Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • archie777
    Hrozně mě baví zdejší hardcore jádro, pro které je každá áčková hra odpad, protože skutečné hry musí být pro hráče brutální výzvou. Každá AAA hra je nedodělek, podvod, korporátní spiknutí a krádež.
  • je vidět, že jsi auto nikdy nekupoval. Pochybuju, že těch cca 40 nejběžnějších značek aut u každé dejme tomu tak průměrně pět modelů běžně testuješ. Pokud nejsi redaktor moto-časopisu. Normál si něco počte, ale stejně má vybranou značku a model a jen volí maximálně výbavu..
  • tři čtvrtě příběhových úkolů se dá udělat jak Jacobem, tak Evie, protože většinou jsou s nima seznámeni oba dva pospolu, ale pak jsou tam i mise zaměřené na každého sourozence zvlášť, takže chtě nechtě někdy si zahraješ jak za Jacoba tak i za Evie
  • Asi dva dni dozadu mi jedna kamoska pisala,ze jej novy priatte ho ma maly, ale ze je to aj tka viac nez uspokojive, takze az tak na tom zalezat nebude. Samozrejme vacsi = lepsie, To ja dobre viem *16* *12* *1*
  • přesně, nevěřím že magnát jako Ubisoft někdy vůbec slyšel o nějakém českém webu hodnotícím jejich hru
  • Neni zadny, jen lidi hur nesou, kdyz o neco prijdou nez kdyz tí nedostanou.
  • marosho
    Zatím nespravedlivější recenze na českých webech.
  • marosho
    Ty seš tež kus ptaka
  • a teď ještě tu o karkulce. dokud si sám nepřiznáš že kradeš, nemá smysl tě o něčem přesvědčovat. neříkám, že jsem nikdy nic sám neupirátil ale kdyby mi u dveří třeba zazvonila policie a obvinila mě z krádeže, asi bych ze sebe nedělal takovýho kokota, pač vim že to nebylo zrovna legální. víš to i ty?
  • Query: This "meatbag" is an incoherent babble of useless information. Can I shoot him?
  • Napred se na hru samozrejme podivas, existuje twitch ze ano, kterej supluje jakoukoliv potrebu pro to si tady opodstatnovat ze jsem hru ukradl za ucelem vyzkouseni a mit to jeste za demo, ty jeskynni muzi.
  • Taky by mohli okrast tebe a hru si koupit v obchode za tve penize. .
    Potom bys mozna pochopil rozdil mezi kradezi a piratstvim.
  • A mohl bys nam sdelit v cem ze je to presne ptakovina?
  • Řeknu to ještě takto, když kupuješ nové auto, tak se jím taky nejdřív svezeš a nekoupíš ho jen tak od pohledu.
  • další ass-ass-in ptákovina na světě. I když je to stará kráva, tak se dá pořád dojit.
  • kennyB
    Přirovnání s rohlíkama je na místě. Taky jsem se nikdy nespálil, protože kupuji hry které mě zajímají a když je to nějaké nové "téma", zjistím si o hře něco málo informací...
  • tak si naser
  • Moudrejsi si koupi simulator, kdyz nema na auto. To cim argumentujes je ad absurdum
  • Dle hesla "moudřejší ustoupí" jsem tedy podle tebe zloděj. Potřetí, každý to máme jinak, přeji taktéž šťastou ruku při koupi her. Od doby, co to takhle dělám, jsem se ani jednou nespálil.
  • Osviceny
    Ideálně celou hru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší