Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV let's play video nabízí 14 minut záběrů ze hry
23.7.2013 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
Opravdu netusim, kdo muze/mohl povazovat AC za stealth
-
Takže nakonec to neni ani stealth a neni co řešit :) AC je prostě AC..
-
Problem bych rozhodne nevidel v tom, ze se jedna o otevrenejsi svet. Ubisoft se rozhodne nikdy o zadny velky stealth u AC nesnazil. Ano prvni AC byl V PR kampani prezentovan jako tichy zabijak, ktery zabiji z davu, ale kazdy, kdo to hral vi, ze to nebyla rozhodne pravda a navic s kazdym dalsim dilem delali z assassina porad vetsi a vetsi vrazdici masinu, ktere je jedno kolik je kolem ni nepratel. Stealth se tam objevuje mozna tak 2-3 misich v kazdem dile ve smylu "pokud budes odhalen, tak synchronizace selhala" a to mi prijde dost malo. Tupost nepratel nejde rozhodne omluvit nejakym stealth prvkem a tebou zminovane davy lidi jsou naopak skvele maskovani pro ten pripadny stealth. Bohuzel AC stavi na tom, ze clovek ma vbehnout mezi 5-10 nepratel a postupne je vyvrazdit. Je to dobre/spatne? To nevim, ale rozhodne se v ubisoftu nesnazi o to, aby prezentovali AC jako stealth
-
Okay.. we will see...
-
Oni totiž mají magické pistole - střílí z nich třeba ihned poté, co se vynoří z vody.
-
To v těch prvních několika dílech. Ve trojce už byl "stealth" systém promakaný - zkrátka jsi zabil každého svědka (50 stráží) cestou, aby Tě nikdo nemohl vidět *4*
-
Vcelku bych si dovedla představit, jak náročné na ovládání to bude. Jak šel čas, tak se v AC ovládání stále zjednodušovalo - do takové míry, že hráč nemusel dělat prakticky nic pro to, aby v AC III skákal po střechách a lezl všude možně. Pokud si to správně pamatuju, musel držet jedno tlačítko, které bylo jak pro běh, tak zároveň pro šplh a překonávání překážek...
Vím, jak to myslíš, ale přesto si nemůžu pomoct a musím se usmát nad představou, že by bylo v AC IV ovládání nějakým způsobem komplikované *4* -
Jsme na článku AC a bavíme se tu o AC... předpokládam že pointa bude směřovat k AC ale žádná vazba tam není.... Navíc to klidně mohla být řečnická otázka...
-
World of Goo(a jakákoli logická hra), Total War, Planescape:torment, Minecraft...
-
Ano přesně Deus Ex.. Sem moc rád že si ho tak odhodlaně zmínil... Ano hrál sem Deus Human revolution.. A to je přesně ukázka toho o čem mluvím.. Uplně učebnicová ukázka stealthu, který je postavený na level designu... Celá hra je totiž vytvořena právě pro stealth, všechny předměty jsou tam umístěny tak aby se za ně mohl hráč schovat, mohl do nich vlézt a tak podobně... Všechno je nadesignováno tak aby se to dalo projít několika možnostma ale hráč v podstatě začíná ve stejném bodě. Většina lokací je navíc tmavých a uzavřených. Tento stealth ulehčuje hráčům hru pomocí level designu (rozmístění předmětů) a tudíž si může dovolit drsnější AI... Ale open world stealth jako je AC si toto nemůže tolik dovolit, protože hráč je v otevřeném světě a může se přiřítit doslova odkudkoliv... Takže se těžko vypočítává hráčův postup, hráčův start point a tak dále... A tak je těžké tak obrovskou mapu celou nadefinovat tak aby byla stealth friendly z každého možného start pointu.. to by bylo k zbláznění.. takže je lepší trochu ošidit AI..
-
V případě AC mi opice přijde lepší než následník.
-
A take si nikdo neuvedomuje ze to, jak lod rychle vyplula, mohl byt jakysi perk, ktery lod nehorazne zrychli, pac si myslim, ze pomala lod by kazdymu vadila asi jako oprava auta ve Far Cry 2 .Nejdriv jak je to bozi a pak si na to kazdy stezoval jak je to otravne.Z traileru bylo zrejme ze se nejedna o akt z prvni misse a tak tu nemelte takovi blaboly typu lod vyplula rychlosti f1 kdyz nevite o hernich mechanismech zkratka nic je to logicke pac hra jeste nevysla.
-
Nauč se do p*dele číst, vždyť namorni pechota se neptá na hru stejného žánru jako ass sin creed, která vám zvedla intelekt, ale na hru jakéhokoli žánru(toto tam sice není napsáno, ale jelikož nespecifikoval žánr..), která vám zvedne intelekt.
Jinak existuje stránka pro fanboye ass sin creed a jmenuje se Zing.cz, tam by tě určitě přivítali s plnou náručí... -
První si zahrej Deus Ex:human revolution a potom o něm piš, jelikož z tvého příspěvku vyplývá, že jsi ho nikdy nehrál, a ikdyby jo, tak typuju, že na nejlehčí obtížnost, jako pravý ass sin creed fanda.
-
hlavne v ac je jiny typ stealthu, kde se snazis splynout s davem, neda se to srovnavat s klasickym stealthem
-
Stealth je v AC promakaný? Větší hovadinu jsem dlouho nečetl, zahrej si Thiefa, Hitmana nebo deus ex, a uvídíš co je to stealth.
Grafika nádherná? Vždyť se od brotherhood grafika vůbec nemění.
Na zbytek tvého příspěvku raději reagovat nebudu(a i toto je zkrácená verze), jelikož by mi nástěnkář(nebo jak se mu říká) smazal příspěvek kvůli nadávkám... -
Jediná věc co mě na AC III bavila, byly právě lodní mise. Tohle vypadá slibně, nicméně moře a ostrůvky se mi zdají krapet přeplněné, mám obavy aby prostředí nepůsobilo jako pirátský lunapark. Raději bych uvítal lokace prázdnější a mystičtější. Taky doufám, že ta hra nebude tak naivní jako AC III a šplhání nebude znamenat držet dvě tlačítka. No jsem zvědav.
-
Jo no ale zatim nikdo neví jak moc složité to bude na ovládání. Ten týpek to očividně uměl a možná to měl i nacvičené pro ukázku. Nicméně složitější ovládání lodi se může stát dost otravné a pomalé... A nemyslím si že AC je hra, která usiluje o otravnost či pomalost... Mě to přišlo naprosto v pohodě. Navíc nevíme jak složitě to ovládal ten hráč. To že pluje rychle a plynule nemusí znamenat, že to bude pro každého hned jednoduché ze začátku.
-
Hry jdou ruku v ruce s učením. Máme to už v genech a nejen my. I zvířata si hrají "na honěnou", čímž se učí a procvičují základní instinkt - útěk před ohrožením.
Hraní je v zábavnou formou učení... -
Ano je jenom simulátor a totální arkáda, nic mezitim.