Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV let's play video nabízí 14 minut záběrů ze hry
23.7.2013 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
tak myslim ze nekteri z vas se asi uklikli a komentujou lodni simulator, tak si kupte Ship Sim 20xx a chrochtejte
-
Ty lode no dejme tomu ale stve me ta stále nizka obtiznost (mozna i stále snižující se). Uz když sem hral me prvni AC II tak za cely hrani se mi nestalo ze by me kdokoliv zabil (zabil sem se akorát když sem spadnul z naky veze) a ke konci uz sem byl natolik na hrusce ze sem si uzival to když sem v Benátkách na namesti vyprovokoval najednou všechny ty tezkooddence a pozabijel je pitomou dykou (skoda ze tam nebyl i svycarskej nozik i tim by to slo :D). AC III bylo ještě komictejsi protože tam maj pusky ale i tak nemam jedinej důvod proc z boje utikat abych si zachranil život. Doprkynka je tak tezky naucit vojaky bojovat najednou nebo dat jim silnejsi schopnosti abych je musel skutecne překvapit a musel se jich v presile aspoň trosku bat?
-
toš ta lod musí mít v prdeli motoor :D
ne vážně, jak tu někdo psal call of duty: piráti z karibiku :D -
-
to mě na tom strašně štve jak ty lodě jsou nerealnývím že hry nemaj bejt reálný ale toto..... už moc :D
-
-
bude to děsná nuda... jako 3ka, má sice pár světlích momentů (projíždky na koni v lesích/sníh) ale to brzo přejde. Koho baví hrát si 3é minut jako indiánský fracek na schovávanou v jehličí? Hledat stopy? Pak další pulhodinu lovit/stahovat zvířata?
A pak jít za nějakým starým dědkem a přemlouvat ho dalších 30 minut jestli connora bude zaučovat? Příběh je navíc extra provařené klišé.. -
-
To sice ano, ale ve chvíli, kdy
se ukáže, že je Haytham templář , beztak musela nejméně polovina fanboyů dostat srdeční zástavu *15*
Tedy, čistě teoreticky, samozřejmě, protože na to s největší pravděpodobností nemají věk.
-
-
-
-
:/ Říkám si jestli by vážně nebylo zábavnější mít reálné lodě a reálnou výzbroj- koronáda (to malé dělo kterým čistí palubu) pálící jak automat a ještě nějakou ohnivo-tříštivou munici a vypálení tří kulí z dvou pistolí prostě není ono. Kdyby hráč musel i nějak spolupracovat s lodí, tak by to taky nebylo na škodu- třeba v bouři rozkázat skasat plachty, aby z nich něco zbylo až se přežene.
Doufám, že jde s posádkou i něco dělat- takhle mi přijde jako nudná statistika lodi. -
Jak ty lode vyplujou rychlosti sportaku :D :D :D
-
Nechapu, proč furt všichni brbláte. Autoři hry, nám ukazují záběry ze hry, aby nás ještě více navnadili. Navíc ukazují jen asi 0,1 % ze hry, v jedine kratké misi, z celeho obrovského světa kde se bude hra odehrávát, čímž mě osobně ještě více navnadili a rozhodně neukázali nic z příběhu a děje hry, tak nevidím žádný důvod pro brblat. Pokud Vám to vadí a hra Vám připadá stupidní, tak se na záběry nedívejte, hru nehrajte a dál si žijte své negativistické, nudné a omezené životy. Toť vše, rádoby herní kritici *2*
-
-
Tjn po tomhle videu mě celkem navnadili... A v celku je mi jedno jak dlouho trvá odpoutat loď od mola a bůh ví co ještě, vypadalo to prostě a jednoduše jako zajímavá zábava a určitě rád se vrhnu do přepadání lodí. Mimo to Karibik vypadá krásně.
-
-
Vypadá úžasně. Osobně si momentálně dávám všechny díly AC postupně a mám už tu pravou AC naladu před vydáním hry. Hrozně se těším *3*
-
-
-
Ty jo, to jsem nevěděl, že v té době už měly pistole zásobníky a lidi mohli střílet bez přebíjení po střele. Ty komba s pistolema vypadají jak gunkaty a to je na tu dobu hodně úsměvné. Další věc, co mi přijde dementní je, proč musím tu loď skoro rozflákat, abych se na ní mohl nalodit a proč jí tak magicky spadnou plachty, potom, co jí dojde hp.
-
-
Oni totiž mají magické pistole - střílí z nich třeba ihned poté, co se vynoří z vody.
-
-
Tak to je v každé druhé hře, ale že by takhle brzo stříleli z pistolí jako ze samopalů jsem zatím v žádné hře neviděl.
-
-
Je rozdíl, když vylovíš z vody bambitku a když kalašnikov...
-
-
-
Na druhou stranu, ta hudba je parádní a svět vypadá taky nádherně.
-
-
Hyper pirát, čo má hyper loď čo sa pohybuje hyper rýchlosťou, vie hyper plávať a je hyper samotár. Ja že o čom to ten Scooter spieval a to mala byť hudba k práve tomuto gameplayu:
http://www.youtube.com/watch?v=arLHb6JHi7Q -
PotC: New Horizons:
http://www.piratesahoy.net/threads/potc-new-horizons-build-14-beta-2-5-released.20645/