-
Naopak, hlavni Q linie a velka vetsina tech vedlejsich questu patri mezi to nejlepsi co lze v hrach najit.
-
bez těch otazníků by ta hra byla o dost lepší, i když většina questové náplně té hry byla nudná a nenápaditá
-
Tohle nechapu. Otazniky muzes zvesela ignorovat a hrat hlavni pribeh, ktery zabere okolo 70 hodin coz je hodne nadprumerna doba. Pak jsou tam kontrakty na mostra a k otaznikum se vubec nemusis dostat a i tak budes mi herni dobu nad 100 hodin. Takze proc nejaky hate na otazniky kdyz te ta hra zabavi i na tak velice dlouhou dobu?
-
když někoho baví dělat po sedmé to samé pořád dokola, tak ať si ty prachy Ubisoftu dává. Je to čistě jeho věc. *5*
-
herním webům nevěřím. V tomto miliardovém businessu mají ty největší firmy typu Ubisoft dost prostředků na to zkorumpovat recenzenty těch časopisů. Jakákoliv známka se dá omluvit tím, že jde o subjektivní hodnocení autora, čili je to právně nenapadnutelné. Nezbývá než používat vlastní kritický rozum a řídit se ev. hodnocením uživatelů na Steamu apod.
-
No dohrál jsem 1 ta byla super, ale ke konci pořad to samé dokola, na dvojku jsem si také nadsene koupil a bylo to super, člověk se tam pekne vyblbnul, ale nedohrál jsem ji, protože se to začalo táhnout, obsah se opakoval a neskutecne mě stvaly ty úrovně ze současnosti. No zkusil sem pak i následující díly ale to už jsem jen probehl po okolí, zabil pár stráži a zjistil, ze je to pořad dokola to samé..... no aspoň ze už usoudili ty soudobé úrovně...
-
souhlasím, Otazník 3(Witcher3) se měl soustředit spíše na kvalitu než na kvantitu...
-
Řeknu to asi takto - kvantita neznamená kvalitu.
-
Today Tomorrow Toyota= LV426...
-
Nicméně s tebou souhlasím a už UNity se dostavil ten pocit, "vždyt si to zahraju, ze setrvačnosti dohraju" tohle je něco podobného tentokráte bez přecpaných (vylidněných) ulic. Jinak je to o mlácení, slámy nebo chcemli nepřátel za 2 postavy ( za tu ženskou je to od Liberation příjemné osvěžení).
7/10 klído i mín ale to by nemohl být Ubisoft. -
ne neni to prehnany, repetetivnost a "nove veci" nemusi absolutne hodnoceni ovlivnovat
-
http://www.gamespot.com/reviews/assassins-creed-syndicate-review/1900-6416291/
-
8/10 :D ze se u Aleše vubec divim :) chapu, ze je to jeho subjektivni nazor a nemusim se jim ridit, ani se mi nemusi libit... ale 8/10 je celkem prehnany na repetetivni hru, ktera prakticky nic noveho nema :)
-
Herní mechaniky se u her od Ubi nemění, není důvod zkoušet. To samé vedlejší postavy, které vždy byly pokroucené a nezajímavé, nehledě na Abstergo a další cypoviny.
-
A není jedna věc to hrát a druhá jen se dívat jak to někdo hraje po svém? Jasně základní obrázek si udělám, ale dokud to nezkusím, tak to nemůžu seriózně ohodnotit,
-
Ještě si počkám jak dopadne konverze na PC...
-
+ když si tomu člověk připočte mizernou technickou kvalitu (aspoň na konzoli, jsem zvědavý na PC jestli to bude taky podobná "sranda" jako minule), trhaný obraz atd. .. já bych fakt nemohl z žádného hlediska dát víc, než těch 4, 5 .. z toho co jsem teda zatím viděl (a víc nejspíš ani neuvidím).
Zvláštní je, Unity bylo narvané postavama atd., což ten hardware samozřejmě nemohl zvládnout i kdyby to optimalizovali další dva roky, tak tady je všeho od pohledu polovina, vlastně se mi zdá, že to vypadá hůř i celkově graficky, do toho nižší dohled, samá mlha všude a přesto to zase jede bídně. Jsem fakt zvědavý na PC co ti einsteini z Ubi předvedou zase. -
Co jsem viděl z té trochy gameplaye, přijde mi to vcelku průměrná hra, kde se vlastně nic neděje, prostředí dost plytké (a tím nemyslím jen počet postav, které mimochodem vypadají poměrně hloupě, příběh je takový meh), nikam se vlastně nedá pořádně jít, nic se tam neděje, do toho nějaké chyby... já nevím tohle tak 4/10, navíc je tam spousta takových úsměvných/špatných věcí (někoho dobodáte v davu a nikdo nereaguje atd.), takové nemastné neslané a o to horší, že to už vlastně už bylo víceméně to samé minule. Jestli někoho baví pořád lozit na věže a dokola plnit stejné jednoduché úkoly a vybírat truhly a považuje to za 8/10 = vynikající zábavu, budiž ... každý má právo na svůj názor.
Výborná (8/10) hra je podle mě takový Zaklínač 3, ale rozhodně ne tohle. -
V takove grafice mit Fallout 4 to by byla pecka *5* *5*
-
8/10 je na tuhle hru opravdu vysoká známka.
*7*