Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    Aaaa assasin pro tento tyden se jmenuje Syndicate, malem mi to uniklo.
  • typická dojná k r á v a. Dokud to lidi budou kupovat jako rohlíky, nedojde ke změnám. Podívejte se, jak dopadla série NFS. Jednou to čeká všechny tyhle rádoby AAA pecky, BF, COD, AS a další.
  • To přežiju. Hraní zdar!
  • UBI Kyjev, to ještě funguje já myslel že hoši vyrazili na východ střílet bolševiky?!
  • Je mi tě líto.
  • Já neměl problém ani s FC4 i když je fakt že sem ho kupoval po několika vyšlích patchich.
  • Stejně nikdy nepochopím, co lidem vadí na tom, že vychází hry jako AC, COD, BF apod. s velkými produkčními hodnotami pro velkou cílovku, když to jsou hry, které jsou početně v menšině a převažují naopak menší hry.
    Ve zbytku zábavního průmyslu to je stejný (Avatar x íránskej film natočenej za půl mega), tak proč zrovna u her se na fórech furt brečí?
  • uz se tesim,az nebudu muset lezt po strechach...nastesti tam pridali ten hak a bouchaci kocary...
    takovy just cause creed... :-D
  • Proboha, to opět portuje UBI Kyjev? To zas bude průsr a Syndicate bude hratelný asi tak půl roku po vydání a to ještě kdoví jestli. Do Unity jsem po zklamání z AC3 a BF vkládal naděje - návrat původního příběhu, návrat vertikality a parkouru, překrásná architektura (BF byl dobrý, ale nebyl to prostě AC). Po dohrání zůstala hořkosladká příchuť, zkusil jsem ještě Chonicles:China, což byla docela neotřelá zkušenost (takový lepší Mark of the Ninja, super byla možnost pohybovat se v různých úrovních hloubky v levelech), ale Syndicate čím je blíž, tím míň mě zajímá :(. Na jednu stranu je mi to líto, protože stealthu není nikdy dost, na druhou stranu už asi nemám chuť cpát Ubi do chřtánu peníze (byť časem, ve slevě) za jejich produkty. Možná je to i tim, že jsem nedávno koupil ve slevě za 11€ WatchDogs a mám z ní docela smíšený pocity.
  • yenda1
    Teď si to propích. Dostaneš ban, aby ses naučil označovat mega spoilery! *1*
  • A moje zábava. Ještě, že je svět v pořádku a nemusím se řídit podle nálad a vizí kašpárků.
  • Krescz
    rodiče jsou mýtus
  • Tak to je ten nejmenší problém, jedině dobře, já raději vážnou dospělou hru, kde mám pocit, že o něco jde a celé to má nějaký smysl, než nějakou komedii/parodii pro děti, asi chápu jak to myslíš, ale tohle je fakt nejmenší problém této serie :) A že se tam skáče po střechách? No a co, hraješ za elitního zabijáka, který tohle dokáže. za někoho vyjímečného (to, že ho Ubi naposled ztvárnila jako hloupého zamilovaného fracka, který se sotva naučil číst je jiný problém). Jestli chceš komedii, počkej na nějaký mod s jednonohým hrdinou o berli, který nic nedokáže a můžeš se u toho nevážně za břicho popadat.
  • Luckiller
    Tím myslíš rodiče? *5*
  • Luckiller
    V komentáři ke včerejšímu videu o AC série, se někdo zmínil o hře The Sabotuer. 7.9/8.5 hodnocená hra z roku 2009 z prostředí Němci okupované Paříže, kombinující lezení po domech z AC a "open world chaos" GTA/Mafie. Včera jsem ji stáhl a do dnešního odpoledne v ní strávil pět hodin. Je to slušná hra. Černobílá stylizace vyvolává dojem starých filmů a "Sin city," zatímco "arkádová" hratelnost s téměř až čistokrevní, v tom nejlepším slova smyslu myšlení béčkoví příběh a rozhovory tomu dodávají nezbytní šmrnc. *3* Každopádně, při hraní Sabotuer, jsem si uvědomil, co mě nejvíce štve na AC sérii (hned po mizerné PC optimalizaci a dojení značky.) AC se bere smrtelně vážně *12*. Neříkám, že se má snažit být Monty python, ale proboha *2* je to hra o skákání z historických budov do kopky sena a na stráže, protože dvě super Über tajný organizace (které každý zná, a každý pro ně pracuje) bojují milénia o mimozemský artefakt. *1* Proč bych to měl brát seriózně, když postavy a příběh mají stejný počet dimenzí, jako animák od Walt Disney? Jinak řečeno, AC příběh je na můj vkus příliš dramatické, než aby byl zábavný, ale ne, dost na to abych ji bral úctyhodně. *6*
  • podle sebe soudim tebe? zadarmo to muzu stahnout z prvniho odkazu na googlu, ale vetsinou to nestoji ani za ukradeni....
  • Krescz
    poděkuj ježíškovi ;)
  • Dvojka dohrana - bylo lehke zklamani pro me, trojka nedohrana - pac bylo velke zklamani pro me, black flag dohran - no libilo, ale porad sem cekal vice...vse origosky a do dalsiho dilu nikdy nepujdu uz. Snad me neukamenujete, ale pride me to strasne precenovana serie, co likviduje sama sebe aktualne. skoda skoda
  • Nastastie mam Xbox One ha-ha
  • up_er
    tvoje vyhozeny prachy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit