Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojta_Ilavsky
    Myslel jsem The Division. A je ještě Rainbow Six.
  • Jack1947
    Je to tak no od dob Unity se z AC stala rychlá jednogubka ala COD... ale zase nesmíme zapomenout jim pochválit ty nové tvůrčí nápady jako vystřelovací hák.
    Hra roku asi ne ale dobrá asi jo ted uvidíme co táá PC verze jaká bude... a zdali splní aspon trochu z toho že nebude mít tolik bugů. *4*
  • no je je,.. jo
  • mikezz
    Syndicatu som veril od začiatku, po Unity by som im sám ďalšie fiasko neodpustil. Je to tak vždy - výde AC 1, AC 2 to dotiahne, AC 3 -> Black Flag. Mne osobne pirátska tématika nehovorí nič, preto som napríklad Black Flag - diel, ktorý veľa ľudí považuje za to naj zo série - úplne vynechal. Som strašne rád, že sa ľudia z Ubi vrátili už druhým dielom po sebe do veľkej metropole a nestratili zmysel pre detail, naopak, všetko je tak ako má byť - architektúra v mierke 1:1, historické rekvizity, etc. S tým, že sa séria nikam neposúva absolútne nesúhlasím, nemám potrebu hrať AC každý rok, preto sú pre mňa odlišnosti v dieloch dostatočné na to, aby som sa minimálne obrok k sérii vrátil a tešil sa na unikátne assassínske blúdenie nádhernými kulisami.
  • pises jako by Tom Clancy bylo neco jineho nez Splinter Cell a Ghost Recon ..
  • Indianovi v trojce dal 7 a Unity 6. Co tam mas dal?
  • kardinální otázka však zní, zda Jim hrál předchozích 398 dílů..
    btw toho člověka neznám, nic jsem od něj nečetl, ale už vím, že je to amatér, co nemá vkus!!!
  • Ten silene bloom efekt me okamzite prastil do oci, proc tam je je vsem jasny.
  • 8/10, tyyy jo, to sem necekla :-D
    Ales Smutny, to je ten clovek co byl nadsene s Dragon Age I.?
    Recenzi cist nebudu, na PR kecy nejsu zvedave a hrat hru po 6 za sebou akorat v jinech kulisach taky nehodlam.
  • jako je mi to putna.. ale koukat se na real screeny a poté na ty super ostré, barvami hýřící pr screeny od ubi je téda véélkej rozdíl..
  • Vogon
    Redakce diskusi u této recenze(nebo spíše čísla, protože většina diskutérů se o text nezajímají, hru nehráli, ale ví, jaké číslo si hra zaslouží) výborně ve včerejším podcastu předpověděla, a prozatím se jejich předpověď plní na plné čáře.
    Jinak pro info nezávislý Jim Sterling, který nemá Ubisoft ani jejich hry vůbec v lásce a který využívá všech deset čísel, dal hře 7/10 a hru si vcelku pochvaloval.
  • skvělá a poctivá zábava

A tak by to mělo být. Jsem rád, že v tomhle Syndicate nezklamal. Dík za recenzi.
  • Přiběh, grafika a AI nejsou kdoví co ale souboje už jsou trochu zábavnější protože protivníci nestojí frontu na zautočení , microtransakce tam jsou jenom na to aby utišili investory ale k hrani nejsou vubec potřebné a je to řemeslně funkční takže ne světoborna či hra roku ale přijemny zážitek
  • Ehm, trojka měla souboje na moři. Black Flag z toho udělal otravnou povinnou věc (asi ne pro každého).
  • Witcher 3 som nehral, ale pravdou je, ze ma vobec ani nelaka a hlavne preto, ze sa v nom snazili vsetko zvacsit. Cital som,ze vymenili nejake graficke zlepsenie za dalsich 1000 (ci kolko) otvoritelnych dveri...to akoze vazne? toto ma byt super? radsej by som sa pozeral na o 5% krajsiu krajinu, ako otvaral dalsich 1000 dveri, za ktorymi aj tak ho*no je, kedy ti vyvojari uz konene pochopia, ze zvacsovanim cesta nevedia *7*
  • jakubc
    Takže to srovnávací video, ve kterém je vidět proti Unity výrazný úbytek lidí na ulicích, mlhou zastřený dohled, horší textury a nepřístupnost interiérů v budovách ve městě kecá?
  • jaj asi jsem se nevyjádřil jasně moje chyba omlouvám se *13* rozesmálo mě to hodnocení *2*
  • Ty screenshoty jsou z PS2 ? Nebo to hrajete na minimalní nastavení?
  • Tak to jsem rád, že jsi taky nadšený z hodnocení této hry. Už ji hraješ anebo kupuješ až později?
  • gesto
    Hák, neviditelnost,poloprázdné lokace a kočár typu bmw-m3 ... a někde jsem četl že to má zase micro transakce a technické problémy, tak nechápu proč ta hra dostává všude takové hodnocení,,,herní sucho ? nevím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit