Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV let's play video nabízí 14 minut záběrů ze hry
23.7.2013 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
Ja byt takhle nabalenej v kuzi, tak se v tom tropickym vedru zpotim jako prase. *12*
-
na to se hodne tesim,vypada to zajimave.Ty namorni bitvy jsou vskutju originalni zadna namorni hra nenabizi takovej zazitek to jediny bylo dobre na trojce a zde to bude jeste originalnejsi . jen nechapu proc se to jmenuje Assassins creed a nezustal nazev jen black flag .Uz me nebavi behat po meste plnym lidi s kapi na hlave a hrat si na assassina je to trapny.
-
Když nic jiného, vypadá to alespoň na pěkný hudební doprovod/soundtrack. Ta melodie, co tam byla ke konci při leap of faith byla celkem chytlavá. AC:R ještě šlo ale AC:B bylo dost o níčem a protože ACIII jsem ještě nehrál, zatím tak pro mě po stránce OST zůstává nepřekonán ACII. Ale jinak jako fanoušek série se na to těším, to zas joo... A co se týká proměny sérií, radši zkousnu odklon AC od podstaty assassínovství, než příklon Sama Fishera k AC (lezení po skalách) *15*
-
Btw líbí se mi prostředí, grafika, stylizace, ale vůbec mi tam nesedí ten asasin s kapucí. Kapuci a plášť oddělat a bude to super. :-)
-
Omaľovánka pre malé deti.. To je prvé, čo ma napadne :-(
-
-
Hlavně že máš Japonské znaky v nicku *7*
-
-
"Vždyť co se týče inteligence nepřátel a dalších prvků, je na tom AC hůř než 20 let staré hry... lidem se namaže huba medem v podobě hezké grafiky a tupé stádo má pocit stealth akce když zabije 50 boxovacích pytlů za minutu. "
*1* -
tak schvalne mi napiste nejakou chytrou hru ktera vam zvedla intelekt no?vy chytraci prestante hrat hry a radeji si kupte ucebnici prirodopisu .Hry nejsou o vzelavani ale o zabave
-
-
World of Goo(a jakákoli logická hra), Total War, Planescape:torment, Minecraft...
-
Hry jdou ruku v ruce s učením. Máme to už v genech a nejen my. I zvířata si hrají "na honěnou", čímž se učí a procvičují základní instinkt - útěk před ohrožením.
Hraní je v zábavnou formou učení... -
Pochybuju, že tady někdo termínem chytrá hra myslel hra, která zvyšuje intelekt. Prostě myslel hru, která má nějaké svoje zákony a neobsírá je na každém rohu. Teď mě napadl třeba Zaklínač.
-
Tak nemusíme chodit někam daleko. Třeba Chaos Theory od UBI byla pro mě chytrá hra. Escape from Butcher Bay, Dark Souls- už to že už člověk musí přemýšlet jak to vše do sebe zapadá a jak to vlastně bylo a proč Artorias např. bojuje jednou rukou, když byl mistr v obouruč.
-
-
To jsou ale uplně jiné žánry her... AC je AC... To je jako si stěžovat že GTA má špatnou fyziku aut když GTR ji má dobrou.. jsou to ale odlišné hry, s odlišnými ambicemi. Nevim jestli se vůbec AC dá moc srovnávat s něčím jiným... Ale kkaždopádně je to spíš arkáda a tak by se měla brát jako arkáda a hodnotit jako arkáda.. Pokud ji někdo hodnotí podle jiných měřítek tak je to potom na nic že jo...
-
-
Nauč se do p*dele číst, vždyť namorni pechota se neptá na hru stejného žánru jako ass sin creed, která vám zvedla intelekt, ale na hru jakéhokoli žánru(toto tam sice není napsáno, ale jelikož nespecifikoval žánr..), která vám zvedne intelekt.
Jinak existuje stránka pro fanboye ass sin creed a jmenuje se Zing.cz, tam by tě určitě přivítali s plnou náručí... -
-
Jsme na článku AC a bavíme se tu o AC... předpokládam že pointa bude směřovat k AC ale žádná vazba tam není.... Navíc to klidně mohla být řečnická otázka...
-
-
Jiný žánr? 2/3 z uvedených jsou stealth. To že je AC sra*ka to se pak těžko s něčím porovnává. Jedině ME nebo Skyrim a podobné shity pro fakany.
-
-
Ale nejsou arkádové... Nejde jen o stejný žánr "myšleno - RPG, strategie etc..." ale jde také o stupeň arkádovosti.. Nelze uplně srovnávat dvě hry (třeba RPG), které mají rozdílnou míru arkádovosti... Třeba nelze srovnávat Need for Speed Underground s GTR... I když jsou to obě závodní hry tak NfSU je velice arkádová.. To samé je rozdíl mezi Thief a AC i když jsou to obě stealth akce tak AC je mnohem víc arkádová hra... Víc Casual...
-
-
-
-
Dwarf fortress a stavba závlahového systému a já nevím čeho dalšího ještě... Prý tam jde postavit elektronkový počítač :D . Ne o tom to není o zvýšení intelektu ale určitě těžší, promakanější hry tě přinutí k větší koncentraci a zapojení aspoň vůbec nějaké mozkové kapacity...
Ježíš já dostal chuť na Dwarf fortress :D -
Každý hraje různé hry a taky od nich očekává něco jinýho. Ty prázdnou zábavu, někdo zase chce používat i mozek. Nevim co na tom pořád nechápeš. Nebo myslíš, že jenom ten tvůj pohled je ten správný?
-
-
No jasně.. jenže je potřeba si uvědomit, které hry nabízejí co a podle toho očekávat... Nechce mi přece nikdo namluvit že u 4 série AC se očekává nějaká intelektuálnost, když tam nebyla 3 série... Je problem hráčů (ne vývojářů) když mají jiná očekávání, než jaká je hra. Všichni vědi co je AC za hru... Rozhodně to nespadá do škatulky (intelektuální, adventura, logiské hry nebo něco podobného).. Je to arkádová hra. Takže je naprosto fail hráče když od arkádové hry očekává něco jiného... To je jako by se člověk zlobit že ve válečném filmu je moc násilí, nebo v romantickém filmu je moc romance... AC je věrné svému žánru, který si vybudovalo a není fér jej soudit za něco, za co se AC nevydává... Tedy jednoduše řečeno, pokud chce hráč používat mozek, tak ať hraje hry určené k této činnosti... Pokud chce hráč hrát jednoduchou střílečku, tak ať si najde hry k tomu určené... Ale ne že si hráči budou stěžovat že Doom je málo intelektuální a Tetris je málo krvavý...
-
-
Nevím kolik ti je, ale už ve starých doomovkách před spoustou let se dokázali nepřátelé schovat za zeď když po tobě vystřelili.
-
-
Tady ti raději rychle skočí ingame animace aby ses soustředil na něco jiného dřív, než ti dojde, jak tupé to je ...
jinak třeba Max Payne 3 ... když chceš napsat hru, první co mě napadla.
-
-
-
Ty lodě střílí všemi děly naráz xD
-
-
Tomu se teprve říká stabilita *15* Ale máš to takto v každé druhé hře i filmu...
-
-
max payne 3 je inteligentni hra?clovece strileni do lidi ti prijde inteligentni?