Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Že mě to nenapadlo u takovýho prvního GTA, konec devadesátek, ona slavná éra věhlasnýho průmyslu a žlutá šipka co se mi otáčí kolem motorky někam přes barák. Zatracený navádění. A pak přišlo třetí GTA a ono se to zobrazovalo už i na minimapě. Kdyby jen nemocnice v podobě červenýho kříže. ONO SE TAM ZOBRAZOVALO ÚPLNĚ VŠECHNO. No nepřipadal jsem si jako lama? Někdo mi radí kam mám jet? Fuj.

A pak přišel OFP a ARMA. A na té mapě i když jsem seděl ve vrtulníku, kam se mi vyprdlo GPS, se mi zobrazoval velkej křížek na nějakým zapadákovem a navádělo mě to tam. DRZOST.

Člověče, já ti úplně rozumím.
  • Tak hlavně by to bylo zajímavější hrát s klasickou mlhou na mapě, kdy hráč postupně objevuje a odkrývá, mít třeba jen kompas a vědět, že máš jít tudy na sever nebo po nějaké cestě a ne, že zmáčkneš "m" a vyskočí ti satelitní mapa s každým bodem co ve hře existuje :D
  • species
    opravdu? stredoveka rpg s teleporty a nejpresnejsi gps navigaci co jsem kdy videl? V morrowindu byl jakysi fast travel pres ty litaci chobotnice, to bylo vse. Libilo se mi to vic, proste sis zapnul journal a precetl sis jak ma ta lokace vypadat a jak se tam dostat a podle toho si koukal kolem sebe a hledal dane misto.

Dneska jdes jak vocas podle sipky.
  • tak Skyrim jeste dobry, oproti tem sipeckam a minimapickam a napovedam co vidim dnes...nastesti se da lecos vypnout a stizit.
  • Co to povídáš. Co je na tom sympatické? Ta hra má jet 60fps automaticky v den vydání na doporučené sestavě tak jak má a vůbec nemá být potřeba se o tom zmiňovat.
    Tohle jsou pouze další PR kecy jako vždy, realita jak známo je vždycky trošku jiná. Takže se propleskni a nenech se obalumatit takovýma pindama :)
    Bude to další doprasený AC, přeskinované Unity, na který bude vycházet x patchů, na zoli to bude padat ke 20fps a na PC se to bude ladit půl roku. Ty velké vydavale (konkrétně Ubicrap) zajímá jediné, aby jsi vytáhnul 1500kč na zoli (proto ta "priorita") nebo litr na PC za sebevětší kravinu co oni vypustí do světa.
  • species
    Pro me neni problem ze to nekdo pouziva, pro me je problem ze je to dneska automat, ze mas ve svy hre jeste jakousi digitalni "nadstavbu" ktera ti ukazuje kam mas jit lip nez nase GPS.

Jeste pred par lety tomu bylo uplne naopak, zrovna Morrowind nebo Gothic ti neprominuly nic. Oproti tomu Skyrim ma sipky PRESNE kam jit + nejaky teleporty, to ses co jako? navstevnik ze star treku?
  • species
    Na prvni pohled urcite, problem je ze to prepaluji.

To se ti snazim rict, pro me by to klidne mohlo byt animovany a mohl by tam hrat kacer Donald pac kdyz ma realne a dramaticky tvarici se hra takovyhle veci ktery nici immersion tak je to spis k smichu, bohuzel.
  • ZvacA
    Takže dneska je problém už i používání minimap? Hoši, vy jste řádná banda hňupů jen co je pravda... :D
  • jj klasika ... já taky nechápu, když třeba někde narazím u závodní hry na video a borec tam má zaplé všechny šipečky jak pro totální pitomce, to už se vytrácí kompletní podstata hrát hru, to už si rovnou může pustit film, tam nemusí jak zombík stereotypně bez snahy něco mačkat, aby se to posunulo dál.

PS: Tam vyjde tolik dobrých originálních her, nebo to točí 5 remasterů každý 4x do roka? :D
  • species
    Ja to rikam furt, si vem Skyrim a pak se podivej na Morrowind, NAPROSTO jine hry :)
  • Tak to už je problém konkrétní hry, že nedokáží vymezit trochu reálné hranice těch skoků. Ale principielně je to ok, nevidím důvod, proč by nemohl skákat po střechách a dělat další věci, klidně i na první pohled trochu nereálné, od toho je to bojovník/hrdina, umí něco co ostatní ne.
  • I ty tlusťochu, dlouho jsme se nepotkali
  • Je to sice jako by se automobilka chlubila tím, že měsíc navíc ladila brzdy, aby na ně bylo spolehnutí, ale i tak je sympatické, že velcí vydavatelé konečně začínají mít stažený kaďák a nechtějí vydat rozdrbanou hru.
  • O kvalite AC se dohadovat nebudu, sam jsem to prestal hrat po ACR. Ale kecy o tom, ze bys to ty a ti co ti dali like nechteli ani zadarmo vam proste neverim, v praxi by to tu pak vypadalo, ze by tady desitka lidi zebrala, jestli nekdo nema nahodou dva klice, takze asi tak ;) staci kouknout kdyz se rozdavaji zadarmo klice na nejake uplne stupidni hry a gog, steam a jine webu padaji pulku dne
  • Ok, prostě padání do kanálu, kolena, hovna, jo jo jo, to je strašně super. No hele já si zahraju dobrou hru a budu se u ní bavit. Šulínkovat a vymýšlet si pohromy si tu potom klidně můžete jak je libo vy umělci.
  • Vcera rikam kamosovi : rozjel sem zaklinace 3 a hned ze startu sem vypl tu minimapu, takova zvrhlost to tam davat,fakt ulet...A on : coze ? jak teda vis kam jit ? jak nekoho najdes ? co ukoly ? Borec co na PS4 protoci 20 her rocne

Pokusil se o me infarkt...to jsme dosli az jsem, ze trcatnik(ci) si neprectou ani pribeh ukolu vse kliknout a bezi podle sipecky :) Za tohle muzou tyhle cicovinyco se chrli kazdy rok, urcite by se to dalo udelat lepe,jinak...
  • species
    Cece on ti ale nikdo nerika aby ses ridil jeho naladama. Tahle situace je asi takova jakoby typek videl otevrenej kanal a rekl "no ty vole doufam ze se nenajde nejakej magor co tam spadne" a tys prisel a zacal hlasit "no ale ja tam spadnu, co s tim udelas hele hmm hmmmmm? hrani zdar" a skocil tam sipku.

Jeho to moc nenasere, ale ty budes po kolena v hovnechm, chapes?
  • species
    Typek co dokaze skocit z 200 metru do par vidli sena a prezit v pohode neni elitni zabijak ale buh.
  • Protože se mrhá potenciálem a penězi na hru, která je ve výsledku pitomá. Všechny ty peníze a tvůrčí potenciál by mohl jít na hry, které jsou kvalitní. Že to nejde, protože lidi jsou idioti a kupujou jenom blbosti? A co třeba GTA?

Další problém je, že tyhle hry hrazí vkus - vyrůstá nám generace, která bere hratelnost/příběh/ovládání atd. Ass Cred jako standard, což je třeba z mého hlediska malá tragédie.
  • species
    Ja brecim uplne stejne u Avatara nebo treba Fast and Furious a vadi to ze stejnyho duvodu, produkcni hodnoty jdou kam? no jdou do pr****!!!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit