Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Mám neblahé tušení, že z Britů zase udělají arcilotry a pomahače templářů, zatímco kolonisté budou ti správní a ve všem ochotni pomáhat asásinům. Jako v AC:Revelations takhle pomyslně rozdělili Osmany na víceméně klaďase a Byzantince na záporáky. *1*
    • Second it. Asi budu mít principiální problém bojovat s "red coaty" a pomáhat americkým buranům. Stejně jako v Total War... *1*
    • Přesně toho se také bojím... docela bych uvítal, kdyby anglány nevykreslí jako záporáky a amíky jako klaďase... osobně bych raději bojoval v rudé uniformě proti vzbouřencům... *1*
      • Ooooh, vážně si myslíš, že po US epických obrázcích, kde je na pozadí americká vlajka a morduje rudokabátníka bude nějaká šance na kladný brity a záporáky kolonisty? :) Taky by se mi to líbilo, ale není šance, bohužel
  • Podle mě jde autorům hlavně o nastínění historie, vždyť který obyčejný americký puberťák ví o nějakých Medicejských a vůbec, kde leží nějaké Toskánsko? Podle mě je tohle správný směr, protože assassíni jsou tam, kde jsou templáři A !!! Přestaňte lidi proboha do toho zatahovat Altaira a Ezia, jejich příběhy skončily a to tak, že velkolepě a naprosto vyjasněně, já v tom nevidím žádné nezodpovězené otázky a co se týče Desmonda ... AC3 má končit událostmi roku 2012 a podle informací, které mám, má být tohle už poslední díl - pokud bude něco jako AC:B AC:R = AC2 a přidají nám k tomu další hry .... no jim to sype a já se alespoň na nějakou dobu zabavím. Amerika mi nevadí a jak znám AC nebue to nuda ani tam!

A to, že to mělo končit AC3 je pravda a mnozí z vás si neuvědomují že AC:Brotherhood není AC3!!!!
  • Vážený autore, vzhledem k předcházejícím událostem v AC je naopak tato doba a prostředí jen a jen logická ... GW v zednářské zástěře Vám nic neevokuje? (např. http://www.trosch.org/bks/msnc/g-washington-mason-l.jpg) Ani v kontextu teorie, že zednáři jsou nástupnickou organizací templářů? *3*
    • ales.smutny
      Nemluvím o logice, ale o atraktivitě. Plus tahat tam Svobodné zednáře už by dle mne bylo... už moc.
    • Hairy_Ass
      Hlavním líhništěm s. zednářů byl Londýn, takže podle téhle logiky by byla mnohem logičtější Anglie. A co si budeme povídat, zákulisní hry Templářů o ovládnutí světa by byly mnohem praktičtější v hlavním městě nejsilnější koloniální říše s první započatou průmyslovou revolucí, než na periferii někde v zapadákově.
  • Nehrál sem ani jeden díl AC a tenhle jistě nebude vyjímkou. *7*
    • Ja taky tak
    • Amylee.Anderson
      Děkuju, bez tohoto komentáře bych nebyla schopná odejít do školy. Dalo mi to inspiraci.
  • no dopr... Tak já se nakonec ještě začnu omlouvat chlapům z Bioware. Sice mě se.ou s těma jejich dlc blbinama, ale aspoň uměj rozdělanou práci dotáhnout do konce. Mass Effect 3 je opravdu konec základní trilogie, všechny otázky z předchozích dílů budou zodpovězeny, a s dalšími spinoffy ať už si vyváděj co chtěj.
    Zato Ubisofti nám už od prvního dílu AC vnutili Desmonda, vzpomínky a Animus ... a když už ve mě teda vzbudili zvědavost, jak Desmond využije toho, co se v Animu dozvěděl a naučil k tomu, aby zlikvidoval Warrena a jeho templáře v přítomnosti ... a pořád nám budou předhazovat nějaký spinoffy a kdesi cosi. Měl být Assassin 1, 2, 3 a hotovo, spinoffy si nechat až na potom. A nebo nám nevnucovat Desmonda, a pojmout to rovnou jako čistokrevně historickou sérii bez větších vazeb mezi jednotlivými díly. Bohužel, ubisofti zjistili, že tahle značka sype, a tak se zakončení Desmondova příběhu nedočkáme. Nevim, jestli si AC3 mám vůbec kupovat. Válka o nezávislost jde mimo mě a ani nevidím souvislost s Altairem a Eziem a vůbec Desmondovou pokrevní linií...

Sakra, to jsem se zas rozčulil. *16* *1*
  • Danieledl
    Amerika je celkem zajímavý nápad, ale zajímalo by mě, jak se z Evropy dostal jeho rod do Ameriky. Jestli se tam nějak časem dostali .. nevim.( Ještě jsem nehrál Revelations) Ale Desmondova praředci museli být snad po celé Zemi, teda jestli se tam, jak jsem zmiňoval, "nepřestěhovali". *4*
    • níže to někteří osvětlovali
      • Danieledl
        Jop, díky.
  • Podle me jeden z nejlepsich nametu. Z toho, o cem se uvazovalo, bylo lepsi snad jen Rusko za VŘSR. A pak samozrejme stredoveka Praha :-) Egypt mě nikdy moc nebral, nevim proc. To uz spis starovekej Rim. Ale s americkou revoluci jsem spokojenej, uz jen proto, ze to urcite bude v Bostonu, a Boston Bruins, to je moje :-)
    • Hairy_Ass
      To je tedy důvod... *1*
  • Néé jen né další historický paskvil. Už vidím Benjamina Franklina skákat "eagle jump". Separatisté hašašíni, loyalisté templáři. Jiří III. jako ďábelská hlava templářského řádu, nééé.
    • AC - noční můra každého historika. Až ve hře skutečně naleznete prvky o kterých hovořím, vzpomeňte si na mě ;)
      • ale kdeže ... pokud ovšem berete za dějiny vyloženě dějiny politické, tak pak možná... pokud ale vím, tak ten koncept už snad i naše historiografie překonala a jede spíš cestou "LeGoff"skou popř. "Ginzburg"ovskou *4*
        • Hairy_Ass
          Ani dějiny každodennosti (nejnovější trend) neučí, že Benjamin Franklin skákal "eagle jump" do kupky sena. *15*
          • však age of empires je proti AC encyklopedií historie. AC je sci-fi série, nevidím v tom problém, jen v tom tu historii nehledat:)
      • To ti věřim xD ono to ale neni nic moc ani ve filmech a mnohdy ani ve školách, ta historická přesnost tak nějak :)
        • jiank s těma templářema si pobavil :) ty byli chudáci taky zneužitý úplně všude :)
  • Mě se ten nápad celkem zamlouvá , Nemusíte to hned hejtovat , Kdyz nevite jak hra jeste dopadne *8*
  • Myslim, ze HORSI namet vybrat nemohli. A to jsem se tak tesil na Egypt, prinejhorsim Japonsko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit