Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    V traileru je zapomenuto, že věková hranice hry je jen do patnácti let. Pokud je člověk starší tak pouze na vlastní nebezpečí.
  • Kingo1983
    Najlepšia atmosféra a čo mi hneď vylezie na mysel keď sa povie Assassins Creed je: Jeruzalém, Damašek....Toto už proste NIE! *7*
    • Pro mě Benátky, Florencie.
  • Kein
    Jediná věc co mě na AC III bavila, byly právě lodní mise. Tohle vypadá slibně, nicméně moře a ostrůvky se mi zdají krapet přeplněné, mám obavy aby prostředí nepůsobilo jako pirátský lunapark. Raději bych uvítal lokace prázdnější a mystičtější. Taky doufám, že ta hra nebude tak naivní jako AC III a šplhání nebude znamenat držet dvě tlačítka. No jsem zvědav.
  • dario.marques.798
    Nečetl jsem to tu celý, ale přijde mi, že většina je hodně kritická. Osobně se mi video velice líbilo a na hru se těším, i když mě asi nakonec nebude bavit stejně tak jako všechno, co jsem za pslední 2 roky hrál (no jo asi už nejsem gamer). Popravdě nějaký side questy, boje na lodích a hledání pokladů mě nezajímá, já si pojedu jen hlavní linii, takže bude hlavně záležet na tom, jak dobře bude napsaný příběh, ale horší jako předchozí AC to snad být ani nemůže.. Ale jak říkám, video se mi líbilo, hlavně díky hezkýmu prostředí, takže se těším
  • Já nevim lidi.. je to pořád jen hra neni to simulátor... Já vim že mnoho lidí tady asi nemá vůbec život a tak chtěj reálný život projektovat do her, ale je to stále jenom hra. Neni to substitut k reálnému životu. Všichni tady vždycky píšou o hrách jako by to mělo být doopravdy, jíst, spát, chodit na záchod, dělat tohle a tamto.. Ale čas, který vývojáři stráví nad hrou neni nekonečný a nelze do hry vložit každou blbost.. to by v té hře pak byli jen blbosti... Ale hry nejsou realita. Kdyby byly hry realita tak většina z nich je tak děsně zdlouhavých a nudných, že to nemá cenu hrát.
    • a co to znamena mat alebo nemat zivot? dalsia debilna fraza ktora dosla s ameriky *6*
      • To je narážka... To neznamená do slova "nemít život"... Je to narážka na někoho kdo se něčím příliž zabývá až tak, že to nakonec vyustí v absurdnosti, nebo prudenci. V určitých situacích by se to dalo zaměnit za frázi "nemáš nic lepšího na práci?"
        • v tom pripade napr. ziadny vedci nemaju zivot? Uznaj je to idiotska fraza ktoru vymysleli idioti
          • Nezapoměn na tu absurdnost a prudenství.. Ano někteří vědci "nemají život" v tomto smyslu... Třeba ti co se zabývají "Vetřelci dávnověku"... Tam je ten faktor absurdnosti.. Vědec který se zabývá výzkumem rakoviny nemá faktor prudenství ani absurdnosti a proto se o něm neřekne, že "nemá život"...
            • Počujte, lienka. A čo si vy predstavujete pod takým slovom, “prudenství”?
    • Proboha co to plácáš... už jen z čeho vycházíš - hraju hry = nemám život. :D A pokračuješ ve stejně hloupém tónu.. to jako chceme tak moc, aby se loď nechovala jako auto ? Takové názory tu chyběly. "Nechceš jít raději něco uvařit?" ...
      • Vidlevkrku
        A co by jste chtěli? Čekat, než se zvednou kotvy, natáhnou plachty a vyplout za 20 minut? *1*
        • Ne... Tady by stačila jednoduchá filmová animace s 4-5 střihy na jednotlivé pasáže přípravy lodě. To že loď lítá po vodě jako Katamaran mi zas tak nevadí, ale to jak naskočí na lodě a fičí hned od začátku je fakt trapný. Všechno má své meze... Nikdo podle mne nechce simulátor, ale realita je pořád důležitým prvkem, pokud se předpokládají takové fakta jako je gravitace atd...
          • TheSilverBoy
            jen tak btw. katamaran nelita.... ten lita ještě míň než normal plachetnice http://www.interyachtplus.de/images/katamarane/katamaran_lavezzi_a.gif
      • Jo no to si asi špatně pochopil :)... Neřekl sem že hraní her znamená nemít život. Jen sem tak lehce šťouchnul do těch co se snaží do her naroubovat všechny reálné prvky a zapomínají na to, že hra je stále jen hra a neni to simulátor reálného života. Simulace reálného života ve hrách je spíše vyjímkou než naopak. Proč? Protože reálný životg všichni žijeme, tak proč ho ještě strkat do her... Leda že někdo žádný život nemá... Ano, to chcete moc, je to AC ne simulátor lodního provozu. Vždy to bude AC a vždy to byl AC. Nikdy to nebyl simulátor ničeho a nikdy nebude. Většina automobilových her ani nemá pořádnou simulaci jízdy autem. AC ani nemá ambice být simulátor plavby lodí, je tam spousta jiných aspektů na které se musí soustředit. Takže, i kdyby to měl být záměr tak dost možná by nebylo dost peněz na "hraní si s lodičkama". Protože vývojáři jednoduše měli ještě celej svět plnej úkolů k vytvoření.
        • peněz nebo času.... a vůle...
    • hloupost
    • Vidlevkrku
      Přesně tak, ale většina expertů tady by to zvládlo udělat lépe, Ubisoft, by je měl přijmout jako externí zaměstnance, což by jim vylepšilo hru a zvýšilo zisky *1*
  • Já se na hru těším. Je mi úplně jedno, že ta loď odstartovala tak, jak odstartovala. Je to moje oblíbená herní série a UBISOFT ji jako jedna z mála firem neničí. Stejně 90% debilů co na tu hru nadává si ji zahraje a budou u toho slintat. Pak napíšou jak se jim ta hra nelíbila jenom proto, že dnes je v módě nadávat na hru i když je dobrá. Stealth je promakaný, grafika nádherná, systém NAVAL combat dosáhl dobré upgradu, prostředí je obrovské. A že tam je pár nereálných věcí... Chci vidět jak by vás bavilo, kdyby se ty lodě chovaly jak v reálném životě. Hra vypadá prostě luxusně.
    • Stealth je v AC promakaný? Větší hovadinu jsem dlouho nečetl, zahrej si Thiefa, Hitmana nebo deus ex, a uvídíš co je to stealth.
      Grafika nádherná? Vždyť se od brotherhood grafika vůbec nemění.
      Na zbytek tvého příspěvku raději reagovat nebudu(a i toto je zkrácená verze), jelikož by mi nástěnkář(nebo jak se mu říká) smazal příspěvek kvůli nadávkám...
      • Ty si musíš dělat srandu nebo já nevím. Od AC:BH se nezměnila grafika? :D:D Tohle musí být prostě sranda. A jak ti Joe vysvětlil, tady to nemůžeš brát jako čistý stealth. Hitmana jsem samozřejmě hrál a projel na nejtěžší. To je prvá stealth hra. Ale s tou grafikou jsi mě dostal.
      • hlavne v ac je jiny typ stealthu, kde se snazis splynout s davem, neda se to srovnavat s klasickym stealthem
        • Tilwaen
          To v těch prvních několika dílech. Ve trojce už byl "stealth" systém promakaný - zkrátka jsi zabil každého svědka (50 stráží) cestou, aby Tě nikdo nemohl vidět *4*
    • Tjn by většina hráčů ani tu loď nedokázala ovládat :D.. by museli absolhovat nějaký lodní kurzy... To je blbost.. hra musí být hratelá hlavně... Už vidim jak by se tam frajeři projížděli v bouřce s reálnou lodí. A v těch zálivech tam by se nedostal nikdo... Všichni by pak nadávali že se loď nedá ovládat...
      • Inquisitor
        Ano je jenom simulátor a totální arkáda, nic mezitim.
        • Jo no ale zatim nikdo neví jak moc složité to bude na ovládání. Ten týpek to očividně uměl a možná to měl i nacvičené pro ukázku. Nicméně složitější ovládání lodi se může stát dost otravné a pomalé... A nemyslím si že AC je hra, která usiluje o otravnost či pomalost... Mě to přišlo naprosto v pohodě. Navíc nevíme jak složitě to ovládal ten hráč. To že pluje rychle a plynule nemusí znamenat, že to bude pro každého hned jednoduché ze začátku.
          • Tilwaen
            Vcelku bych si dovedla představit, jak náročné na ovládání to bude. Jak šel čas, tak se v AC ovládání stále zjednodušovalo - do takové míry, že hráč nemusel dělat prakticky nic pro to, aby v AC III skákal po střechách a lezl všude možně. Pokud si to správně pamatuju, musel držet jedno tlačítko, které bylo jak pro běh, tak zároveň pro šplh a překonávání překážek...

Vím, jak to myslíš, ale přesto si nemůžu pomoct a musím se usmát nad představou, že by bylo v AC IV ovládání nějakým způsobem komplikované *4*
            • Tilwaen
              Vidíš, na hook blade bych byla bývala zapomněla, v tom máš pravdu *4*
            • Ups, tak to se omlouvám. Na ACIII se chystám teď o prázdninách a už i před přečtením tohohle vlákna jsem se na něj moc netěšil (ač jako fanda AC je to pro mě povinnost), teď když vím, že lezení je řešeno jedním tlačítkem, jsem nasra..j o to víc. No ale minimálně jsi neměla pravdu, že se ovládání s časem zjednodušovalo. Rozdíl např. mezi AC1 a AC:R byl dle mě spíš k "těžšímu" (efektivní šplhání s hook blade) *3* Ps: nebavím se o obtížnosti soubojů, tam byl jednoznačně, co do obtížnosti, nejlepší první díl...
            • Tilwaen
              @Luke_F: Však ano. Ale nehrál jsi dle Tvého výčtu právě ono AC III, o kterém zde mluvím a ve kterém to tak bylo *15* Tam opravdu stačilo dát jen pokyn "běž" - a postava běžela, šplhala, překonávala překážky, bez další hráčovy intervence.
            • Promiň ale pamatuješ si to blbě. Hrál jsem AC 1, AC 2, AC:B, AC:R a všude bylo zapotřebí držet šipku dopředu pro pohyb, pravé myšítko pro běh a mezerník pro onen freeruning/parkour... Takže opravdu ne jedno tlačítko...
            • Okay.. we will see...
  • Beruška: ale tady nikdo nechce žádnou simulaci, normální člověk jen chce, aby fungovaly nějaké normální principy dění ve hře. Nebo chceš ve hře narazit na želvu, která bude dělat 10ti metrové skoky? Co bude příště, Assassin bude mít koně s NOSem, který dokáže na krátkou vzdálenost vzlétnout? ...
    Pokud ti tyhle nereálné hovadiny ve hře nevadí, ok, užij si to.. ale já si raději zahraju něco jiného.
    • Lol posloucháš se :D.. "Nereálné hovadiny ve hře"? Nic takového neexistuje... Sice by to nebyl žánr AC.. Ale hry jsou právě jedno z mála míst kde želvy mohou skákat 10 metrů do výšky a koně můžou létat.... Ve hrách se dějí nemožné věci... Vždy to tak bylo... Hry byli vždy nereálné.. A dokonce spíš směřují k fantazii kde koně lítaj a želvy skáčou... Hry většinou nemají ambici být reálné, hry mají ambici být zábavné, někdy více či méně fantaskní. Hra je síš víc jako "Nekonený příběh" než "dokumentární film"... Přece ve většině her jsou superhrinové, postavy co dělají nereálné věci, nereálná technologie, nereálná místa a nereální živočichové, ale o tom hry jsou a vždy byli. A jestli si AC nebere za ambice větší reálnost plavby lodí tak je to naprosto v pořádku... Protože je to hra, může si dělat co chce... AC vždycky balancovalo na hranici reálných prvků a nereálných mechanismů, tak jako většina moderních her, a je to naprosto v pořádku...
      • Jenže ty nerozeznáváš mechanizmy, které jsou platné a aplikovatelné na celou hru a drobné zákroky, které vytvářejí jiné univerzum. Nějaké základní mechanizmy a pravidla by se dodržovat měli. Já samozřejmě chápu, že by si nejradši zůstal v tom nejednodušším dětském světě, kde je vše možné. Ale mnozí z nás tu jsou na úrovni, kdy je husto-krutopřísný zevnějšek neohromí a spíše hledají drobnější nuance hry, které tu prostě nejsou.
        • No jasně no tak asi pláčete na špatném hrobě... A ne hry můžou naprosto zničit jakékoliv mechanismy a zákony, naprosto a totálně... Ale ani AC neni tak bláznivé... Tohle je prostě arkádový styl... AC je arkádová hra... Nevidim v čem je problém.. Kdyby AC o sobě tvrdilo, že se snaží být co nejvíc reálné a že dbají na detail a podobně, tak potom bych měl výhrady. Ale AC je arkádová hra... Já nechápu proč se vůbec někdo pouští do AC... To je asi jako vyčítat strategii že má málo RPG prvků... AC je akrdávoá hra.. Nelze jí tedy vyčítat arkádovost...
          • Myslel sem: hry mohou naprosto zníčit jakékoliv mechanismy a zákony, naprosto a totálně. Ačkoliv hry se většinou pohybují v určitých hranicích, tak si dávají určité cíle mechanismů, jako například arkádovost či reálnost... Hry které se rozhodnou být arkádové by neměli být trestány za svou arkádovost... AC je spíš arkádová hra a proto by neměli být trestáni za to, že je to arkáda...
    • keby ti tam daju zrychlenu animaciu vyplavania tak po 50x by ti to liezlo na nervy a nadaval by si nato...nerealnost vramci hratelnosti je dobra ine je keby tam hopsaju ruzove jednorozce a lietaju kone...
  • Ubisoft ukázal že to prostě umí ! Fakt mně to zaujalo a ten svět vypadá obří. *8* *4*
  • Tady v tom vidím obrovský zmařený potenciál, přitom pořádná námořní hra s piráty atd. to by bylo něco úžasného, klidně i jako "koridorovka" s prvky RPG třeba nebo tak něco... tohle bloudění s milionem nelogičností (nereálně rychlé lodě) atd.. to je k pláči.
  • Tak po tomhle videu se, naopak od většiny diskutujících, docela těším. Otevřenost světa a poměr akce s objevováním je, zdá se tak akorát, jak to mám rád. O nějakém "realismu" se v případě AC her snad mluvit vážně ani nedá, ne? Vždyť samotné parkourově horolezecké výstupy všech dosavadních hrdinů jsou nesmyslné (kluci mají výdrž jako Godzila a skáčou po stěnách dovedně jak Spidey), proto bych se nad simulací plachtění nebo přehnanou lodní dopravou ani nepozastavoval. Od toho je tu Ship simulator (a není špatný). Zaujalo mě především nové prostředí plné zajímavých vedlejších misí a pořádná pirátská atmosféra (kterou mi Risen 2 pouze nastínil, když jsem nemohl sám ovládat loď). Po AC 2 snad první díl této série, co se opět něčím opravdu posunuje vpřed. Doufám, že to vyjde.
    • Tjn to neni simulátor. Všichni vždycky přemýšlí nad tím jak by do hry zařadili všelijaké realistické prvky až nakonec zapomenou na to hlavní, na zábavu. Taky sem tak přemýšlel nad hrama jako teenager... Ale postupem času sem pochopil, že hry nemají být tak úplně reálné, ani simulátory často nejsou plně reálné. Hra je prostě hra. A navíc poselství mnoha her je právě ta nereálnost, to že hlavní hrdina dělá věci, které normálně dělat nelze, to je na tom přeci velice zajímavé. Kdyby Assassini nebyli takový kamzíci tak to neni ta sranda že jo...
      • Vidlevkrku
        To ne, nebyla. Byla by sranda, kdyby třeba Ezio spadl ze střechy zlomil si nohu a do konce hry by chodil o berli??? *1* *1* *1*
        • Svým způsobem :D
        • Tjn... ještě by musel několik dní ležet na lůžku.
          • Vidlevkrku
            *1* *1* *1*
    • Vidlevkrku
      Přesně tak, sám bych to neřekl líp. :-) Nechápu co by chtěli, aby hodinu trvalo, než připraví loď na odpluti, vytáhli kotvu a teprve potom loď byla připravena k pomalému odplutí. Chtěl bych vidět jak by je to bavilo. To víš, nekteří jedinci si myslí, že by to udělali lépe než 3000 lidí v 6ti studiích co na tom pracují *15*
      • A při tom jediné, co by stačilo aby lodě aspoň vytahovaly kotvu. 5s, víc ne, ale takhle se to rozjede jako by ty lodě ani žádné kotvy neměly. Tady nejde o realismus, nemá cenu to v AC hledat, tohle prostě podle mě vypadá blbě a vypadalo by to blbě v kterékoliv hře.
      • Bože, ten NICK mě dostal *1* Až mi z toho zaskočilo kafe *1*
        Kam na to lidi chodíte? Vážně bomba, můj první dnešní opravdový smích *3*
        Díky!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit