-
Žiju jako následovník učení Ježíše Krista. Modří už vědí a pro méně chápavé žiju v CELIBÁTU
-
Nejdřív si je vezme. *3*
-
Kolik potřebuješ nahrát v "demu" aby tě to přesvědčilo ke koupi.
-
Dle mě je zcestné zakrývat to, že jsem zloděj a vymlouvat se na naprosto zjevné nesmysly. Když na to prostě nemám, tak nekupuju, jinak jsem zloděj
-
Přemýšlím, jestli vůbec začít číst komenty k této recenzi, ale horší, než u jiné zdejší recenze to snad nebude *1*
-
Jak pro koho. Na hry se nedívám, hry hraju. Asi to opět máme každý jinak. A jeho přirovnání s rohlíkama je dle mě zcestné.
-
Jak to děláš s holkama? *15*
-
Když ne z recenze tak z videa si člověk dokáže udělat jasnou představu co ve hře je/není a v dnešní době YT a LP není problém zkouknout klidně celou hru.
-
Vždyť jo, já taky vždycky v obchodě rohlík nejdřív nakousknu, víšco dneska se všechno šidí, tak musim snad vědět jestli je dobrej.
-
Každý to máme jinak, já bez vyzkoušení hru nikdy nekupuju, rozhodně ne velkou Ačkovou za tisícovku (abych pak zjistil, že je to zabugovaná kravina) a už vůbec ne od Ubisoftu. Co je na tom, když nejsou dema, si hru vyzkoušet? Jestli to nepotřebuješ, neděláš, fajn, ale proč mi tu předhazuješ, že jsem zloděj? To je zde normální začít útočit na neznámého člověka a nařknout ho z krádeže? Ty mě znáš? Znovu opakuju, nejsem hlupák, abych v dnešní době koupil hru na základě obrázku na internetu *3*
-
Rebel !
-
Na náměstí parkuje zajímavý auto, asi ho šlohnu, ale šance že si ho koupím je tak 1:100 (páááč su socka) . Na 99 % to po pár minutách jízdy někam nabořim, protože když ho nemůžu mít já, tak nikdo ...
-
Toto je smutné. Počkám si na PC verzi a možnááá stáhnu abych vyzkoušel, ale šance, že tohle koupím je tak 1:100. Na 99 procent to po hodině znechuceně odinstaluju a ahoj za rok s dalším ani ne tak dílem, spíš verzí toho samého.
-
Co furt provokuješ reakci, navíc 4k monitor sis asi popletl nicky s někým jiným. Mimochodem dole jsem se už vyjádřil co tam máš dál...
-
Prvni a posledni dil ktery jsem hral byl AC2, mozna ze bych si mohl zahrat dalsi.
-
Ano, popsal si obecne hru jako takovou. To se mi vzdycky hrozne libi kdyz nekdo place nad zakladnim principem her, hlavne nad questama a nad tim ze tam dela furt to samy. To je opravdu usmevne az natolik, ze se usmev pomalu meni v rage, vytazeni upilovany brokovnice a rozmaznuti mozku na zdi baraku na druhe strane ulice.
-
A co na to Veskoslav ? Jo samozřejmě Jack, nezapomeňme na Jacka, který si hru upirátí a pak jí bude hrát na svém 4K monitoru samozřejmě... Protože přece na hry nemá peníze... tojejasnývoe
-
Vysvetli to zenskejm :-D
-
Nějak nechápu k čemu je, že hra má (jako vždy) nádherné kulisy když tam prakticky jde dělat to samé co jde dělat jako vždy. Časem by to spíše mělo ztrácet na významu a ne mít jak stabilní plus celé roky. Ani to nejde použít jako historickou ukázku,. Na to hra není udělána.
Pořád tam je nějaké město a je vlastně jedno kde to je. Stejné prvky, stejně hloupé questy (sleduj pana x a schovej se za postavu aby tě náhodou neviděl) atd. Vždy 500 lidi + jedna opice (manager) maká na grafice a lokacích a co z toho? Vylezu na střechu, skočím do slamníků a jdu domů. Dokonce tam pořád nemají řadu drobností (ve vzhledu lokací) jako třeba v KC (a že na to má Ubi lidi)
Jinde se pečlivě hledá ten pokrok v díle 2 vs díl jedna. Zde díl moc a někdo má jako velké plus zasazení do nějaké doby i když to je pouze kulisa jako vždy *15* -
Ja AC vynechavam od prvniho dilu, to jsem ale ctverak !