Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako mě je u assu co se Alešovi líbí či ne a neberu mu to , ale 7/10 je fakt fekal málo :) Nechci po něm ani 9 ani 10 /10 ale objektivně si ta hra určitě 8/10 zaslouží ! O to mi jde celou dobu. 7/10 vážně ? To je známka pro COD nebo FIFU, pač když to člověk srovná třeba s NBA 13 2k tak by se měla fifa stytěd. Za ty roky co na tom makaj se hovnénko nového děje. A tyhle hry jsou na 7/10 jak vyšitý.
  • Mna by zaujimalo ci su v hre nejake hadanky a puzzle ako boli V AC2? Tie konspiracne veci ma tam celkom bavily
  • Poslední COD dostalo od pana Smutného taky 7/10
  • No presne to je ono. Az se tu za chvili obevi CoD tak to bude zase 9 jak jinak....
  • cd-rom.
  • Hurááá já tu sérii nikdy neměl rád. Člověk by řekl ze zabíjení lidí holýma rukama bude výzva ale v téhle sérii se jim podařilo že to zvládne i 6ti leté děcko. V půlce dvojky sem si říkal jestli to náhodou nedělal David Cage, protože to připomínalo spíš interaktivní film. Mačkáš tlačítka do rytmu aby ses dostal do dalšího města kde, jaké překvapení , zase mačkáš tlačítka do rytmu. Smysl her je v tom aby to byla trochu výzva, aspoň trošičku. Pokud bych se chtěl příběh o zabijákovi s hodně špatným koncem tak si ho radši přečtu někde v parku pod stromem za 2 hoďky a nebudu se na něho dívat ( dívat ne hrát !!!! ) několik dní.
    Jediné na zábavné na AC jsou exteriéry , proto jich tam je tolik a pořád se mění. Gameplay je prostě nuda a příběh ........ škoda mluvit .
  • sleepless
    JJ, videorecenze bude az z PC verze.
  • S recenzí souhlasim opravdu nemůže dostat víc jak 8/10 s koncepcí kterou už jsme 4x viděli a hráli.
  • rhaegar
    A mysliš svobudu... jestli zabíjet nebo nezabíjet jelikož na konci je to stejně úplně jedno?
  • walltar
    Ty si to teď trefíl! *7*
  • kostejnesmrtelny
    cody, fakt jsi v tom trolení dost špatnej. Najdi si nějakej jinej koníček.
  • Souhlas, kvůli absolutně neschopné podpoře a zabugovanému UPLAY jsem skoro půl roku hrál AC2 a neukládali se mi uložené pozice... to byl očistec, když člověk nahrál 4-5 hodin a ty se neuložily *11*. Po vydání nové verze UPLAY už to pak bylo v pohodě...
  • kostejnesmrtelny
    Dishonored ti aspoň dá svobodu řešit věci po svým, a to zdaleka největší, jakou jsem ve stealth hrách viděl. Přesně ten jejich přístup by AC prospěl jako praseti drbání.
  • Nic ve zlým ale codko, které je přes pet let stejně a neprineslo nikdy nic nového krom prostředí dostane 9/10, ale AC3, který nabízí neskutečně moc nových věci a některé vskutku revoluční tak dostane 7/10? Ať ti lidí radši ty recenze nepisou
  • podle me lidem co to kritizují vadí že hl. hrdina je rom, za me 10/10
  • Bylo by dobrý říct pane,co se se Vám na recenzi nelíbí.Ono totiz říct,že se něco nelibí jen tak z hecu je zbabělý to čin.Je to takový vykrik do tmy..Meeee seeee tooo nelibiiii.
    Hru jste napr ani nehral,nebo "hral" .. a pal rict,me se to nelibi vic k tomu nereknu to je dost zbytecny vykrik ne ?
  • kostejnesmrtelny
    Tak nějak jsem to přesně očekával. Linearita toho, co tvoří jádro hratelnosti je ještě umocněná v zájmu wow efektu; místo toho k tomu uměle přilepíme spoustu nepodstatnejch kravinek na zabití času a prodloužení delší doby, protože hlavní dějová linka je strašně repetetivní.

Dvě věci, který by mě zajímaly a v recenzi jsem se je nedočetl:

- co obtížnost? Mění se nějak v průběhu hry, nebo je to pořád to samý jako ve dvojce?
    - mají ty nepovinný části hry nějakej skutečnej efekt na tu povinnou? Jakej konkrétně?
  • Hrat me bavilo jen jednucku, ostatni jsem zkousel, ale pokochal jsem se jen virtualnimi mesty a na shledanou. A to nemluvim o jednech z nejhorsich zkusenosti s technickou podporou, tou Ubisofti.
  • pravdu má ten chlapec!!!
  • Dopiči hurrduurrr vole du komentovat a stěžovat si na číslo a text recenze mě nezajímá. Takhle to tu bude ale asi v diskuzi u každý recenze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit