Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Syndicate se na PC zpozdí kvůli optimalizaci
27.8.2015 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
A bude to optimalizacei jako u zaklinace? Takze polovicni fps, polovicni rozliseni textur, polovina efektu ... proti prezentovany verzi?
-
A proč by ne? Když lidi můžou bavit MOBY, RTS, space flight simy, izometrický RPG, blbý mobilní hry, nechápu, proč by nemohli hrát i Assassiny, CODy, BFka apod. Tohle brečení nad tím, jak "hardcore" hráčům vadí, že lidi baví něco, co je ne, je fakt retardovaný...
-
Tak ze serie ac jsem vyzkoušel několik her (1,2,3 a BF), však ani jednu z nich jsem nedohrál do konce, protože jsem tak po čtvrtině hry začal umírat nudou a při shlédnutí několika videí z unity jsem měl pocit, že mi opilý Zoidberg provádí dvojnásobnou lobotomii. Nevím jak vy, ale já se chci u hry především bavit a takové kolikrát nelogické a zákony fyziky popírajíci věci, jakou je například skákání z padesáti metrů do kupky sena, jsem, pokud je hra zábavná, přejít bez mrknutí oka. Bohužel ac takovou hrou pro mě není.
-
Mě spíš překvapuje, že to lidi vůbec hrajou.
-
Kdyby 1000 na PC donedávna stálo Unity v JRC 1400, jsou to opravdu šílenci a jejich hry kupujou jen blázni. Jak to může někoho po xtý bavit, jinak souhlas se vším
-
sem ti sahl na nakou oblibenou hru co :) soracek, zadne srdceryvne pribehy, jen poznatky z posledni doby, co uz pomalu stoleteho hrace prekvapi ci sokuje tak nejanci hned...uzivejte nove AC :)
-
Ale Mlho, vždyť o tom, že jsou to jen PR kecy, jsem psal hned v první větě. Dneska nemáš svůj den.
-
Je to až k neuvěření ale toto je první serie co nestačím dohrávat a už je tu další díl mg...Proč si nedají aspoň rok pauzu...
-
Assassin's Creed Syndicate se na PC zpozdí kvůli optimalizaci. Tak ten byl dobrej, navrhuji na vtip týdne.
-
Tak já nemám důvod brečet, mě jen zamrzí, že jsou někteří hráči tak hloupí, ale když to některým stačí, jak píšeš nademnou, je to jejich boj. Já jsem zkrátka náročnější a rád si svoji oblíbenou hru užiju kvalitně s pěkné grafice s dobrýma fps, o nějaké rozbité 30fps semiauto reskin patlanice nestojím :)
-
a prvni den se toho prodá miliony jen tak... bude se bečet!!!
-
to je jako doufat ze zejtra nevyjde slunce, zbytečná činnost ale nic proti, tvůj boj
-
Bolešviky ? Nesmíš tolik číst novinky.cz a sledovat TV Govna... mimochodem mě taky fascinuje, že konverzi dělá studio z Ukrajiny. Ani se nedivím, že ty konverze tak dopadají, jestli tam mají platy jako tady :D
-
No, treba to tentokrat bude hratelne hned po vydani... moc tomu neverim, ale ja si rad zadoufam.
-
To víš že jo chytráku. Byla by škoda tuhle estrádu nevyužít. Protože tohle spojení těhle srdceryvných příběhů jednoho a toho samýho trotla o škodách minimap a šipečkách s HC hráčstvím, nemá chybu. :D
-
dam ti radu do zivota, vybodni se na sarkasmus, nejde ti to a jen vypadas jak blb.
-
jsem papal.
-
Já bych zrušil minimapu v Commandos. Viděl si ji tam? No to je teprve skandál. Na té minimapě je úplně všechno, včetně červených teček odpovídajícím nepřátelům. Naprostá hanba ke hráčům.
Minimapy jsou zlo a způsobily zlo. A to se nebavím o politice a hospodářské krizi. Ne, takhle ne. Jde někdo převrátit tu tramvaj? Vezmem i transparent, obsadíme pár budov a prosadíme svou. Stažení všech her s minimapou. Bohužel, včetně tetrisu. -
Pisu to samy presne nahore, rozumim ti clovece :D Za me to bylo cteni journalu, pozorne poslouchani npc a nasledne hledani mista podle landmarku, zadny sledovani sipky.
-
me to vadi, sem se nachytal i ostatni ze necumi na hru ale na minimapu, vse prozradi, ukaze,napovi,nasmeruje...hrac by mel hledat,zkoumat, cist, premyslet...
no a pak tricatnik ani nevi jak dojit k mlynu kde ma zabit nakou svini i kdyz je jen 200m od nej...si ted vzpomin jak jeden velky hrac wowka rozjel skyrim a vola me druhy den - to je strasne tezky :) ty ukoly atak...si pripadam jako HC hrac pritom sem obyc casual...