Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemá náhodou vyjít další díl pirátů z karibiku? Načasování by nebylo jistě náhodné
    • sly_boots
      dalsi pirati su v nedohladne. Depp sa upisal dvom inym filmom (Transcendence, Black Mass), ktore zacne natacat este tento rok. prvy v aprili, druhy v priebehu leta.
  • sorry, ale 90 minut zivota to pak je fotbal jasna volba *14*
    • 90 minut jakéhokoliv fotbalu = konec života *5*
  • Tohle se čte jako sen (a přece neni apríla), díky Tiscali *3*
    Třikrát hurá, restart serie je tady! A od hašašínskeho "nothing is true, everything is permitted" poplujeme ve stejnem duchu k "I come as the victorious Dionysus, who will turn the world into holiday" jedné Piratské utopie.
    Závěrem zdravim vsechny rozumbrady, co tu kdy tvrdili, ze hlavni linkou serie jsou ty sci-fi srčky kolem Desmonda.
  • Koukám, že některým lidem stačí obleček a hidden blade + Assassins Creed v názvu a budou spokojeni ...
    • Lawliet
      Koukám, že někteří potřebují k spokojenosti to, aby si hru celou sami napsali.
      • Objasni mi to prosím, dík.
        • Jde o to, že někomu se líbí to a jinému ono, ale dohromady nadáváte úplně na vše, co dělá AC samo sebou. Co je špatného na tom, že většina fanoušků chce, aby asasínům napříč díly zůstala kapě, červeno-bílé barvy a skryté čepele? Patří to k základním prvkům série stejně jako Mariovi patří montérky a knír, Duku Nukemovi svaly a doutník či Gordonu Freemanovi brýle a *páčidlo.
          • páčidlo
          • Tak všichni víme jak dopadl poslední DN a mám pocit, že AC se podobnému konci taky blíží mílovými kroky. Mě absolutně nevadí to, že tam bude mít kápi nebo čepel. Spíš jsem tím myslel, že z původního konceptu původní hry už zbylo právě jenom to a název, jinak už to nemá s AC nic moc společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit