-
OK, fanda série to má horší. Ale i fanda série by měl být schopen odolat nebo si počkat na patche a hru koupit později.
Já to beru ze svého pohledu - mám dost her k zahrání. Některým jsem se nevěnoval tak pořádně jak bych si přál, některé jsem ještě ani nenainstaloval. Další hry vychází. A čas na hraní není neomezený. S nadsázkou se dá říct, že je má pro mě větší cenu než peníze, které za hrá vydám. Představa že bych ten čas plejtval na nepodarek je pro mě...nepředstavitelná *1* -
No já kdybych dělal hru (nebo cokoliv jinýho), tak jsou mi lidé, kteří jsou zklamáni a nezaplatili, upřímně ukradený. Možná sem ale divnej
-
Assassins creed 2 a Brotherhood jsou podle mě nejlepší z dílu.
Assassins creed Unity je tech hra jako Assassins creed 1. -
Vůbec zlodějské praktiky F2P spojené s plnou hrou za prachy a nemožností otevřít některé bedny protože nemáte spešl aplikaci pro telefon se nemají na games vyskytovat. Jako kdyby někdo recenzoval kvalitu předváděcí akce...
Označit za odpad a dále tomu nedělat další reklamu.
Navíc v požadavcích na hru o těchto praktikách není info. Člověk neví co potřebuje aby to mohl dohrát na 100% a neví, že naschvál zvedli dobu nutnou k získaní peněz na věci, tak aby nutili lidi to ihned koupit. To se pak krásně promítne do vyvážení hry. Zapnu koupím co chci mám vše a hraji. Super. Logika jako prase. Normálně to získávám postupem a mám z toho radost. Navíc opět. V plné hře za peníze. -
kdepak..jsou zklamany..kde ke hre prisli s tim nemá co delat.
-
Veskoslav podstupuje odvykačku. Doufám, že mu konečně ta 159 odvykačka vyjde...
-
Maji vliv, ale nijak zavratny. Jde to hrat bez nich zcela na stejne urovni jako minule dily. A hra je ani nijak nevnucuje.
-
Dovolím si malé poupravení , já totiž nehrál.
Tedy mistře, tot sqelá dedukce, vyseknu ti poklonu ale přikláním se k názoru flashe. To si vem že moc s ním až tak často nesouhlasím.
Je to jednoduché nechám se odrbat? nebo radši za pět prstů nakoupím na internetu? nebudu tě zbytečně napínat ale rozumný člověk by vždy zvolil možnost b tedy že zkusí. :-) -
pokud je někdo fanda serie, tak tu hru proste chce, ale když se docte o potizich tak spis inklinuje k tomu ji zkusit nez ji koupi. Presvedcit se ze to je pravda, hodne lidi totiž ma za to ze zrovna jejich pocitac je jiny, ze jim to třeba pujde. Nebo to jen chteji zkusit, videt svou oblíbenou hru i když vedi ze se to neda poradne hrat..tech duvodu je plno..mno a někdo uvazuje jako ty:)
-
ty woe, zloději tady v diskuzi nadávají na to, že jejich lup stojí za houby a je zabugovaný
-
kdo čekal něco jiného?
-
A to je to, co nechápu. Firma vydá nedodělanou hru, která má ne moc příznivé recenzí a celkové přijetí od hráčů. Proč si takovou hru, i kdyby jenom na zkoušku, stahovat? Proč s tím vůbec ztrácet čas? Jsou přece k dispozici jiné hry, které fungujou, mají dobré recenze a jsou s nima spokojení i hráči.
-
prečo by som mal písať, že máš pravdu, keď ju podľa mňa nemáš ? Nemám nič proti FF, kedysi bola priekopníkom v renderovaných animáciách ale ksichtíky i keď pekné tam vyzerali vždy ako plastové panenky.
-
samozřejmě a ja tí to 100% věřím *3*
-
To je mi fuk, myslím to upřímněji než Standa. *3*
-
na to ti tady nikdo neskočí :)
-
A navíc jsem tu teprv druhej člověk co tady píše. Všechno ostatní je Veskoslav. :-)
-
tak nejak jsem cekal ze tohle napises, vlastne jsme si byl jisty, prece bys tady na games neklesl tak hluboko a nenapsal ze mam pravdu, to by neslo:)
-
Beztak to dostalo málo jen kvůli nádherné grafice, která se dnes nenosí. Už se nemůžu dočkat až si to koupím a zahraju a budu se cítít jako v sedmém nebi, stejně jako při hraní minulých dílů. Značka Assassins Creed je pro mě zárukou opravdové kvality a dobře investovaných peněz. *5*
-
nejde o to co pises, ale hlavne jde o to jestli mas addblock nebo ne, pokud ne pis jak ti hlava dovoli, pokud ano, mel by ses zamyslet jestli skutecne dane téma ma pro tebe smysl:)