Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten kostým asasína pořád vychází z té gotiky, kde se odehrávala jednička. Renesanční úprava v dalších dílech budiž, ale do období washingtona je ta kutna už hodně mimo, ezio-doon-ha-gay-doo v tom bude nenápadný jak slon *7*
  • Proste mi to neda a napisu svuj nazor na celou serii AC. Spousta veci me na ni stve - nekolik pribehovych rovin (hlavne ta Desmondova je peknej opruz), nudne vedlejsi postavy, kazdorocni novej dil (kdo to ma furt platit?) atd. Presto me ta serie neskutecne bavi, coz je dano hlavne asi mym zajmem o historii. Jak uz tu nekdo psal, i ja nechapu rozdeleni na "ty hodne" assassiny a "ty zlé" templare. Vzdycky jsem templare obdivoval a fascinovali me, rozhodne vic nez parta zhulenych vrahu. Nevim jak kolem nich vznikla ta zla aura, asi je to lidskou zalibou v konspiracich vseho druhu (zidobolsevicke spiknuti apod.) Hlavni bonus serie AC je obrovska studnice nametu, tedy historickych obdobi, protoze historie neni nekolik nudnych dat, ale predevsim neskutecne zajimave pribehy (doporucuji Toulky ceskou minulosti). V podstate vsechna prostredi, o kterych se v souvislosti s AC 3 spekulovalo mi prisla zajimava (nektera tedy mene, preferuju Evropskou historii, proto bych nebyl nadseny z Ciny nebo Japonska). Vetsina historickych obdobi navic nebyla poradne ve hrach zpracovana, maximalne ve strategiich. Obdobi americke revoluce mi prijde jako jedno z nejzajimavejsich. Tehdejsi mesta byla vetsi, nez si nekdo mozna mysli (rozhodne se co do velikosti prilis nelisila od renesacnich mest), navic autori si je mohou pro potreby hry trochu zvetsit. Treba stredoveka Praha, jak by byla krasna, by musela byt radne zvetsena. Navic byla z velke casti drevena. I o zajimave historicke postavy nebude nouze, i kdyz zase budou vsichni rozdeleni mezi templare a assassiny, ale co se da delat... Na tenhle dil se zkratka tesim vic, nez na kterykoliv predchozi. A priste snad ta VŘSR. Jen by me zajimalo, jestli bude Lenin assassin, nebo templar... :-)
    • Hairy_Ass
      Boston (druhé největší město v Americe v 18. století) měl v předvečer revoluce cca 15 tisíc lidí, což je oproti velkým italským renesančním městům (50 tisíc a víc obyvatel) docela trpaslík. I ta rudolfínská Praha měla cca 70 tisíc obyvatel. Takže americká města v té době nebyla žádnými velkoměsty (jen pro zajímavost, Londýn se v té době už blížil k jednomu milionu). A Praha od dob Karla IV. byla prakticky výlučně kamenným městem.
      • odkud bereš tydle udaje(hairy ass)?
        a co to znamená kamenné město?
        • Tikov
          O kamennosti Prahy se alespoň na začátku milénia učilo již na ZŠ (Ibrahim Ibn Jákub bude myslím v učebnicích obsažen dodnes a Nové Město Karla IV. se určitě také probírá) a vzhledem k dávnosti těchto událostí se to ani prorežimně neupravuje (narozdíl např. od výkladu ČSR), jen je to trochu vzaté nutným 'lži-dětem' filtrem.
        • Hairy_Ass
          Údaj o lidnatosti Bostonu (v roce 1765) mi zabral najít na googlu asi cca 5 minut. Zbytek mám z přednášek na VŠ.

Ad kamenné město - Shifty píše, že středověká Praha byla z velké části dřevěná, což nebyla pravda, Nové Město bylo podle královského nařízení postaveno výlučně z kamene a Staré Město bylo sídlem pražské honorace, kde se stavěli de facto kamenné domy už od dob Přemyslovců. To je vše. *3*
          • gůgloval jsem si dobový ilustrace, jeden domeček tam, další o 100 metrů dál, tak samozřejmě nějaký domečky vedle sebe by se taky našly, ale žádná sláva, bude muset skákat tam a zase zpátky...
    • ZvacA
      Lenin se v univerzu prý řadí k Assassinům, nebyl sice sám aktivním " vyhuleným zabijákem ", ale působil jako jejich spojenec. Tak alespoň řečeno na fan stránkách kolem AC. Jinak, AC je sice pěkná věc kolem historie, ale přiznejme si, že si ji spíše vypůjčuje, modifikuje a pohrává si s charaktery dle svého s bonusovým mixem transcendence a jiných konspiračních a náboženských teorií, než aby se jednalo o nějakou přesnou prezentaci minulosti, což samozřejmě není nic nového a nezajímavého, ale určitě bych se tím pádem nepozastavoval nad tím, jaké vyobrazení tady mají Templáři od Asasínů.
  • Masa-san
    No jsem zvědav, jak to kluci z AC teamu vykoumají. Přeci jen americké dějiny jsou zajímavé téma spíše pro hráče z USA.
    Pro mě osobně toto období historického vývoje v Severní Americe nezní příliš atraktivně.
    Na druhou stranu, jsem tak nějak rád, že Assassinem bude indián, zastřílíme si z luku a proběhneme se v rozlehlé divočině, prolezeme týpíčka apod. *4*
    • No jasně Amerika je pro ně hlavní trh, kde vydělají nejvíce peněz, ale oni změní prostředí kvuli nějákému bulíkovi z Česka protože mu tohle prostředí nepříjde dost "atraktivní".
  • Podle mně je poněkud přehnané něco odsoudit předtím než to vyjde. Podle mne to bude dobré, mám rád zatím všechny díly a tenhle věřím nebude vyjimkou. Příběh měli vždy propracovaný a to je velká část toho co od hry očekávám. Ten nápad na tohle prostředí mě moc nenadchl protože mám mnohem radši středověk a velká stará města. Nějak si nedokážu představit že budu běhat místo po střechách po stromech (velká stará města mě budou chybět), ale věřím že tohle rozhodnutí neudělali jen tak že si ho vycucali z prstu protože většina věcí je dost spjatá s historii. Jestli se to někomu už teĎ nelíbí tak je to hňup a ať mi klobouk políbí ..... fakt mne nebaví číst jak říkají že předchozí díly byli o ničem. Pokd se vám to nelíbí od začátku tak proč toy články vůbec čtete? JA třeba ani jednoou nezavítal na COD články ....
  • Máte v článku chybu
    "K dispozici bude nově zpracovaný Animus s pořadovým číslem 3.0 a nová Animus databáze opepřená nepříliš lichotivými komentáři na adresu Britů."
    v článku z GI bylo že bude databáze opepřená poznámkami Shauna H. na válku z pohledu britů (jelikož on je brit) :-)
    • sleepless
      To je prave to nekolikrat semlete info. Jak uz jsem psal, vychozim bodem vsech dosavadnich clanku s informacemi o ACIII je NeoGaf forum, kde je psano: "There's a new Animus database written by Shaun Hastings, who makes snarky comments about the British perspective of the war." Pro me je podstatne, ze tam neni uvedeno "..from British perspective...". Pak bych si rekl, ze Animus bude proBirtsky. Takhle tipuju spise antiBritsky, respektive ironicky antiBritsky, ale nikdo z nas nemuze dopredu rict, jak to bude. Cili to zatim nechavam s tim, ze se ale muzu na zaklade dostupneho infa serende mylit.
      • no já právě čet přímo článek z Game Informeru a tady jsem se blbě vyjádřil . Já myslím že to prostě bude databáze podle historie(kde vyhrali kolonisti takže to bude proti britum) a Shaun to bude jako brit ironicky komentovat. Ale uvidíme
        • sleepless
          V tom pripade diky za informaci. Snad v brzke dobe uvidim hru na vlastni oci / budu se moci zeptat vyvojaru, jak to tedy je. Coz samozrejme udelam. Dobre, ze jste na to upozornil!
          • Hairy_Ass
            Taky mi to vrtalo hlavou, myslím, že to bude Shaun Hastings právě ironicky komentovat z britského pohledu. (Ostatně to by u něj nebylo nic nového).
  • BoB.2
    Sakra ještě jsem nedohrál poslední díl a už se chystá další. *6*
    • SirArag
      Dohrál jsem to včera. A zrovna když se to rozjelo a začalo to být zajímavé, byl konec.
      Co se týče soubojů, behěm nich se mi nepodařilo zemřít ani jednou. Párkrát jsem jen nešikovně skočil do vody v misi, kdy to nebylo povolené, ale jinak to bylo jednoduché jak facka.
      A ta "tower-defence" minihra mě neskutečně štvala. Ze začátku mě bavila, ale pak mě to hodně rychle přešlo. Tak jsem toho nechal i když mi templáři obléhali polovinu budov.

Sérii mám sice rád, ale to zjednodušování mi začíná lézt krkem.
    • dohrát relevations nejpozději měsíc od vydání byla morální povinnost každého slušného člověka
  • Mahcake
    Po prvním odhalení jsem byl trochu zklamaný, ale pár odstavců mi přeci jen dalo naději. *14*
  • Ještě mne tak napadlo, jak vidím AC II a jeho "data-disky", tak by jsme se mohli dočkat Franc. revoluce a později i té Italské (Karbonáři, Garibaldi, Mazzini) :-)
    • No tú taliansku revolúciu by som kludne zamenil a Napoleona pod pyramídami a Kremlom
    • Hairy_Ass
      Jestli se teď pojede podle revolucí, tak budou mít kluci z Ubisoftu jen pro 19. století vystaráno na tak početnou sérii her AC, že se i Final Fantasy začne bát! *1*

Edit: Pro nechápavého trolla: Sarkasmus
      • Trol.diskuzni
        Jo aha, takže ty bys chtěl, aby AC bylo nové CODko, jo? Nový díl každý rok, akorát tam naperou lehce pozměněné rozmazané textury, aby to vypadalo trošku jinak a valilo to na konzolích... *7*
        • Hairy_Ass
          Koukám, že pro méně chápavé tak budu muset přidat varování "sarkasmus". *7*
          • Trol.diskuzni
            No já jen, že ty jsi takový über fanboy těchto "filozofických" sérií, takže by mě to vůbec neudivovalo, kdybys skákal do vzduchu...
            • Trol.diskuzni
              Tak tos mě mile překvapil tedy... Já myslel, že ty to sjíždíš všechno bez okolků - Skyrim, Mass Effect, AC, Deus Ex apod. *3*
            • Hairy_Ass
              *1* *1* *1* Brotherhood jsem nehrál a Revelations jsem nedohrál, takže mě z nějakého "fanboyovství" AC těžko můžeš obviňovat. *7*
      • ne final fantasy, ale call of duty
        • Hairy_Ass
          Nevím, jestli má CoD 14 dílů. *2*
          • SirArag
            Pomalu se tomu blíží :P
  • Kromě toho nikdo neřekl že Connor bude na straně kolonistů bojovat proti Britům. To je blbost. Bude nestranný. Takže bude sekat hlavy jak Britům, tak Amíkům. Podle toho, jak si to kdo u něj zaslouží.
    • vzdyt američani jsou vzdycky hodní *13*
  • Přijde mi, že je celá série notně nadopována promotérskými pilulkami. Hrál jsem 1. díl, teď mám X měsíců rozehraný 2. díl a nějak se nemůžu dokopat k jeho dohrání - i přes absolutní hodnocení hry z médií mi to prostě vůbec nepřijde nijak dechberoucí...
    • je to samozrejme otazka vkusu-nekoho bavi holky,jineho vdolky:)1cku jsem dohral velmi rychle ale pocit uspokojeni se nedostavil.2ku i se vsemi ,datadisky, jsem taky sfouknul na jeden zatah ale vsechny pribehy a prostredi jsem si naramne uzival.Jiste i tahle serie ma nejake mouchy(hlavne repetetivni napln)ale jinak nedam na tuhle serii dopustit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit