-
Zaklínač 3 byl přece vychvalován jako grafický majstrštyk. Linulo se to před vydáním z článků i tady na webu zprava zleva. To jako je ještě něco lepšího? Z toho jsem zmaten. *1* Recenzenti ho vychválili po grafické stránce tak, že jsem měl nutkání na něj pohlédnout a pak si oči vyleptat kyselinou, aby mi požitek vydržel až do smrti. *1*
-
Rozhovory jsou dobre, bohuzel dost utrpely prekladem do cestiny. Ale original je na hru vyborny a konkurence kilometry pozadu. A co se tyka stopovani, v kazde hre je neco...nekde to jsou stopy, nekde sipka ukazujici smer, nekde oznaceni na mape a nekde je to obyc. koridor, takze tam dojdes tak jako tak.
-
tak linie questů má i Wowko, zrovna tím bych se nechlubil. Teda daleko zajímavější expení, mechaniky než u Witchera 3 mě připadají i u Knights of Fallen Empire pro Star Wars- The Old republic, které jsem nedávno dohrál.
-
nejde o otazníky chlapče, jde o ten obsah...
-
Tak AC má ještě plus v grafice, v krásné architektuře...
-
problém je, že já AC nehraji, nehrál jsem ho několik let, tenhle si určitě zahraji už kvůli atmosféře...
-
Fandové Zaklínače 3 a tady tohohle Creedu si nemají co vyčítat. *1* Oboje jsou hry konzolovito-hopsací (zkráceně hopsačky), které se liší tím, že Zaklínač 3 je hopsačka s vcelku dobrým příběhem (na hopsačku), s pár RPG prvky a několika nahatýma slečnama, kdežto Creed je hopsačka..-tečka. Podobné ovládání, obrovské interaktivní předměty a tlačítka, aby je snad nějaký ubožák nepřehlédl a nemohl dál hopsat, otazníky, vykřičníky, paragrafy, a bůhví co ještě, aby mohl dohopsat k dalšímu questu a samozřejmě nezbytná nápověda, kdy má kliknout na kterou klávesu, aby snad z toho 4-tlačítkového složitého ovládání nedostal záchvat.
-
Pro fanboye AC a dalších dojáren - já dostávat zaklínače každý rok za přemrštěnou cenu, s neúnosnými bugy, s mikrotransakcemi a s minimální (nebo žádnou) inovací, taky ho nebudu kupovat. Ale jak jsem už zmínil, CDP tohle nemá zapotřebí. Doposud mají prostě jinou než dojící business politiku a já jím za to fandím.
-
hmm, ale obě jsou šíleně milky milky milky, který ovečky kupujou, kupoujou a kupujou, i když dostanou jen recyklovaně obsah z minulých dílů.
A prosím pěkně. Nesrovnávejte nesrovnatelné. Witcher 3 porovnat zrovna s AC je trestuhodné. To je nebe a dudy a né Šimon a Matouš.Tenhle $$$ paskvil, co si hraje na AAA hru nesahá Geraltovi ani po kotníky. CDP ví, že dělat každý rok stejnou hru v jiných lokacích by jejich značku degradovalo = vyhořelo. -
50 x nuda = nuda, aneb jdi a sleduj šmouhy v trávě po stopadesáté a pak si vyslechni minutu hloupé konverzace
-
Ne každý zná/hrál předchozí díly...
-
tak tobe vadi, ze vykradaji sami sebe a pritom hrajes AC ? rofl
-
To co ty oznacis za 1Q, je ve skutecnosti cela serie mnoha Q, vetsinou vice nez 10ti a na sebe navazujicich vedlejsich Q. Takze ve vysledku je to treba 50 navzajem provazanych Q. Takze nejake pobihani po otaznicich je naprosto podruzna zalezitost, kterou muze kazdy v klidu ignorovat, protoze to tu hru netvori.
-
Koukni se na metacritic...podle mýho názoru nic přesnějšího než user reviews na netu nenajdeš :) ...od těch "profesionálních" se dost časo lišej i o 15-20% a můj názor vžycky vystihujou mnohem líp :) na PS4 teď critic reviews 76%, user 67%.
-
Otazníky se navíc dají vypnout a jde tedy nechat hru zcela na náhodě...
-
hledaní vraha už bylo v jedničce nebo i ve Skyrimu. Vykrádaji sami sebe. Nic nového a originálního...
-
Drizzt: ja si pamatuji hned nekolik questu a tu hru co jsi zminil treba vubec neznam :-D
-
A co treba hledani toho serioveho vraha, i ta cela linie, kde zachranujes Marigolda...navic vsechny ty Q byvaji nenasilne provazane a jejich plnenim se automaticky dostavas k tem dalsim mensim a vedlejsim...takze zadne postavajici postavy s vykricnikama. A ikdyz jsou nektere vicemene tradicni, tak jsou zabavne treba tim, ze na neco odkazuji...napr. Hattori Hanso a nebo jen slouzi k setkani s postavama z minulych dilu, coz taky potesi.
-
Uvedomujes si co pises za blbosti? Ty otazniky te nikdo nenuti delat takze jakakoliv zminka, ze tu hru kazi je bezpredmetna a hloupa. A pokud si myslis, ze vetsina questu je spatna (coz podle me neni, spise naopak jsou vyborne) tak se neni o cem bavit a nevim proc u hry ktera te nebavi vubec zminujes nejake vedlejsi ukoly.
-
BS, v celém W3 není snad jediný pamětihodný quest, který by mi uvízl v paměti (snad až na ten potrat), na rozdíl třeba od Pillars of Eternity, kde si pamatuju tu sektu provádějící krvavé oběti atd.