-
Hmm tak to si proletěl hru jak vítr .... já sem hrál kolem 20hodin. Ale ono je u tebe těžké mluvit o inteligenci když si fanboy.
-
http://www.youtube.com/watch?v=JXs9fUWBQjM
2:20, ten LOD je fakt otřesnej.
Jo, + ještě bugy. Američtí tleskači jistě ocení, že můžeš hrát za majestátního orla bělohlavého.
http://images.4chan.org/v/src/1351629951568.gif -
Dishonored jsem dohrál za 7.5 hodiny ,,, AC 3 bude mít přes 60 hodin takže jsem to skoro trefil... a podle tvého vyjadřovaní ti to řeknu takhle středoškolák vysokoškoláka neurazí *3* no a pokud jsi vysoškolák tak potěš koště kam jsi se dostal na pedák?
-
... *2* U nich bych se nedivil ničemu
-
Co se hlavniho hrdiny tyka, tak sem za Connora rad, konecne nekdo normalni po, jak bylo spravne napsano, arogantnim Altairovi a italskym devkarovi Eziovi... Zatim sem dohral jen jednicku a dvojku, momentalne se prokousavam pres Brotherhood, ale hlavnim hrdinum sem na chut vazne neprisel. Skoro mam pocit, ze koupe, i kdyz ve sleve na steamu vsech predchozich assassinu byla chyba a mel sem si zahrat jen trojku, ktera me vlastne do tyhle serie privedla svoji zajimavosti.
-
Miserius: Myšlíš že by si fanda CoD stěžoval na Koridor, jednoduchost, bezpříběhovost a kratkou hraci dobu? :D xD xD
-
Soudis podle ceho? Ze mam radost ze bude singl mit 200 hodin? Ty jsi fakt jeliman...
Stredoskolak vysokoskolaka neurazi :D :D Tak ted jsi tomu natrh pr*el kamarade *1* . Jsem v druháku na vejšce a potkávám tam lidi kterym bych na ulici dal 5 korun a nebo je hodně velkym obloukem obešel... Machrovat v dnešní době studiem na vysoký škole, to chce kuráž... Asi jako říct, mě neurazíš, já mam řidičák *1*
Stredoskolak vysokoskolaka neurazi *14* *1* *1* *1* ...to muže fakt říct leda někdo koho letos přijali a po měsíci si připadá jako elita národa *1* -
Pokud vím, tak mu vadila ta patriotistická reklamní kampaň před vydáním (a to v tom nebyl zdaleka sám) a srandu si tady dělali ještě z pohybu lodí (což se mu nakonec podle recenze líbilo), takže jaképak předsudky?
-
Ha docela vtipné mluvit o inteligenci,když jsi fanda této hry *3*
-
Hele ja si chtel jen pripomenout jak byla jednicka dobra, tak jsem ji nainstaloval, na novej notebook. Ve kterem jsou dve graficky karty. Hra se spoustela jen pod integrovanou, kde nevypadala zrovna nejlip. Kdyz jsem manualne nastavil vykonou grafiku, tak se ani nezapla. Z technicky podpory, po dlouhych disputacich, nakonec vypadlo, ze novej HW a s nim spojeny komplikace neresi a ze mam smulu (jinak receno tech. podpora poradi hur nez google). Nakonec jsem se k reseni prokousal skrz warez CRACK a pri hrani jsem musel odpojovat pripojeni k internetu...
-
jo správa hradu a vedlejší questy vzdyt oni asi ani nemaji jasno jaky zanr chteji udelat
-
Souhlasim, ale jeste jsem nikde nevidel/necetl nekoho pomlouvat grafiku... Naopak, kazdej ji chvali a prirovnava k RDR (divočinu)
-
konecne normalne hodnotenie
-
Většina lidí nečte tu recenzi vedle toho ... podle mě by si novinařina zasloužila vypustit číselné hodnocení jako takové.
-
GameInformer vydává americký řetězec herních obchodů GameStop. Dobrej nápad nechat si od prodejce radit, který hry si máš koupit. Rovnou můžeš koupit všechno, co mí dost hypu.
GameSpot je jasnej jak facka, stačí se podívat kolik a jaký mají reklamy na stránce.
atd. atd. -
No, ale kdybys ji hral tak tady neplkáš takovýhle nesmysly... Jediné možné vysvětleni,pokud jsi to teda hrál, je, že jsi ehm...méně inteligentní a nebo CoD fanda (navzajem se nevylučuje, ba naopak)
-
No tak já sem měl po přečtení pocit, že moc dobře nedopadla ... ale ono jde asi o to co odAC člověk čeká.
-
Ach, ach, pan Smutný o novém Assassinovi mluvil s despektem (lze doložit, pokud to nesmaže) už ve chvíli, kdy zjistil, že nebude ve středověku, který má zřejmě vystudovaný (či nějaký obor související) a oblibuje ho. Tudíž, pokud ke hře nemáte stejné předsudky, vůbec bych se tímhle textem nezabýval.
Jeho názor mu ale neberu, nic jiného se nedalo čekat. -
kostejnesmrtelny: nehrál, jinak by o tom nepronášel takový hovadiny, nebo to hrál rambo stylem na Easy... pak bych chapal že to považuje za jednoduchý koridor. At si to dá na Hard a na Ghost zpusob a za jednoduchý to považovat nebude. naopak by si stěžoval že hra je hrozně těžká :D
-
No, předtím než si vůbec přečtu recenzi, tak jen zmíním, že na netu si dost lidí stěžuje na několik věcí:
- zdlouhavej a nudnej tutoriál
- další zjednodušení free running - teď už prý stačí jen držet tlačítko a páčku dopředu, předtím bylo potřeba i trochu určovat směr vpravo, vlevo
- hnusná grafika, hlavně otřesný provedení LODu - horší jak AC2 atd.
Tak uvidíme, co se píše v recenzi.