Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žeby se GamerGate dostalo i do ČR? Proboha, tak se Smutnýmu hra líbila, tobě se nelíbí a to je v pořádku, ale mít tady nesmysly o uplácení recenzentů?
  • Díky za recenzi. Určitě vyzkouším PC verzi, jestli ji tedy nějak rozumně rozjedu a případně už konečně koupím konzoli. Sérii mám velmi rád a Syndicate svým zasazením vypadá velmi dobře. Škoda ale, že již neobsahuje multiplayer. V Brotherhoodu a v Revelations jsem pár hodin strávil.
  • Keyz
    *15* Nechceš toho nějak moc?
  • Proč by si je někdo kupoval? Zvlášť v případě pana Smutného což je naprostej diletant, jak píšu níž pokud je to jeho oblíbená série tak osmička vždy zaručena a to i když je naprostá sr*čka jako Dragon Age 2 (kterému dal taky osmičku). *7*
  • jeanczarny
    Hele, když jsou tam dva sourozenci, dá se vybírat, s kterým z nich plním který úkol? Hlavně příběhový myslím..
  • Vojta_Ilavsky
    Hlavně mají Far Cry, Watch Dogs, Splinter Cell, Tom Clancy, Ghost Recon a Assassins Creed téměř identický herní mechaniky.
  • jeanczarny
    Hele Valiant Hearts byly jedna z nejlepších her, co jsem loni hrál..
  • Ty hry nejsou špatné, jsou dobré, proto je lidé hrají. Problém tkví v tom jak vydávají nový díl každý rok a jak je do očí bijící dojná kravička.
  • neprskejte nad hodnocenim...
    ve vlastnim zanru assassins creed to dostalo 8...takze v obecnym meritku to nepotesi ani neurazi :D
  • Tak to by byla hra s otevřeným světem, není to zas tak těžká terminologie. *7*

A toho posledního se v Assassin's Creed opravdu bát nemusíš. *15*
  • Hele ANNO je taky od nich! Tak klidek. *2*
  • Tak jo no z práce jsem došel naštvanej dneska ale je fajn že mě zase něco rozesmálo *1*
  • to je jedno jak se tomu říká, prostě velká mapa a tuny balastu v podobě otázníku, repetativní, nudný combat, občas zpestření v dobrém questu...
  • Prophet
    By mě zajimalo, za kolik si dnes koupíte recenzenta games.cz
  • Tak to je klika, že Assassin's Creed není a nikdy nebyl sanbox...
  • Gordar
    Nechápu proč ty hry od UbiSoftu ještě někdo hraje. U serie AC to nechápu obzvlášť.
  • AAA bum 8, jako bych to nerikal

ta hra je odpad, jak nekoho muze bavit rok co rok delat porad dokola jedno a to samy? jednicka byla ok, dvojka vylepsila vse, co jednicka udelal spatne...trojka neprinesla nic, ctyrka mela alespon souboje na mori, petka nic, sestka nic...a stejne to ma 8 z 10, to me fakt pokakej...
  • Nemám chuť jít další sanbox, Witcher 3 mě zklamal na plné čáře... Ale ta éra mě sakra láká...
  • Jo tady bude veselo.
    Každopádně už by mohly vydat plnou verzi Unity, když už je venku tahle další hra série.
  • Nojo pan Smutný nezklamal, jak je to Assassin's Creed, Total War nebo hra od Bioware je to vždy minimálně osmička zaručena. *7*

Radši si počkám na recenzi od Olejníka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit