Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,uz se tesim na trojku,nevite nahodou jestli to vyjde i nq XBOX a ps3?ja je totis mam a pc se opravuje takze.. :-)
  • Vypadá to zajímavě ale bohužel to znamená že tam bude víc střelných zbraní a ty se k téhle série podle mě vůbec nehodí. Navíc je vidět že se zaměří na trh v USA což znamená že budem mlátit zlý Brity ach jo já radši Brity no nic uvidíme co s toho vznikne
  • budte radi ze mate aspon na cem hrat. ja nemam nic ani prachy, tak si o hrach muzu jen cist, protoze rodice na me srali a prace kterou mam stoji za p.cu.
    tak si vazte toho co mate. *6*
    • Krtecek-GT
      Dobrá reakce k tématu
    • jindra.veliky
      mel ses lip ucit socko *15*
      • Heh, tak ted se ozval ten nejvzdělanější učastník zdejších diskuzí *2*
  • chyba v textu: "Velké jezero tak budete v zimě moci překročit, zatímco v zimě se budete brodit hlubokým sněhem, který třeba výrazně omezí pohyb nepřátel."
    • PreidaQ
      Možná tam má být: "..., zatímco v létě ho budete muset přeplavat." *7*
  • Proč Ezio jednou taky nemůže být neutrální? Bojovat proti templářům, kteři by třeba byli skryti na obou stranách války, nebo by si třeba přáli jak rozpad statů tak británie? Moc komplikované a neamerické? :P Každopádně nechápu jak někdo může nadávat na COD a velebit assassina, už je to doslova jeho kopie. Žádné inovace, jen nová grafika a prostředí, jinak všechno je o tom samém.
    • Asi proto, že herní a filmoví záporáci většinou musí být v uniformách, aby byli správně anonymní. Zatímco hrdinové musí mít nejaké zvláštní šatečky, aby vynikli. Pak se může postavit ten jakože lidský ehm přístup, žééé, proti neosobní síle. A navíc se nemusí používat moc modelů. Na začátku se definuje záporák a ten se potom jenom tisíckrát rozkopíruje...

A co si budeme nalhávat, britská armáda představovala pořádek, disciplínu a uniformitu a kolonisté několik vzdělaných mužů a hromady dobrodruhů a trhanů
      • No právě co si budem nalhávat, britská armáda představovala i dost tvrdou ruku co se týká kolonií a tím nemyslím jen v rámci disciplíny a pořádku
    • Call of Duty a Assassins Creed jsou naprosto rozdilne serie. Vubec nechapu, jak je nekdo muze srovnavat.
    • Séria AC má aspoň umeleckú hodnotu vďaka filmovo spracovaným scénkam, úžasného soundtracku a (síce trochu klišovitému ale-) dobrému príbehu. CoD? - aRPíDŽí ! TAKE COVER! *bum bum trest bum*
    • Hairy_Ass
      No jo, holt Amerika. To je jako s tím, že v prakticky žádné hře nemůžete v kampani hrát za jejich nepřátele (třeba Němce ve 2. světové). Dostane se na ně jen v MP, nebo ve strategiích. Tady sice říkají, že i mezi Američany budou záporáci, ale asi je všem jasný, jaký bude mezi počtem záporáků na straně Amíků a na straně Britů poměr. *4*
    • Veskoslav
      CoD neá ani tu novou grafiku a ani to nové prostředí:-D
  • Podstatné je, že po Eziovi a Altairovi je novým hrdinou Connor/Ratohnhake:ton (vyslovuje se Ra-doon-ha-gay-doo), syn indiánky a Evropana.

...to nesnesu..
    • Prosím, zjistěte si něco o generálu Charlesi Lee. Čirou náhodou se oženil s ženou Mohawků, měl dvě děti a taktéž bude v AC3.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Lee_(general)
    • Nic nemožného... vem si třeba Pocahontas. Třeba to na její děj přímo navazuje :-D
    • posila
      Napis bez vyhledavani cele Altairovo jmeno :)
      Jako me nepripada uplne nemozne ze by indianka a Evropan meli syna ... treba ta indianka v tom nebyla uplne dobrovolne.
  • Cosi
    Tenhle článek mi přijde jako narychlo spíchnutý. Je tam několik chyb, jeden obrázek se dvakrát opakuje a většina textu je tak nějak chaoticky napsána. Přijde to tak jenom mně?
    • Nejsi sám připadá mi to stejně. Na jiných českých webech jsem viděl obrázky už v pátek a četl preview v sobotu ráno. Bylo podrobnější a bez chyb.

http://www.eurogamer.cz/articles/assassins-creed-3-preview

Může mi někdo z kluků v redakci říct, proč v tomhle odvádí horší práci než EG a Zing? Co se s Games poslední týdny děje že má vše tak pozdě? 

Díky za vše co pro nás děláte jinak jste super.
      • ales.smutny
        Pozdě? Zpráva o tom, že AC3 bude "asi" v dané době jsem psal v pátek ráno a průběžně ji updatoval.
        Když se objevily první screeny, bylo to opět napsané do půl hodiny po jejich objevení se na netu.
        A Petrovo shrnutí dalších detailů se obsahově nijak neliší od třeba linkovaného. Všichni vychází ze stejného zdroje a těch neoficiálních (!) zpráv není dostatek na zbytečně rozvité básnění. V pondělí budeme vědět víc.
      • Trol.diskuzni
        Jak sis PROBOHA mohl nevšimnout těch stopadesáti článků na AC, které tady pan Smutný uměle vyfabuloval? *8* V každém jedna fotka, pár nicneříkajících vět o tom, že to bude nejlepší a nejočekávanější hra na světě, a hle - článek je na světě... *5*
      • Tady byly taky obrazky uz v patek.
  • AC3 no to bude salát
  • Preed
    Neviem ci su to zmeny k lepsiemu alebo nie ale kazdopadne ma uz otravovalo akym smerom sa ubera(resp. neubera) seria AC,takze lepsie ako nic...
  • Jsou jen 2 "hitovky" který mě totalně nebavej. Deus ex a Assasin Cread. Neberu vám ,že se těsite ale je to mimo mé chapaní.
    • Assasin Cread to je nejaka nova hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit