Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud si ji dohrál dvakrát, svědčí to o tom že tě to moc bavilo! takže je to jednoznačně nejlepší ze všech dílů :P
  • Pan Ales Smutny zase vyplodil jednu opravdu Smutnou recenzi..Nesouhlasim vic k tomu nereknu.
  • Krátký ? Tak to vypovídá dost o tvym stylu hraní.
  • prudislav
    fajn recenze - víceméně se potvrzují moje obavy spojený see zasazením do války o nezávislost. Já osobně si počkám na PC verzi. Ještě že alespon ty vedlejší questy (lov+lodě)vypadaj jako něco pro mě :-)
    Snad se další díl zas vrátí víc do historie :-)
    BTW: Videorecenze bude až s PC verzí že???
  • Igore Igore :) Jedničku sem dohrál dvakrát , takže mam představu co tam šlo a nešlo.
  • Je to velice správný postup,proč hru vychvalovat do nebes,když to prostě tak není
    Já jsem velice rád,že stupnice se zas používá.Ale nelíbí se mi,že lidi chtěj upřímnost a v závěru to slyšet nechtěj. A chtěj slyšet jak hra je dokonalá revoluční nepřekonatelná.
    Stačí se podívat na hodnocení CoD dílů
  • Když mel vyjít první díl tak jsem to sledoval, protože jsem čekal stealth akci (s tím že místo stínu tu bude fungovat dav). Bohužel se z toho vyklula trapná mlátička - hopsačka s nezáživným konceptem takže jsem to prestal sledovat. další vývoj mi dal pouze za pravdu když se z toho stala dojná kr. .va jako kdysi NFS nebo ted CoD.
    (tohle neni flame ani trolling)
  • 10x delsi doba? Supr, uz douho nemel singl 200 hodin...
  • walltar
    No podle té recenze na tom AC3 fakt není moc dobře. *1*
  • No jako vám se nelibí nic hre daj 9/10 a to je fuuj fuj hre daj 7/10 fuj fuj
    Ja jsem s tímhle spokojen autor rek,co se mu nelibí a tak to má být :) na konkuretni strance tomu dali 9/10 :) a vsichni jo jo
  • cumpi3
    až Vám to vycucne peněženku ve jménu DLC, může to být lepší *1* *6*
  • Sry za chyby nečetl sem to po sobě :)
  • Tak to toho asi moc nevíš xD
  • Jojo, jsou desítkové hry u kterých po hodině jednim okem koukám na televizi a za chvilku je mažu a pak jsou šestkové hry které hraju už roky a ještě hrát budu :)
  • Je sice fajn, že se redakce začala jako jedna z mála vracet k využívání všech deseti bodů hodnotící stupnice, ale tím si na sebe upletla pořádný bič. Pokud tu totiž vyhypované, krátké a absolutně neinovativní pokračování mainstreamových titulů budou dostávat osmičky (ne-li ještě vyšší známky), tak přijde tahle snaha vniveč a čtenáři tenhle spolek obrozenců rozsápají na kusy.

Co se týče mého hodnocení jednotlivých dílů, Assassins Creed 1 byla naprostá paráda (i když trochu upozadil mého oblíbeného Prince) - 8/10, Assassins Creed 2 zkrátka nemá chybu - 10/10, Assassins Creed 2: Brotherhood - 9/10 a k Revelations jsem se bohužel ještě nedostal.
  • ano přesně tak. prostředí templářů je mi mnohem přiznivější než nějakej teplej ital :D
  • rhaegar
    Dishonored je jednoduchá akce v koridorech s nulovým příběhem a krátkou herní dobou v mizerné grafice a 9/10 AC 3 má asi tak 10krát herní dobu,hra má dokonce fajn příběh a dostane 7/10 něco tu není dobře
  • Takže si užíváš mentalitu a kultůru Muslimů a židů ? Hm tak šalom Rosťo, pač ty mi jsou fakt uplně nejvizejší :D A pokud vim tak v jedničce se nedalo dělat vůbec nic a vlastně to bylo jen těch demo něčwho co teprv bude hra ;)
  • rhaegar
    Jednička má sice fajn atmošku ,ale hratelnost nic moc..nejlepší díl série je Brotherhood i za krásné ztvárnění Říma
  • Dishonored je skvělý! akorad hrozně krátý :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit