Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle bude hra roku *14*
  • Amylee.Anderson
    Mám z toho takové rozpačité dojmy... Ale hlavní věc, co vim, že je, že dokud si neupgraduju sestavu, nezahraju si to :D
    (Btw, by mě zajímalo, co bude muset Connor dělat, aby ho oslovil klub lehkých děv :D)
    • A co říkáš na Radonhu-Gaydooma? Ten vypadá k světu, ne? *5*
    • Udělat ti nahrdelník z vlčích zubů, že :D
      • Jinak je to pro konzole dnešní generace. Tedy moc velký upgrade by jsi potřebovat neměla:)
        • Amylee.Anderson
          Já ho potřebuju už teď :D
  • Pokud se to chytne tak jako dvojka tak určitě přijde sequel z občanské války.
    • A ten by byl pro mě určitě stravitelnější, protože stejně jako renesance je toto období hodně revoluční v ohledu vynálezů a válčení.
      • Veskoslav
        Ohledně vynálezů až tak příliš ne. To až spíše konec 18. století a 19. století.
        • Hairy_Ass
          První ponorkový útok, masová přeprava vojáků po železnici, první automatické zbraně, první střet pancéřových bitevních lodí, nasazení válečných reportérů. Americká občanská válka je považovaná za první moderní válečný konflikt.
          • Některé zdroje uvádí, že během občanské války vznikaly i skupiny ostrostřelců, které byly vybaveny lepšími zbraněmi a uniformami s kamuflažními prvky tzn. spec jednotky.
            • Hairy_Ass
              A válka za nezávislost zase dokládá první nasazení speciálních ostrostřelců, sniperů (samozřejmě zatím bez dalekohledu), kteří měli sundavat oficíry (jedním z objetí se málem stal George Washington).
          • Veskoslav
            Aha:) Jsem právě myslel, že plně automatické zbraně byly použiti v Japonské občanské válce. Kdy se střetla tradice vs pokrok.
  • Veskoslav
    Snad to nedopadne, jak se sérií Prince. Kdy ji dobře osvěžili a oživili Sand of Time, příšel vynikající, temný a nejtěžší prince Warrior Within, pak přišel slabší Two Thrones, ale pořád se držel kvality předešlých her a přidal i nějaké inovace ("zlé" dvojče, lezení po stěnách pomocí dýky+složitější hádanky). Ale pak už to šlo do kopru. Škoda. Snad to nedopadne stejně i u této série. Ubisoft totiž umí udělat skvělé hry, ale pak to zabijou MRDem u nového Anno, zničí sérii, případ AC nebo až na žádost pc komunity vydají i hru na pc (Rayman -Za což jim moc děkuji a předobjednávku už mám a to i díky absenci MRDa)
    • Pilgrim66
      Sands of Time - epic
      Warrior within - bezva
      Two thrones - nic moc
      Forgotten Sands - hruza

Ale treba ten restart v podobe Prince of Persia (2008) se mi strasne libil.
  • Ja uz jsem skoro radsi, ze bude AS3 situovan prave do doby boje o nezavislost ameriky, protoze nevim jak ostatni, ale prave o tehle historii toho zas tolik nevim, a je mnohem zajimavejsi se prokousat hrou a neco noveho se dozvedet. Samo soubezne si i nastudovat neco z ofiko pramenu, abych dokazal odlisit realitu od sci-fi :)
    • Ocelot
      Konspirace nejsou sci-fi!!! Pouze pravda, kterou nám zatajují!! :D
      • I Want To Believe :)
    • Mnoho toho nevíš ani o pravopisu. Že tě i toto Ass Creed 3 doučí, je nepravděpodobné.
      • Precetl jsem si po sobe prispevek a zadnou hrubku tam nevidim. Muzes mi rict, kde jsem napsal chybu?
    • No oni se vůbec v tomhle Ubisofťáci docela překonávají - s fanatických zdrogovaných Hassassinů, kterých se pak radši zbavil i samotný Chalífa udělali zachránce světa. Zatímco Templáři, kteří vytvořili docela pokrokový systém hospodaření a bank (a mimochodem byli založeni s cílem chránit poutníky do Svaté země) , jsou ty největší zloduši *1*. I když někde jsem četl, že v bitvách se Templáři chovali dost fanaticky taky...
      • Jojo, taky mám pocit, že na válku o nezávislost může úspěšně navázat boj asasínů po boku Lenina při vraždění carské rodiny a ruské elity, pak si můžou střihnout něco v roli Hitlerjugend a celou sérii mohou uzavřít tím, jak asasín slavně umírá v kokpitu dopravního letadla, které to napálilo do WTC. Vše samozřejmě s dodatkem, že jde o historickou fikci...
      • Nj ale pri každom spustení hry ti ubisoft oznamuje že je to čistá fikcia :)
    • Hairy_Ass
      Doporučuju toto, je to v celku dobrá kompilačka informací o americké revoluci:

Raková S., Podivná revoluce: Dlouhá cesta Američanů k nezávislosti (1763 - 1783), Praha 2005

A pokud bys chtěl něco vědět o období, co tomu předcházelo (a kdy se bude odehrávat začátek hry, jak se píše v článku od roku 1753), tak doporučuju toto:

Opatrný J., Válka Mohykánů: Sedmiletá válka v Americe, Praha 2000
  • No, období americké kolonizace zrovna nemusím (AoE III byl prostě pro mne prů*er). Mám rád středověk a renesanci z předchozích dílů. Nic méně nebudu zde vytvářet nějaké předsudky, zatím mě AC vždy bavilo, i když jednička byla dosti stereotypní a nudná v některých částech. Nicméně co si, ale kritizovat dovolím je outfit hlavního geroje ten je na tohle období opravdu už dosti přestřelený. Bílá postavička v kápi mezi nahatýma indiánama a uniformovanýma osakovanýma britama, francouzema? To už není ani vtipné...v kolonizační éře kápi už nenosili snad ani mniši...
    • Přesně tak, sice by se mi líbila zase renesance nebo ten středověk, ale změna je život a nemusí to být špatné, ale to kápi to působí jako pěst na oko, jak kdyby hrdina cestoval v čase.
  • Takže to bohužel bude narvané americkým patritoismem...achjo. Nepředpokládam, že by to nebylo černobíle. Hodní milí osadnící s francouzi, proti zlým utalčovatelům britům.
  • Radon-haha-gay-doom, omg wtf? V tej severoemerice jsou fakt šáhlí... *1*
    • Jo safra, já to špatně četl, omlouvám se: Je to totiž "Radonha-Gaydoom"! *5*
      • Mimochodem ideální jméno pro hrdinu, to na amíky jistojistě zabere, neboť to zní dostatečně nigga... *1*
  • članku o assassinovi tu bude hodně, když jste si všimli počtu komentařu u poslednich dvou članku? *3*
    • sleepless
      Bude jich jen tolik, kolik bude informaci. Kdyz nebudou, nebudou clanky ;)
  • To s tema kužema je zajimavý
    doufám ze to ovlivni i jestli zabijete medveda lukem nebo puškou - poškození masa
    • Bude tě po New Yorku honit vzteklý Washington, neboť si vylomil zub s tvé kulky, když si chtěl pochutnat na Srnčí kýtě :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit