiných webech (Hrej, Polygon, GameInformer, Gamespot) mě dost navnadily a tahle celkem odradila, i když je v celkovym vyznění pozitivní. Budu spoléhat na to, že to třeba jenom Alešovi nesedlo, jde se do obchodu *1*
-
I Modern warfare 2 dostalo 9 uplne zbytecne. Za co ?
-
V AC3 bych hlavně vyzdvihl přírodu...je to jak balzám na duši, zbytek je už takový "standartní".
-
Co je nase redakce na Games, zadne CoDko 9/10 nedostalo.....
-
Ale oproti tebou zminovaným hrám, tenhle díl přinesl Tunu novýho obsahu. WTF ? Nebránim ho a neni dokonalej , ale co tu píšete za laploviny z toho bych umřel na plochý nohy smrat z uší.
-
To je opravdu tragédie... *7*
-
Který COd dostalo tady v receni 9/10? MW1 ho dostalo a to byl na svou dobu celkem dost dobrý a inovativní počin ... ostatní COD tady dostali 7/10pokud vím .... tamže prosím nelhat a mlčet.
-
jo jen škoda že tohle se v recenzi nedočtete, je to tam jen tak nesmele naznačeno a konečná známka 7/10 aby nahodou nebyl nikdo dotčen.