Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV let's play video nabízí 14 minut záběrů ze hry
23.7.2013 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
Nevadí. V Assassin's Creed už to je více méně zažité. Startování lodí raketovým pohonem není. :/
-
Tohle ale nejsou hasasini.. To je Assassin.. Existuje něco jako evoluce, vývoj jazyka. Slova, která mají určitý význam v určité době a na určitém místě mohou změnit svůj význam v jiné době a na jiném místě. Slovo Assassin vzniklo z Hasasínů ale to neznamená, že toto slovo stále referuje to stejné. Toto slovo lehce změnilo svůj význam. Nyní je to slovo označující nájemné vrahy a je uplně jedno jaký význam to slovo mělo původně.. Je to v tuto chvíli irelevantní. Stejně jako slovo "barbar" původně označovalo národy, které nemluví řecky. V dnešní době však tímto slovem označujeme lidi, kteří nesplňují určité morálí či etické zásady dané doby.
To zda jsou souboje v AC zábavné je věc osobního názoru, najde se mnoho lidí, kterým se libí a mnoho lidí, kterým se nelíbí, tvůj názor je irelevantní.
Nemám žádné problémy s žádnou nevyčerpatelností.
"Hra na zloděje" (nebo také "Na četníky a zloděje") je obecné označení pro hry, kde je hráč buď pronásledován jako zločinec, nebo pronásleduje, jako policista. odvozené od dětské hry "na četníky a zloděje". Nejde o slova "četník" či "zloděj" jde o mechanismus pronásledování. -
Já se na hru těším. Je mi úplně jedno, že ta loď odstartovala tak, jak odstartovala. Je to moje oblíbená herní série a UBISOFT ji jako jedna z mála firem neničí. Stejně 90% debilů co na tu hru nadává si ji zahraje a budou u toho slintat. Pak napíšou jak se jim ta hra nelíbila jenom proto, že dnes je v módě nadávat na hru i když je dobrá. Stealth je promakaný, grafika nádherná, systém NAVAL combat dosáhl dobré upgradu, prostředí je obrovské. A že tam je pár nereálných věcí... Chci vidět jak by vás bavilo, kdyby se ty lodě chovaly jak v reálném životě. Hra vypadá prostě luxusně.
-
Jiný žánr? 2/3 z uvedených jsou stealth. To že je AC sra*ka to se pak těžko s něčím porovnává. Jedině ME nebo Skyrim a podobné shity pro fakany.
-
Ano máš, ale asi v žánru Logické hry či Adventury... Ne u AC... Je naprosto nelogické a retardované přijít za arkádovou hrou a chít po ni aby to byla logická hra... Je několik typů her... A každý z těch typů má určité zaměření... Stěžovat si že arkádová hra je moc arkádová je jako stěžovat si že romantický film je moc romantický, jestli nechceš romantický film tak se koukni na válečný film.. nebo dokument... Jesli nechceš arkádovou hru tak si zahraj logickou hru, adventuru či simulátor... Ale neměň arkádovou hru na něco jiného...
-
Svým způsobem :D
-
A při tom jediné, co by stačilo aby lodě aspoň vytahovaly kotvu. 5s, víc ne, ale takhle se to rozjede jako by ty lodě ani žádné kotvy neměly. Tady nejde o realismus, nemá cenu to v AC hledat, tohle prostě podle mě vypadá blbě a vypadalo by to blbě v kterékoliv hře.
-
Já sice skončil s COD u původní Modern Warfare, ale to tvoje srovnáni je totálně mimo. Tak si nastav nejtěžší obtížnost v COD a v AC a rozdíl bude dost patrný a to nemluvím o mp.
-
No myslim si ,ze je hloupe se tu hadat co je spravny a co ne. To nikam nevede kazdej lpi na sve predstave jak by to melo byt a tak to je .Nikomu nemuzu vnutit svuj nazor. Ja se na hru tesim at je realna nerealna je mi to fuk protoze si myslim ze je tezke ze strany vyvojaru udelat hru ktera by odpovidala realnu a tak beru hry takove jake jsou.Kdyz me hra nezajima tak se o ni nestaram nekomentuju.100 lidi 100 chuti 100 nazoru atdd...
-
To jsou ale uplně jiné žánry her... AC je AC... To je jako si stěžovat že GTA má špatnou fyziku aut když GTR ji má dobrou.. jsou to ale odlišné hry, s odlišnými ambicemi. Nevim jestli se vůbec AC dá moc srovnávat s něčím jiným... Ale kkaždopádně je to spíš arkáda a tak by se měla brát jako arkáda a hodnotit jako arkáda.. Pokud ji někdo hodnotí podle jiných měřítek tak je to potom na nic že jo...
-
Ale tohle má skoro stejné mechanizmy jen jiné prostředí. Stejně na tebe jde jeden protivník a když se naučíš mačkat čudlíky, tak máš vyhráno. Zase nějaké zabíraní lokací, jinaká kapuce stejné davy, splynutí s davem atd
Zde je hlavní změna prostředí anebo nějaké hodně arkádové prvky.
To sice nevadí, když to je tak bráno jako arkáda ale je to jako COD. Nové prostředí něco navíc ale hraje se to pořád stejně. Stejný systém několik dílů.
- Zajímavé, že se to nepromítne v recenzi. Některé menší hry jsou za to kritizovány ale COD a tohle si jede vesele stejnou cestou. Například Grimrock 2 bude určitě skoro stejný a taky věřím, že to bude bráno jako chyba. Pak by velké hry byli v hodnocení v -. -
Pan blablabla. Mě stačí boj v AC 3, kde jedním tlačítkem vymlátíš půl Bostonu a tohle je snad ještě větší casualita a ty to ještě obhajuješ. *11*
-
No jasně.. jenže je potřeba si uvědomit, které hry nabízejí co a podle toho očekávat... Nechce mi přece nikdo namluvit že u 4 série AC se očekává nějaká intelektuálnost, když tam nebyla 3 série... Je problem hráčů (ne vývojářů) když mají jiná očekávání, než jaká je hra. Všichni vědi co je AC za hru... Rozhodně to nespadá do škatulky (intelektuální, adventura, logiské hry nebo něco podobného).. Je to arkádová hra. Takže je naprosto fail hráče když od arkádové hry očekává něco jiného... To je jako by se člověk zlobit že ve válečném filmu je moc násilí, nebo v romantickém filmu je moc romance... AC je věrné svému žánru, který si vybudovalo a není fér jej soudit za něco, za co se AC nevydává... Tedy jednoduše řečeno, pokud chce hráč používat mozek, tak ať hraje hry určené k této činnosti... Pokud chce hráč hrát jednoduchou střílečku, tak ať si najde hry k tomu určené... Ale ne že si hráči budou stěžovat že Doom je málo intelektuální a Tetris je málo krvavý...
-
Na druhou stranu, ta hudba je parádní a svět vypadá taky nádherně.
-
mně se dost líbí mechanika Darkest hour modu pro první Red Orchestru (ta taky není špatná, ne tak dobrá jak DH) a to že čekání ve hře může být zábava ukazuje MaB: Napoleonic wars (je to na spodní hranici časových limitů (asi 14 vteřin na mušketu) a u děl vynechali pár zákroků takže místo minuty se nabíjí jen 30 vteřin)
-
Tak nemusíme chodit někam daleko. Třeba Chaos Theory od UBI byla pro mě chytrá hra. Escape from Butcher Bay, Dark Souls- už to že už člověk musí přemýšlet jak to vše do sebe zapadá a jak to vlastně bylo a proč Artorias např. bojuje jednou rukou, když byl mistr v obouruč.
-
Ty jo, to jsem nevěděl, že v té době už měly pistole zásobníky a lidi mohli střílet bez přebíjení po střele. Ty komba s pistolema vypadají jak gunkaty a to je na tu dobu hodně úsměvné. Další věc, co mi přijde dementní je, proč musím tu loď skoro rozflákat, abych se na ní mohl nalodit a proč jí tak magicky spadnou plachty, potom, co jí dojde hp.
-
Ty lodě rychle startují!!Bože!!Co je tohle za hru?To už ani není možný co z toho Assassina udělali!!....Lidi proberte se...tak rychle startují lodě no...to je toho.Jako by se nikdy nestalo že by ve hře bylo něco nerealistického.Jestli chcete realismus tak si kupte lístek na trajekt a můžete v Karibském souostroví vraždit jak se vám libo.A co se týče té inteligence...asi hodně často vidíte v gameplay ukázce na hru aby hlavní hrdina či hrdinka umírali nebo dostávali totálně na zadek co?Je to jen ukázka hraná někým kdo už má hru vyzkoušenou a především tenhle gameplay nacvičený, tak je asi logické že to projde jako nic.Je vidět od většiny z vás co to tu kritizují , že se vám prostě jen nelíbí změna nebo že Ubisoft si z Assassina udělal dojnici na prachy, ale už vůbec nedokážete adekvátně ohodnotit kvalitu hry.Já bych řekl že to vypadá celkem dobře a velice zajímavě.Her o pirátech zrovna moc není a v sand boxu už vůbec nic, takže si myslím že to má potenciál skvělé hry.
-
Tak kdyby to nebyla chytrá hra tak by přece pan Grygar a další stáda ovcí nedala 10/10.
-
Ale být to assassinka, tak už to tak blbě nevypadá, že *4*