Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV bez obalu - vše důležité o pirátském sandboxu
4.3.2013 | Pavel Dobrovský
118 příspěvků
-
První co mě napadlo "ty vole, jděte s timhle do hajzlu". Během čtení jsem si vzpomněl na Port Royale 2, jednu z mála strategií kterou jsem opravdu hrál a která mě hodně bavila. Po přečtení jsem zjistil, že se celkem těšim a jsem dost zvědavej jak tohle dopadne a upřímně doufám, že to dopadne!
-
...takže aj sa pripájam k fanúšikom hry tejto vyvíjanej hry...Ostatne, ukameňujete ma, mne sa trojka páčila *1* Nepáčilo sa mi ale, to ako fakt doslova infantilné porovnávanie, s Far Cry 3. Tvorcovia hry reflektujú na to, čo sa hráčom páči. Aj v Tomb Raider sa loví zver a strieľa z luku, zbierate suroviny... ale od Far Cry3 je na míle ďaleko. Keby sa hráčom v hrách páčilo piecť koláče...tak sa v hrách budú piecť koláče! O čo tu ku..a ide? Samotní výrobcovia hry, tvoria to čo chce trh. Je to jediný možný spôsob ako na trhu zostať čo najdlhšie. Ide im o živobytie, a robia to čo musia. Tak sa vžite do ich koži a trošku pochopenia na miesto výsmechu prosím...
-
"Najdi a dobij" nema tam byt nahodou -dobyj jako dobude "Y"
-
-
Dobyj od slová být, že?:-D Ne dobij je od slova bít....Slovo dobyvatel je zase odvozenina od slova obyvatel, což je vyjmenované slovo. Možná proto jsi za jelito:)
-
-
Teď nevím, jestli to myslíš ironicky... *15* Dobýt je odvozeno od slovesa něco nabýt = získat. Dobít by znamenalo někoho umlátit, usmrtit - to se u staveb/území/majetku nepoužívá. Takže tvrdé y je určitě namístě. A slovo dobyvatel je odvozeno právě od slova dobýt. Od obyvatele to tvrdé y rozhodně nemá. Příště si rozmysli, koho označíš za jelito.
-
-
není to odvozeno od slova dobýt, ale nabýt *1* jako nabýt majetku *2*, ale určitě jsi to myslel správně a je vtipné, že někdo nezná vyjmenovaná slova.
-
-
-
proc mam minus jelita. vzdit si to i autor opravil
-
-
no nevim jestli far cry 3 byla první hra se žraloky nebo dalekohldedem *1*
-
-
Ako tiez nerozumiem tymi vyslovene trapnym narazkom autora na FC3. Za to, ze prostredie je podobne? A za to ze vo FC3 boli zraloky? No oni vacsinou byvaju v tychto vodach... Pochopil by som to od cloveka ako komentar k clanku, ale nie od autora, ktory chce byt seriozny.
-
a ktera byla?
-
-
http://kotaku.com/5934428/the-greatest-sharks-in-video-games-just-in-time-for-shark-week
-
-
ano, tam jsou zraloci, a co tagovaci dalekohled? *1*
-
-
to snad nemusi být ve stejné hře ne? :-D takhle ti to musí stačit
-
-
Lol, Wacky wheels!! *1* *14*
-
ja prave myslel ze ve stejne hre, jako FC3 - zraloci + tagovaci dalekohled / AC4 - zraloci + tagovaci dalekohled = totalni kopirka :)
jinak nechapu, jak v tom seznamu muze chybet Wacky Wheels, jeden z tech vzacnych pripadu, kdy slo za zraloka i hrat :)
-
-
-
-
Žraloci byly už v Crysis 1
-
-
a tagovaci dalekohled?
-
-
Flashpoint :D
-
-
No a? Resime tady, ze rozhodne tyhle veci nezavedlo Far Cry 3
-
jenze tam zas nebyli zraloci ;)
-
-
-
-
-
-
Přidat hrdinu, který je časově před posledním je zvláštní. Nejspíš to nebude tak epic, ale to je možná jen dobře a snad tam bude ten pořádný stealth. Ale to, že to je regulérní nový díl, tomu snad nevěří nikdo. Vždyť je přesně jako v případě Brotherhood a Revelation. Nástavba regulérního dílu.
-
-
Podle mě ve trojce udělali ty lodě, tak jim přišlo blbý, že by se to v dalšim díle nepoužilo. Takže piráti, aby to měli jednodušší :)
-
No dokud za to budou chtít plnou cenu tak bych rád věřil že to nebude jen nástavba.
-
-
[Off-topic]
-
-
ted uz ale pusobis teple i na me *1*
-
-
Docela bych aji přivítal nějaký trailer na Dark Souls II...
-
OK, možná si to tu "IV" zaslouží, ale přesto má člověk sto chutí kopnout je do zadele za to, že se chystají vydat další díl aniž by odladili tu hromadu bugů v třetím díle. Trochu mi to připomíná situaci s Windows Vista (= AC III) a Win7 (=AC IV)?
-
Jak jsem se bál po oznámení, tak teď jsem v naprostém klidu. Edward Kenway mi strašně připomíná EZIA, prostředí vypadá nádherně a vylepšený Naval Warfare s lovem zvířat v moři. Navíc jeden vývojář řekl, že v tom bude prvek z AC I zpět a sice ten, že bude možno misi projet jakkoliv hráč uzná za vhodné. Navíc se vrátí stealth. Bude to pecka.
-
-
Tak to je pecka když bude jako Ezio Auditore da Firenze je to fakt skvělá postava a když se vrátí i stealth bude to super:)
-
-
hlavne at neco udelaj se soubojema.. v 3 za pomoci dvou/tri tlacitek bez namahy vyhraval nas assassin i souboje 1v20.. jinak pokud shanite nakou piratskou hru doporucuju risen2
-
-
A jak by jsi souboje udělal ty? Jako lov medvědů ze trojky kde namačkáním kombinace tlačítek ve správném pořadí a čase zabiješ nepřítele? Jako otloukánka, kde na tebe naráz zaútočí 20 lidí = jsi okamžitě mrtev (realita, ale ne zábava)? Mně naprosto vyhovoval systém boje v AC2 (B/R).
-
-
Co je na smrti při útoku 20 lidí najednou špatně? Avatar je geroj s výcvikem, ale v tlačenici je výcvik a gerojství na nic.
V AC1 boj s více oponenty najendou, co si matně pamatuji, smrt znamenal (hráče v boji zlikvidoval často i jeden templář) a útěk byl důležitou součástí hratelnosti. -
-
Templář byl dělaný tak, aby se nedal klasicky porazit a muselo se na něj fikaně, ale i v AC1 mi nikdy nedělalo problémy udělat strašlivý masakr a pobít klidně 40 nepřátel.
-
-
ja bych to udelal jako v Die by the Sword, kde pohybem mysi primo ovladas mec ;)
-
-
To bych chtěl vidět, jak by si s tím poradili konzolisti... S Kinectem a PS Move (+PS 4) možná, ale to nemá každý majitel konzole a kvůli menšinové části trhu tam těžko něco takového dají...
-
-
analog packy. jedna muze ovladat pravou ruku a druha levou. problem solved
-
-
chodit muze na smerovem krizi, nebo na druhe analog pacce (ovladani jedne ruky staci), otacet se muze naklanenim ovladace, problem solved, next!
-
A chodit bude třetí páčkou, kterou si přidělá na ptáka ne? *1*
-
a chodit a otáčet se budeš jak?
-
-
-
-
-