Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zadarmo to je v zatoce a ani to mě nedonutí si tím zasí***t bandwidth
  • Mart9
    To bys byl pěkně hloupý.
  • Lukyz
    Myslel jsem úplně na to samé *1*
  • Já už mám předobjednáno. Co s tím uděláš frajere?
  • Krescz
    I don´t believe you. ....btw neměli by už oznamovat další díl?
  • cumpi3
    kdo by se vsázel? *6* Poslední hrou, co běžela od ubi pěkně je Far Cry 3...jinak je to fakt děs
  • cumpi3
    budou se snažit, ať je to na doporučený sestavě hratelný tak, jak na krabicích v obýváku. Na Ubisoft úspěch, ale jinak teda ostuda *6* Jinak samozřejmě nikdo neví, co bude doporučená sestava, tak to může být taky zařízení za 50tisíc *1*
  • Prý jestli se tentokrát vydání povede. Já bych naopak řekl, že takové prohlášení je velká prohra už teď. To jako vážně máme být vděční, že fps nebudou uzamčeny? Co je to za nesmysl :) A to jako vážně na doporučenou sestavu máme hrát pouze v 30fps? Z Ubi se stává čím dál větší fail. Dřív naprosto automatické či zahanbení hodné věci jsou nám dnes podávány málem na zlatém talíři jako nějaká specialitka, za kterou by jsme měli být vděčni, velice smutná herní doba.

Osobně si přeju jen jedno, co nejmíň předobjednávek a co nejmenší prodeje. Bohužel je to utopie, část herní komunity s nastupující novou generací degeneruje.
  • kdyby to davali zadarmo tak by si sel do fronty 2x
  • Pojďte se někdo vsadit, že hra stejně vyjde neoptimalizovaná až hanba.
    Nevěřím jim ani slovo, chtějí klasicky PC verzi pošoupnout dozadu, aby se prodalo víc konzolových a vyčarovat si při tom nad hlavou svatozář jak je to všechno vlastně pro naše dobro.
    Ubisoft u mě naštěstí skončil už loni, tak je mi to ve výsledku úplně jedno.
  • hru od ubisoftu uz v zivote nekoupim, ani kdyby je rozdavali zadarmo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit