Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechapu jak vsichni zvani o tom ze by to melo byt vice realne.Co by to pak bylo za zazitek?Videt ve hre to co v beznem zivote.To by pak nemelo cenu hrat hry kur...va.A to ze lode startuji rychlosti aut no a?Ja bych teda osobne nechtel cekat 10min na start az nejakej pi....us odkotvi vyhodi plachty a cekat na vetrik no wtf lidi vzpamatujte se.Nevim ze by se takto resili hry pred 8 lety.To byly jeste vetsi podesy a nikdo nic vsichni koukali jak puci a parada.jak jeden zacne mlejt o nerealnosti her tak se toho vsichni drzi jak stado opic a neudelaj si vlastni nazor.A jeste hloupe hodnotit hru z jednoho gameplaye ktery ukazal 1% ze hry ani ne stejnak se na to vsichni kritici to budou mit doma jako prvni a nerikam nic
    • Tikov
      Já teda v běžném životě moc cizí plachetnice nepřepadávám, ale chápu, že pro někoho, kdo to dělá denně by to bylo nudné. Proč by si lidi nemohli vychutnat pořádný souboj, kdy čekání buduje napětí- nebylo by zábavnější si nadávat, že jsem si vystřílel levobok a než mi ji paňáci nabijou, tak budu mezitím muset čekat jak vypálí nepřítel a ještě se snažit manévrovat abych se mu dostal za záď/před příď. Nebylo by zábavnější muset se u půlminutového přebíjení koronády krýt před střelbou z mušket?
    • Ale to je přesně ono... Hry nikdy neměli velké ambice být reálné, nebo plně reálné. Jen některé hry jsou simulátory, ale ani ty simulátory nejsou uplně reálné. Hra je prostě hra. Jde tam o jiné prvky než reálnost. Ano čím lepší je technologie a propracovanost her tak tím jsou určité prvky reálnější a detailnější, ale stejně se většinou jedná jen o okrajové záležitosti jako že vlajka vlaje do větru, že se udělají šmouhy na silnici, když hráč zabrzdí, že věci mají svou fyziku atd... Ale hlavní herní náplň je stále jen hračička. Všechny hry jsou nějak nereálné. Jsou to hry...
    • běž si zahrát cod, vy děti by jste chtěli všechno hned, neumíš si nic vychutnat a zamyslet se...
      • uz ta vidim ako si vychutnavas 30min start lode ja vazne neviem preco to k tomu videu vsetci spamuju je to akcne a keby treba zdvyhat kotvy ,odviazat lod,spustit plachty tak zas vsetci placu ze je to nuda a nejde skipnut animaciu..
    • Vidlevkrku
      Podle mě neukázali ani 0,1% ze hry. Tak oni to před 8mi lety nemohli řešit, bo jim ještě teklo mlíko po bradě :-)
  • Připadá mi to jak parodie na piráty z karibiku ala assasin. Ale tím ovšem nikomu neberu pokud se mu to líbí. Je to jen můj názor. Radši zvolím age of pirates: GOF *5*
  • Tak dosť sa to podobá (pohybom, grafikou) na Far Cry3. Len dúfam, že tých lodí tam nebude tak veľa (ako už niekto spomínal "jak na pražské magistrále") lebo mi to pripadá zas ako vo Far Cry2 tie otravné patroly na jeepoch ktoré sa donekonečna spawnovali, keď ste potrebovali cestovať.
  • 2ku jsem dohrál do půlky, 3ku asi 5minut a tohle možná zkusím, ale jak mi tam dají loď, která se rozjede jak auto, tak zdarec..
    • Tilwaen
      Určitě jsi měl tu hru zakoupenou, viď *4*
    • páni 5 minut to si děláš srandu ne? vždyt to nehfaješ ani za Haytama ale jenom za Desmona *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • A ešte jedna vec.. Na jednu stranu to je celkom pekne graficky urobené. No tí šašovia čo šplhajú po lanách vypadajú neskutočne špatne animovaní.. To má byť plná verzia hry ? Snáď nie. To ich mohli radšej úplne vypustit než nechať robiť animácie upratovačke.
  • Vypadá to božsky. A pro budoucí komentátory prosím nechte si ty svoje posra*ý komentáře typu: eeee tohle už neni AC,eeee prosím ať změní název,eeee proč nosí kapuci jak re*rd ?,eeee je to dojná kr*va.. Narozdíl od CoD je na AC aspoň poznat nějaká ta práce a pokrok možná to bude tím že Ubisoft má přes 3000 zaměstnanců *1*

Poznámka: Proč jsou slova Ret*rd a Kr*va sprostá ? *7*
    • Protože je rádi používají věštci jako ty kterým tohle připadá ehmm božsky. A jelikož musíš v komentáři který "reaguje" na věci které ani nejsou napsány použít tyhle slova tak se ani nedivím. Ono ne každému se chce číst tyhle chytrácké výlevy.
  • No nevim. Videjko jsem zkoumal trosku dyl a zjistil jsem ze to neni zase tak zly nebo?Je mozny ze tam foukal takovej vitr ze po schozeni plachet lod nabrala maximalni rychlost ,ale to je dost naivni myslenka to bych se priklonil spis k tem autum.A ten pad na zacatku to nebudu komentovat to je jako v predchozich dilech pad do sena z 30km vysky.Ale zase musime koukat na to jak je svet obrovskej a ze vsechno nebude fachat tak jak ma.neco se vzdycky zapomene doladit ale toto?no na to by si meli dat pozor bych se nedivil kdyby kvuli takove picovine spadla prodejnost o 30% no picovine je to dost velkej detail.Hmm nevim co k tomu dal dodat je to docela atmodfericky to ano no hra jeste nevysla snad je na to nekdo upozorni a borci to spravej jinak nevim zda uvazovat o koupi no kazdopadne nejsem ten typ cloveka co se ridi podle recenzi ale u tehle hry budu muset na recenzi pockat az pak zvazit nakup a nejsem ten typ cloveka kterej odsuzuje hry za kazdou picovinu ale tak velka firma hlavne zkusenych vyvojaru by na to mela davat vazne pozor
  • No uprime hraju hry abych zazil neco netipickeho a pobavil se ,ale prijde mi ze rada z vas neproziva hru ale zivot pak se nedivme ze vzikaji takove komentare.A 10 metrova zelva v assassinovi co vrha slime?Proc ne.smeju se
  • ac je blbost už od prvniho dilu
  • Totok práve cahám, tož krafika je nejaká omšelá, ale loď pláva proti vetru iba ak kľučkujem.
    Combined Mod v3.1.5
    http://www.gamefront.com/files/files/16913261/3.1.5complete.exe
    ENB Improved Graphics
    http://www.moddb.com/mods/city-of-abandoned-ships-combined-mods/downloads/enb-improved-graphics
    • možna by tvoje prispevky vypadali mene retardovane kdybys napsal že se jedna o mod a ke ktere hre to je
      • Prečo, causal hráčov sa to netýka, je to pre ľudí čo majú akés takés tušenie o námorných hrách, a už som to prestal ťahať, je novší mod Gentlemen Of Fortune 2.0, práve prečitujem čo je zač.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit