Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dwarf fortress a stavba závlahového systému a já nevím čeho dalšího ještě... Prý tam jde postavit elektronkový počítač :D . Ne o tom to není o zvýšení intelektu ale určitě těžší, promakanější hry tě přinutí k větší koncentraci a zapojení aspoň vůbec nějaké mozkové kapacity...

Ježíš já dostal chuť na Dwarf fortress :D
  • Doufám že to měl být vtip :D
  • Inquisitor
    Každý hraje různé hry a taky od nich očekává něco jinýho. Ty prázdnou zábavu, někdo zase chce používat i mozek. Nevim co na tom pořád nechápeš. Nebo myslíš, že jenom ten tvůj pohled je ten správný?
  • max payne 3 je inteligentni hra?clovece strileni do lidi ti prijde inteligentni?
  • Tilwaen
    Tomu se teprve říká stabilita *15* Ale máš to takto v každé druhé hře i filmu...
  • Tady ti raději rychle skočí ingame animace aby ses soustředil na něco jiného dřív, než ti dojde, jak tupé to je ...

jinak třeba Max Payne 3 ... když chceš napsat hru, první co mě napadla.
  • Ty lodě střílí všemi děly naráz xD
  • Nevím kolik ti je, ale už ve starých doomovkách před spoustou let se dokázali nepřátelé schovat za zeď když po tobě vystřelili.
  • Inquisitor
    Jo je to praktický, ale nic to nemění na tom , že to vypadá debilně.
  • 1)Já jsem netvrdil, že je nereálné, když hasasini skáčou po budovách, jelikož, pokud bys znala dějiny, tak bys věděla, že hasasini vážně skákali po budovách, beze strachu z toho, žespadnou, a to kvůli tomu, že byli úplně zdrogovaní, ovšem hasasini NIKDY nebyli v Itálii, Americe, či na panamách.
    2)Podle tebe jsou souboje v ass sin creed zábavné? vždyť jen stojíš na místě, držíš tlačítko na obranu, a když na tebe někdo "zaútočí" tak klikneš.
    3)Problém s nevyčerpatelností by úplně vyřešilo, kdyby tam dali "energii"
    4)Hráč je pronásledován? To možná ano, ale hráč by musel být úplný idiot, aby se těmi strážemi nechal chytit a v GTA je přece jen docalo "obtížné" zbavit se stráží.
    5) Hra na zloděje? Spíš hra na masakr ne? Ještě nikdy jsem nezažil, že bych v ass sins creed měl něco ukrást.

Toť vše doufám , že to tvůj hmyzí mozeček vstřebá...
  • tak schvalne mi napiste nejakou chytrou hru ktera vam zvedla intelekt no?vy chytraci prestante hrat hry a radeji si kupte ucebnici prirodopisu .Hry nejsou o vzelavani ale o zabave
  • Tilwaen
    Určitě jsi měl tu hru zakoupenou, viď *4*
  • "Vždyť co se týče inteligence nepřátel a dalších prvků, je na tom AC hůř než 20 let staré hry... lidem se namaže huba medem v podobě hezké grafiky a tupé stádo má pocit stealth akce když zabije 50 boxovacích pytlů za minutu. "

*1*
  • Tilwaen
    Třeba to má na tlačítko *3*
  • dario.marques.798
    Nečetl jsem to tu celý, ale přijde mi, že většina je hodně kritická. Osobně se mi video velice líbilo a na hru se těším, i když mě asi nakonec nebude bavit stejně tak jako všechno, co jsem za pslední 2 roky hrál (no jo asi už nejsem gamer). Popravdě nějaký side questy, boje na lodích a hledání pokladů mě nezajímá, já si pojedu jen hlavní linii, takže bude hlavně záležet na tom, jak dobře bude napsaný příběh, ale horší jako předchozí AC to snad být ani nemůže.. Ale jak říkám, video se mi líbilo, hlavně díky hezkýmu prostředí, takže se těším
  • Tilwaen
    To sice ano, ale ve chvíli, kdy se ukáže, že je Haytham templář, beztak musela nejméně polovina fanboyů dostat srdeční zástavu *15*

Tedy, čistě teoreticky, samozřejmě, protože na to s největší pravděpodobností nemají věk.
  • Tilwaen
    Hry před 13 lety měly obecně poněkud odlišnou obtížnost. Rozuměj vyšší.
  • Tikov
    Já teda v běžném životě moc cizí plachetnice nepřepadávám, ale chápu, že pro někoho, kdo to dělá denně by to bylo nudné. Proč by si lidi nemohli vychutnat pořádný souboj, kdy čekání buduje napětí- nebylo by zábavnější si nadávat, že jsem si vystřílel levobok a než mi ji paňáci nabijou, tak budu mezitím muset čekat jak vypálí nepřítel a ještě se snažit manévrovat abych se mu dostal za záď/před příď. Nebylo by zábavnější muset se u půlminutového přebíjení koronády krýt před střelbou z mušket?
  • dario.marques.798
    Ano, tak budeme raději z ostrova na ostrov plout 15 minut, aby to bylo "reálné" a mohli se u toho uhlodat nudou. Tohle není nějaký válečný simulátor. Jestli sis všiml, tak na mapě bylo cca 8 větších ostrovů, možná i víc a pravděpodobně mezi něma bude muset člověk neustále cestovat a k tomu budou sloužt právě lodě. A fakt nechci zažít to, co jsem zažil u posledního AC, kde mi 15 minut trvalo, než jsem se někam dostal a potom splnil misi za 5 minut..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší