-
Tak zrovna Farcry je jedna z mala her, ktere od ubisoftu muzu.
-
ty jsi mimo. TES nemají silný příběh, TES nemají v podstatě vůbec příběh, tam nikdy o story nešlo a Witcher 1 a 3 taky ne. Jediná dvojka má příběh na úrovni.
-
Dle mého lepší než Witcher 3, teda mě to baví více...
-
Přesně proto jsem s AC po Revelations sekl a dál hraju jen ty jejich menší projekty, který pro mne kolikrát AC vesele trumfnou..
-
Hele a co dlc "Tyrany of king Washington" nebo jak se to jmenovalo? Tam ses mohl měnit na medvěda a Washington vládl z vrcholu pyramidy, jestli se nepletu :D
-
Dělá... Ale ten průs*r jménem AC se každým rokem prohlubuje. Navíc POŘÁDNĚ nezohlednit v recenzi tu hromadu všemožných bugů...
-
Anno serii a další bych moc UBI nepripisoval. Za Anno stoji Blue Byte, sice patri ted k Ubi ale každý jinak vi co jsou zac :)
-
chameleon schopnosť, ktorá spraví hrdinku neviditeľnú? som nevedel že AC je fantasy.... a to čo je za čiaru okolo jej zadku keď sa plíži? Fuj, hnus, nie ďakujem. AC1/2 to neprekoná
-
Jo je. Tohle jedou vesele dále.
Dokonce minulá hra nešla dohrát do 100% na jedné platformě. Musel jsi použít i telefon aby jsi něco otevřel *15* -
Musíš koukat po menších věcech. I Ubi občas dělá dobrý hry a příběhy. Viz Valiant hearts, Child of Light, Raman Legends, Anno...
-
Já bych to dál nepitval už, kdo má mozek, tak je mu snad jasné jak se věci mají. Uvědom si, že se tu hodně vyskytují dět za těma nickama, které píšou zarputile takové bláboly o autech a rohlíkách, nemají představu vůbec to jde poznat.
-
Hmm při pohledu na to, tohle by X360/PS3 dala taky.
-
Tak pochopitelně, když si řeknu, že mám 400tis na hatchback, tak se svezu Golfem, Leonem, Ceedem, i30, Pulsarem .... to zas píše nějaký chytrák, který o tom ví houby, ale má svoji pravdu. Ale tak hlavně, že jsem nikdy nekupoval auto :D (už 6 aut jsem měl).
-
jedna otazka:
Je tato hra, ako vacsina hier od Ubisoftu, t.j. nafuknuta mapa a "milion aktivit", tisic truhlic ktore treba najst, debilny pribeh,repetetivny obsah a pod.?
Lebo to uz prestava byt vtipne. Bud chcem hru s dobrym pribehom (L.A. Noire,Fahrenheit,Sanitarium,...), alebo silny pribeh a RPG (DeusEX, System Shock, Morrowind,Skyrim, Witcher1,3), alebo budem grindovat v Diablo 2,3 alebo v nejakom MMO...
Ale dobijat dvadsiaty krat ten isty camp, liezt na tu istu vezu a pocuvat kecy nejakeho sialeneho zaporaka (v ruzovom saku), ktory aj tak pocas pribehu stale zdrhne, pripadne davat nejake body do "skilltree"- ked uz v polke hry je jasne, ze to nema ziadny vyznam - to nie je hranie hry, to je utrpenie... -
Tohle srovnání s "kradením" her a kradením aut mě vždycky pobaví. Když si chci otestovat auto, domluvím si zkušební jízdu v prodejně... Docela vidím slušnou budoucnost, co se hraní týče, v nějakých předplatných službách. Zaplať za měsíc nějakou korunu a hraj jak je libo. Nemůžu si pomoct, ale když si hru tak jako tak koupit nechci, tak moc velkou škodu na té kopii jedniček a nul stejně neudělám. Ale kdyby člověk chtěl ukrást auto, stačí nějaký ten škrábanec a už se tisíce hrnou... To je jen můj názor, každopádně to nemění fakt, že nemám problém za slušnou hru zaplatit odpovídající částku
-
40 nejběžnějších značek po 5 modelech bys ale musel zkoušet jenom za předpokladu, že nemáš vůbec žádnou představu co od auta chceš a k čemu ho potřebuješ. Jenže tuhle představu většina lidí má. Když například budu požadovat nízkou spotřebu, dobrou manévrovatelnost po městě a snadný parkování, asi tak nějak samovolně vypadne z výběru Dodge Ram a Mercedes GLK.
-
A co bys jako chtěl. Ja se omlouvam ale ja tuhle serii beru jako takovy herni vtip a nejsem schopen na jeji ukor seriozne diskutovat, bych se pak musel sam před sebou stydet:)
-
Nic víc konec hmm njn co po tobě taky chtít *15*
-
napodobne..ma poklona
-
Zrovna loni jsme kupovali poslední auto (nové) a světe div se, samozřejmě si vybereš třídu, cenový limit atd. a pak ti vznikne skupina aut, které porovnáš, zjišťuješ info, jezdíš s nima atd. Projeli jsme tak 12 různých aut, vybírali jsme několik měsíců a pak koupili.
Asi to máme opět každý jinak, ale já když dávám statisíce za auto, tak si to sakra proklepnu. Pokud ale někdo utratí půl mega za věc, kterou viděl někde v katalogu, jeho volba.