Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV let's play video nabízí 14 minut záběrů ze hry
23.7.2013 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
Ač sám svým komentářem překvapem, musím uznat, že mě po shlednutí videa Black Flag velmi zaujal ..
-
Tohle zase bude hrozně cool na první pohled, ale v důsledku to bude blbost.. viz ty lodě, interaktivita nula (viz kolega s plachtama co psal atd.) ... opravdu promarněný potenciál, kdyby se raději zaměřili na detaily a fungování určitých věcí, byl by to mnohem lepší zážitek.. takhle tam chtějí mít všechno, ale nemají nic, vypadá to jak ultramega boží hra s nadupanýma trailerama, ale až to člověk pustí, tak to bude prázdnota.
-
Ehm...tak jako fajne no...je to už dost odlišné od původního konceptu, ale co se dá dělat...nicméně bych tu měl jeden dotaz na ty, kteří si ztěžují na to, že loď vyplula moc rychle: Kdo by kurňa chtěl ztrávit u PC 2 hodiny než by s plachetnicí vyplul a půl dne než by doplul k nepřátelské lodi?
-
-
Já zase nechápu, proč se to tady a očividně i v Ubisoftu musí hnát z extrému do extrému. Nikdo nemluvil realističnosti. O to tady ani tak moc nejde, jde o to, že když loď vyjede jako auto (mimochodem se tak i chová), tak je něco v nepořádku. Jak by se ti třeba líbilo kdyby jsi jel v GTA v autě a potom bys přesedl na kolo a zjistil bys, že se to ovládá úplně stejně. Bylo by ti to jedno jenom proto, že u toho nechceš sedět tak dlouho a chceš být všude co nejdřív? Tohle je skoro to stejný, nerespektujou, a ani trochu, model plovoucí lodi. Nemluvím o tom, že se všechno musí dít reálně, ale ať se to chová doprdele jako loď.
-
-
no jeste ze se to nechova jako ponorka
-
-
-
Nebudu lhát prostředí pirátů se mi líbí, grafika vypadá hodně hezky hratelnost assassinská... tak proč ne.. Nejsem zrovna nějaký velký fanda AC a možná i proto mě na Black flagu nic nevadí.. (hrál jsem jenom jedničku a trojku)
-
Tahle série je ta nejlepší na světě vždyť je úplně logické že skočí šipku a ani se nepotopí do vody, a ty stealth prvky jsou úplně promakané už od 1. dílu, zabijete 1000 stráží, které jsou úplně chytré a neutočí všechny naráz, ale nechají se pojednom zabíjet, ass sin se ani neunaví a potom se na minutu se schová a stráže už na něj úplně zapomněly, tomu říkám vraždit potichu. A potom ve dvojce je úplně boží to jak je hasasin v Itálii to mají úplně promyšlené, vždyť hasasini vůbec nebyli muslimští fanatici, kteří byli v jednom kuse sjetí a vůbec nevraždili bez emocí, ale byli to přece super hrdinové kteří ani nemusí napnout plachty na lodi a klidně můžou jet proti větru, protože je přece zákony přírody nezajímají.
-
-
Jo asi ti zapoměli říct že je to jen hra... Navíc arkádová hra... Za chvilku budou hráči nadávat, že když postava umře, tak se znovu někde oběví... A že se dají ukládat pozice, když v reálném životě neni žádné tlačítko "save"... Ta hra je udělaná tak aby byla zábavná a dala se hrát, byla akční a arkádová... Hra ve které by Assassin nemohl lézt po ničem, umřel by pokaždé, když bojuje s přesilou a po té co by ho jednou honili tak by už na vždy byl pronásledován všemi a v plném rozsahu... To by bylo nehratelné pro mnoho lidí a tudíž ani nezábavné... Navíc nejde o reálnost.. Jde o tu hravost... je to pořád jen "hra na zloděje" když jde o honičku... Nejde o reálnost, jde o tu zábavu skrytou v tom, že hráč udělá bordel pak je pronásledován a následně se ukryje, aby mohl znovu udělat bordel. Na stejném principu funguje GTA a další hry "na zloděje"... Nevidim na tom vůbec nic špatného.. je to hra
-
-
1)Já jsem netvrdil, že je nereálné, když hasasini skáčou po budovách, jelikož, pokud bys znala dějiny, tak bys věděla, že hasasini vážně skákali po budovách, beze strachu z toho, žespadnou, a to kvůli tomu, že byli úplně zdrogovaní, ovšem hasasini NIKDY nebyli v Itálii, Americe, či na panamách.
2)Podle tebe jsou souboje v ass sin creed zábavné? vždyť jen stojíš na místě, držíš tlačítko na obranu, a když na tebe někdo "zaútočí" tak klikneš.
3)Problém s nevyčerpatelností by úplně vyřešilo, kdyby tam dali "energii"
4)Hráč je pronásledován? To možná ano, ale hráč by musel být úplný idiot, aby se těmi strážemi nechal chytit a v GTA je přece jen docalo "obtížné" zbavit se stráží.
5) Hra na zloděje? Spíš hra na masakr ne? Ještě nikdy jsem nezažil, že bych v ass sins creed měl něco ukrást.
Toť vše doufám , že to tvůj hmyzí mozeček vstřebá... -
-
Tohle ale nejsou hasasini.. To je Assassin.. Existuje něco jako evoluce, vývoj jazyka. Slova, která mají určitý význam v určité době a na určitém místě mohou změnit svůj význam v jiné době a na jiném místě. Slovo Assassin vzniklo z Hasasínů ale to neznamená, že toto slovo stále referuje to stejné. Toto slovo lehce změnilo svůj význam. Nyní je to slovo označující nájemné vrahy a je uplně jedno jaký význam to slovo mělo původně.. Je to v tuto chvíli irelevantní. Stejně jako slovo "barbar" původně označovalo národy, které nemluví řecky. V dnešní době však tímto slovem označujeme lidi, kteří nesplňují určité morálí či etické zásady dané doby.
To zda jsou souboje v AC zábavné je věc osobního názoru, najde se mnoho lidí, kterým se libí a mnoho lidí, kterým se nelíbí, tvůj názor je irelevantní.
Nemám žádné problémy s žádnou nevyčerpatelností.
"Hra na zloděje" (nebo také "Na četníky a zloděje") je obecné označení pro hry, kde je hráč buď pronásledován jako zločinec, nebo pronásleduje, jako policista. odvozené od dětské hry "na četníky a zloděje". Nejde o slova "četník" či "zloděj" jde o mechanismus pronásledování. -
-
Na obalu AC II je napsáno: Jmenuji se Ezio auditore ...a jsem hasasin(Či tak nějak, ale jsem si na 100% jist, že tam figuruje slovo hasasin)
-
-
-
Problémem je, že třeba v takové trojce už vůbec nešlo o to udělat bordel a utíkat jako ve "hře na zloděje", tam si prostě člověk stoupl doprostřed cesty, nesmrtelně roztočil tomahawk nad hlavou a mačkal jedno tlačítko. Ta hra vlastně popírá sama sebe, svůj název i ducha.
-
Už jsi vážně trapný, ano je to hra a co jako? To že je to hra, tak to podle tebe hned musí být ultradebilní ? To nemáme nárok na kvalitní "chytré" hry? Pitomče ...
-
-
Ano máš, ale asi v žánru Logické hry či Adventury... Ne u AC... Je naprosto nelogické a retardované přijít za arkádovou hrou a chít po ni aby to byla logická hra... Je několik typů her... A každý z těch typů má určité zaměření... Stěžovat si že arkádová hra je moc arkádová je jako stěžovat si že romantický film je moc romantický, jestli nechceš romantický film tak se koukni na válečný film.. nebo dokument... Jesli nechceš arkádovou hru tak si zahraj logickou hru, adventuru či simulátor... Ale neměň arkádovou hru na něco jiného...
-
Hraj simulátory, když ti nevyhovuje jednoduchost. Já si občas u hry rád vypnu a kochám se.
-
-
-
-
No myslim si ,ze je hloupe se tu hadat co je spravny a co ne. To nikam nevede kazdej lpi na sve predstave jak by to melo byt a tak to je .Nikomu nemuzu vnutit svuj nazor. Ja se na hru tesim at je realna nerealna je mi to fuk protoze si myslim ze je tezke ze strany vyvojaru udelat hru ktera by odpovidala realnu a tak beru hry takove jake jsou.Kdyz me hra nezajima tak se o ni nestaram nekomentuju.100 lidi 100 chuti 100 nazoru atdd...
-
Zatím mě to připadá že neuplavu ani metr aniž by se předemnou neoběvilo 5 lodí...jestli to tam bude jak na dálnici tak potěš :( Další věc co se mě moc nelíbí je že tu logika dostává na prdel..borec na stěžni na mě pokřikuje i když na něj mířím bouchačkou a ani známka toho že by se kryl. A to jak rychle vypluli lodě zakotvené to nebudu ani komentovat ( jasně je to hra)..ale nevím jak by se tvářil přístav kdybych někoho zapíchl naskočil na loď ujel v třech minutách, před přístavem roztřilel loď a zase se vrátil ještě dříve než by mě zvětral rum :-)
-
Tak nakonec musim říct, že to zas tak hrozně a nesmyslně nevypadá a mohl bych si to i zahrát. Jenom trošku nechápu proč se po každém dílu AC zhorší animace. Tady Edwardova chůze vypadá jako po*ranej. *15* Jinak se určitě těším na nějaký Captain Jack Sparrow Easter Eggy. *3*
-
Hral jem vsechny dily-3ka byla slabsi ale ze bych se u ni vylozene nudil to rozhodne ne-e.Na tohle se moc tesim,vypada to uzasne(spracovani zivota ve vesnici je snad jeste lepsi)a nic moc se podle me nezmenilo..ze se hra ubira arkadovejsim,akcnejsim stylem mi prilis nevadi.Namorni souboje byly velmi zabavne a o to jde si myslim predevsim..kdo chce takticke souboje namori musi si zahrat neco jineho :)
-
to uz zalezi na vyvojarich jak se k tomu postavi myslim si ze i se strelnejma zbranema se da udelat vcelku realisticka hra (viz.CoD ne sranda)AC nikdy nebyl o realisticnosti cili zbrane ,lode,debilni chovani nepratel a dalsi neduhy to jen potvrzuji.Ale takova je kazda hra.Nemuzem chtit zazraky ve vysledku je AC serie skvela kdyz hodime tech5% nedodelku za hlavu tak ten zbytek nam da uzasnou hru.Jinak by tu nevznikali takove komentare. Lide zkratka AC miluji at je takovej ci makovej proto koukaji na tyhle detaily v jinych hrach by jim to tolik nevadilo ale AC musi byt vybalancovany do posledniho puntiku.
-
-
Ja AC mam taky moc rad ale proc proc proc je ta hra tak strasne jednoducha? Ja nevim jestli sem zdeformovanej tim ze na compu hraju uz dvacet let ale za mejch mladejch let bylo slusnym zvykem nastavitelna obtiznost a ne ze fanouška serie kterej ma nabojovano mraky hodin hodi do stejny urovne jako desetiletého zacatecnika. Ja tu hru nechchi jenom prochazet ja chci i nakou vyzvu.
-
-
Souhlasím. Jenže obtížnost je problémem už celé série. Chcípnout se dalo asi jen v AC1. Jenže s tím nic nenaděláme no.
-
-