Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně jestli tam budu moci využít taktických přepadů v lese s puškou s přebíháním od stromu ke stromu. A jestli půjde využít bajonet. Luk mě neláká. To vůbec.
  • 1775-1783 ne? Tak jsem se to učil já tedy :-)
    Ale jo nalákalo mne to, i když mám radši Červeno-kabátníky...
    • Joha
      Tak by som to skôr bral že tie úvodné roky budú skôr o Connorovi. Tak uvidíme čo z toho bude :).
      • Hairy_Ass
        Jistá míra nespokojenosti s britskou správou vládla v koloniích de facto od konce sedmileté války (u nás někdy nazývaná třetí slezskou válkou).
  • Jsem rád, že alespoň nějaký herní web to bere jako souhrn informací a nepíše hned preview ;) . (Typicky česká záležitost z ničeho vykouzlit tisícislovný text, označovaný jako preview :D )
  • Ne tohle bude blbost roku a zničená série... *9* *13* *10*
    • Amim
      Nemůžeš zničit něco, co už zničené je.
      • Pravda, od AC2 už nestojí tato série za nic.
        • Amim
          Já bych řekl sice od ACII včetně, ale budiž.
    • Hairy_Ass
      Sice nejsem změnou lokality zcela nadšen, ale moc her, co se odehrávají v 18. století není, takže jsem zvědav jak ho ztvární (upřímně AC série mě ani tak nezajímá kvůli skotačení po střechách a odhalování hrůzných tajných spiknutí, jako spíš vždycky to, jak se to povede naroubovat do historických reálií - jak vypadají města, jak se chovají slavné osobnosti atd).
      • Jop - to je jediná věc, co drží moji pozornost u AC. Příběh mne moc extra neba *4*
    • Nemyslím si...
      • No a já jsem o tom na 100% přesvědčen, že tímto to dokonale pohřbí...
        • jo myslet si to muzes, i kdyz nevim proc, ale pamatuj takovahle masina se je tak nezastavi a navic takovej projekt jako ac by asi nepohrbili jen tak... jeste kdyz ma tolik fans a dobre se prodava... *3*
          • Ale to nebude do nekonečna. Zasazením do tohoto období hru spoustě lidem znechutí...
            • Jo tak teď si mě utřel. Tak zalez a už nevylejzej... *13*
            • Jazz
              @xxx: a ty nezajímáš nás, chlapče.
            • No a mě tohle období zase absolutně nezajímá...
            • proc myslis znechuti? me se napr . tahle doba libi a dost me to zajima.... ale tvrdit ze to pohrbi je trochu pritazeny za vlasy , pockame na finalni verdik, myslim ze je jeste brzo diskutovat o kvalitach hry, kdyz jeste nikdo nevidel ani gameplay
        • no a já jsem asi další bůh srandy :-)
  • rodneymckay
    Prostředí indiánů a ameriky už mi vůbec na asasiny nesedí. Říkal jsem si to i u 2. dílu, ale nedokážu si představit, že by nebyl nápadný indián v bílém asasínském obleku mezi amíky na divokém západě.
    • Tikov
      'Divoký západ' se oproti zasazení hry odehrává o cca 100 let později, ale ano ta kápě je už hodně mimo (nehledě na nebepečí používání francouzských barev v anglických městech)
  • Vážně je tak těžký si najít scany, které jsou od soboty na netu, a pak si článek interpretovat sám?!?
  • špatná doba, celá série v čudu.
    • Hairy_Ass
      Proč je to špatná doba, ne vážně by mě to zajímalo, proč?
      • Hairy_Ass - Proč je to špatná doba? Copak nechápeš, že i když se toto období může někomu líbit, tak naopak pro spoustu lidí (i pro mě) je to absolutně nezáživná doba, doba která někoho absolutně nezajímá a nic mu neříká? Proto je to špatná doba...
        • Hairy_Ass
          Tohle je vysvětlení typu: Proč, protože proto. *7* Veskoslav byl alespoň schopen svoje tvrzení nějak zdůvodnit.
      • Veskoslav
        Tak osobně pro mně nudná. Sice občanská válka či válka Anglie proti "USA", ale osobně přesto nudná. Starověk, středověk a renesance, tam se vraždilo a tam to i "žilo" kolem vraždění. Ale 17., 18. či 19. století? Tam je opravu nenápadný Assasin:)
        • Hairy_Ass
          17. století je mnohem drsnější než to 16. (AC2), na intriky rovněž, Richelieu. 18. století je stoletím rozkvětu tajných společností (svobodní zednáři), tzv. kabinetních válek, velmocenského růstu Evropských zemí, prvních skutečných revolucí. 19. století je pak revolucemi doslova přecpané, různé sociální experimenty, Napoleon, Bismarck, Lincoln...
          • Veskoslav
            Pravda, 17. století je brutální. Ale pro mně 15. století a 16. století je stoletím, kde rozum zvítězil nad Bohem. Kdy se více dbalo na schopnosti. Kdy lidstvo skokově skákalo od jednoho pokroku od druhého. Ať už při výrobě zbraní nebo v umění. V tom má u mně kouzlo tyto dvě století. Za to 17. století je hlavně válečné, přece jenom 40 let se v celé Evropě válčilo, tudíž zpustošená, zničená, vyvražděná Evropa. Do toho šílené morové rány. Ale jinak souhlas s tím, co jsi psal:)Ale prostě as jsem romantik a ty století a doba Leonarda mně lákají více.
  • Ja beru, ze potrebujete neco psat (prokazovat aktivitu) a tim tak lakat ctenare. Ale probuh za posledni tyden tu bylo snad padesat clanku o AC3 a ME3. To uz zacina byt az smutne...
    • To víš, lokální distributor jim napěchoval kapsy chechtákama, aby se těch sratchek vůbec něco prodalo, takže Smutný hází články ostošest, někdy se přidá i samotný boss... *1* Zajímalo by mě, kolik by se těch "zázraků dnešních videoher" prodalo, kdyby to nemělo reklamu za stamilióny - pak by se totiž teprve ukázalo, jak DOBRÉ hry to doopravdy jsou. *3*
    • Ataker
      A teď čekej kvanta odpovědní ve stylu, že ty články tě nikdo číst nenutí :)
      • Nectu. Ozyvam se jakozto navstevnik techto stranek. Kazdy soudny jedinec musi uznat ze to tu posledni dobou prehani...
        • Ataker
          já pouze souhlasím :)
  • jednotka dohrana za par dni ,dvojku som nedohral a sla do bazaru ,trojka konecne zmena !!!
    • Preed
      Tak to nechapem,dvojka ta po stereotypnej jednotke musela jedine bavit,okrem toho ako hovori post nadomnou,najlepsi diel serie.
    • Tak to si udělal velkou chybu, AC2 je nejlepší díl této série...
  • Veskoslav
    No tak když to nedopadne jako AoE III, která se taktéž zachytila na americkém kontinentu, tak nejsem proti. Jenom doufám, že tam bude aspoň základní skutečná, historická linka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit