Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • u těchto her je ale level design a lokace nejsou tak otevřené. Tam pomáhají hráčům pomocí level designu.. To znamená že vám tam vývojáři všude možne nastrkaj krabice a schovávačky podle toho jak předpokládaj, že hráč bude postupovat. U otevřeného světa se toto provádí velice těžko... Navíc všechny tyto hry jsou velice uzavřené a je to opravdu velice zjednodušené pomocí level designu. Třeba tam vůbec nejsou otravní civilisté, většinou jsou to uzavřené lokace, tmavé místnosti a podobně... Pak si mohou dovolit mít lepší AI... Ale u open worldu jako AC to jde těžko, to by si většina hráčů neškrtla... Kdyby chtěli tak udělají AI komunikaci mezi strážemi a náhodnými chodci a to by uplně stačilo k tomu aby to bylo nehratelné...
  • Tjn.. v takovém světě by byl opravdovej stealth asi hodně těžký pro většinu hráčů... Nechci jim moc kazit iluze ale i ten opravdovej stealth je předem definovanej pro stealth a tudíž je to jednodužší než otevřený svět. Mnoho stealth her má přímo navržený level design pro ten stealth ale to se dost složitě aplikuje na otevřený svět, takže pak se na to musí jít třeba přez AI... Jinak by to většina hráčů nedala... Možná s armádním výcvikem a nervama z oceli..
  • A co máš ty společného s opicí? Věřím, že nic, ale přesto je to tvůj "předek".
  • Rhulad
    Nemám rád AC a jsem zakomplexovaný? To je silně erudované. *3*
  • Tak teda to nemá nic společného s Assassin Creed? Nebo nemaj nápady a ždímaj pořád dokola to samé? Protože obojí najednou se vylučuje.. Buď je ta hra jiná nebo stejná ale ne oboje.. tak si vyber...
  • Totálně jsi mě zničil. Zakomplexovaný chudák, co nemá rád AC mi zničil moji sérii :D:D.
  • Totálně jsi mě zničil. Zakomplexovaný chudák, co nemá rád AC mi zničil moji sérii :D:D.
  • Tjn by většina hráčů ani tu loď nedokázala ovládat :D.. by museli absolhovat nějaký lodní kurzy... To je blbost.. hra musí být hratelá hlavně... Už vidim jak by se tam frajeři projížděli v bouřce s reálnou lodí. A v těch zálivech tam by se nedostal nikdo... Všichni by pak nadávali že se loď nedá ovládat...
  • cr8gg
    co ma co tahle sr*cka (krom jmena) spolecnyho s Assassins Creed? ... fakt jen nenazrana firma co nema novy napady a jen se snazi zdimat dokola stejnou znacku ... oh neco jako Call of Duty serie :)
  • Pochybuju, že tady někdo termínem chytrá hra myslel hra, která zvyšuje intelekt. Prostě myslel hru, která má nějaké svoje zákony a neobsírá je na každém rohu. Teď mě napadl třeba Zaklínač.
  • Rhulad
    Ne nevykašlu.. Jsem ti poplival tvého milovaného assassínka tak ať ti nepraskne žílka.
  • Máme to tady. Další chudák, co umí jen urážet lidi :D. Běž si zahrát super zábavnou hru Dark Souls, projeď si jednu pasáž 20x a přestaň tady prosím tě psát. O zábavě máš úplně jinou představu, tak se na to vykašli.
  • Ja znam teda stealth hry, kde neni nutne, aby se vojaci chovali takhle tupe. Namatkove Splinter Cell (drivejsi dily), Hitman, Deus Ex.
  • Rhulad
    Za pííču si tu pouze ty. Odpovídal jsem na otázku - chytrá a kvalitní hra.
  • Asi tak.
  • Ale nejsou arkádové... Nejde jen o stejný žánr "myšleno - RPG, strategie etc..." ale jde také o stupeň arkádovosti.. Nelze uplně srovnávat dvě hry (třeba RPG), které mají rozdílnou míru arkádovosti... Třeba nelze srovnávat Need for Speed Underground s GTR... I když jsou to obě závodní hry tak NfSU je velice arkádová.. To samé je rozdíl mezi Thief a AC i když jsou to obě stealth akce tak AC je mnohem víc arkádová hra... Víc Casual...
  • Proč člověk jako ty, který hru nenávidí už jenom kvůli názvu, vůbec komentuje? Píšeš tady pičoviny o Dark Souls, což je totálně, ale totálně jiná hra.
  • Assassins for Speed
  • Rhulad
    Ano takovou sračku vidím prvně no možná po druhé když si vzpomenu na AC3 sice jsem to vzdal po 5 hodinách, ale i tak ODPAD!
  • dario.marques.798
    To by mě zajímalo, jak bys to chtěl udělat, aby bylo CoD každý rok úplně jiný..To je asi jako když hraješ NHL, někdo se na tebe dívá a řekne : no je to stejný jako loni. Jasně že je to stejný, je to prostě hokej, nikdy tam nebudou mít kratasy a nebudou hrát s kopačákem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit